جستجو در سایت

1403/12/14 13:44

تعدیل گسترده در یک شرکت سینمایی دیگر| بیش از ۱۰ هزار نفر بیکار شدند

تعدیل گسترده در یک شرکت سینمایی دیگر|  بیش از ۱۰ هزار نفر بیکار شدند
در حالی که شان بیکر، کارگردان فیلم برنده اسکار آنورا، در جریان سخنرانی خود در مراسم آکادمی بر اهمیت حمایت از سینماها در فرهنگ تأکید داشت، شرکت بزرگ تکنیکالر روز گذشته ناگهان تصمیم به تعدیل گسترده نیروهای خود در بخش فیلم و بازی‌های ویدیویی گرفت. این اقدام موجب بیکاری بیش از ۱۰ هزار نفر در سراسر جهان شد.
به گزارش سلام سینما

سینماهای این شرکت در شهرهای متعددی در آمریکای شمالی، اروپا، آسیا و سایر نقاط جهان فعال بودند.

همچنین، تکنیکالر یک بخش ویژه برای بازی‌های ویدیویی با نام بازی‌های تکنیکالر داشت. حضور این شرکت در استودیوهای فیلم‌سازی و صنایع وابسته، سبب خسارات گسترده و تعدیل نیروی جهانی شده است.

به دنبال انتشار این خبر، بیش از ۱۰ هزار نفر یک‌شبه کار خود را از دست دادند. در هند، بیش از ۲ هزار نفر از فعالان صنعت انیمیشن و جلوه‌های بصری با بحران مالی مواجه شده‌اند.

حقوق این کارمندان پرداخت نشده و شرکت نیز هیچ ارتباطی برای حمایت از نیروهای تعدیل‌شده برقرار نکرده است. این اقدام، موجی از ناامیدی را در صنعت فیلم، بازی‌های ویدیویی و تبلیغات در سراسر جهان ایجاد کرده است.

این خبر درباره این غول سینمایی که با تولیدات و جلوه‌های بصری فیلم‌های مشهوری مانند موفاسا: شاه شیر، جادوگر شهر اُز، پینوکیو، صبحانه در تیفانی و بسیاری دیگر شناخته می‌شود، کاملاً شوکه‌کننده بود.

شرکت تکنیکالر با سابقه ۱۰۹ ساله، یکی از پیشتازان صنعت فیلم محسوب می‌شود. این شرکت در سال ۱۹۱۲ توسط اساتید دانشگاه ام‌آی‌تی تأسیس شد.

این گروه خلاق با طراحی دوربین‌های ویژه و شیوه انتشار فیلم، صنعت سینما را وارد دنیای رنگی کرد.

تکنیکالر در سال ۱۹۲۷ با فیلم خواننده جاز، صدا را به تصویر افزود. مشارکت این شرکت با کمپانی‌های دیزنی و برادران وارنر میراثی ماندگار در تاریخ سینما به جا گذاشته است.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image