جستجو در سایت

1394/09/26 18:51

معرفی فیلم «حکایت عاشقی»، عکس های فیلم، پشت صحنه، پوستر و آنونس

معرفی فیلم «حکایت عاشقی»، عکس های فیلم، پشت صحنه، پوستر و آنونس
فیلم سینمایی «حکایت عاشقی» دومین ساخته احمد رمضان زاده از 25 آذر ماه در گروه سینمایی آزاد اکران شده است.

سلام سینما- فیلم سینمایی «حکایت عاشقی» دومین ساخته احمد رمضان زاده از 25 آذر ماه در گروه سینمایی آزاد اکران شده است. داستان «حکایت عاشقی» برگرفته از داستان یک عکاس واقعی به نام احمد ناطقی است که به عنوان اولین نفر بعد از بمباران شیمیایی حلبچه به این منطقه وارد می‌شود و از آن عکاسی می‌کند. این فيلم قصه عشق عکاس به يکي از بازماندگان بمباران شيميايي حلبچه را روایت می کند. فیلم «حکایت عاشقی» جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه بخش پانوراما جشنواره فیلمخانه آسیا اسپانیا را دریافت کرده است و در سومین دوره هفته فیلم‌های سینمایی خانه آسیا در شهر اسپانیا و سی‌ و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مونترال به نمایش درآمده است. بهرام رادان در نقش عکاس ایرانی و شيلان رحماني در نقش دختر کرد، بازیگران اصلی «حکایت عاشقی» هستند. بنیاد سینمایی فارابی پخش بین المللی و جوزان فیلم، پخش داخلی این فیلم را برعهده دارد.

فیلم «حکایت عاشقی» در بخش سودای سیمرغ سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت  و دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد برای بازی بهمن زرين پور را کسب کرده است.

 

خلاصه فیلم «حکایت عاشقی»:

حكايتي عاشقانه كه در گير و دار جنگ و فاجعه بمباران شيميايي حلبچه شكل  مي گيرد.  

 

شعار فیلم «حکایت عاشقی»:

تبلور عشق در حکایت عاشقی

 

عوامل فیلم «حکایت عاشقی»:

كارگردان: احمد رمضان زاده/نویسنده: احمد رمضان زاده، محمود اربابي/ تهيه كننده: مسعود جعفري جوزاني با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی/  سرپرست تولید: پژمان هادوی/ دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: آرش سجادی حسینی/ مدير فيلمبرداري: محمد آلادپوش/ صدابردار، صداگذار: ايرج شهزادي/ طراح صحنه و لباس: مشكين مهرگان/ طراح چهره پردازي: مجيد اسكندري/ جلوه هاي ويژه ميداني: محسن روزبهاني/ جلوه هاي ويژه كامپيوتری:رضا معتمدي/ تدوين: نيما جعفری جوزاني/ موسيقي: ارشك رفيعي/ مجري طرح: آزيتا موگويي/ مشاور امور رسانه‌ای: منصور جهانی/ مدیریت فضای مجازی: امید عشیری/ عكاس: علي نيك رفتار

بازیگران: بهرام رادان، شيلان رحماني، شوان عطوف، قطب الدين صادقي، بهمن زرين پور، كيميا مواد خاني،محمد بكتاش، نرگس اميني، حسين اعتماد

 

عکس های فیلم و پشت صحنه «حکایت عاشقی»:

 

 بهرام رادان در نمایی از فیلم «حکایت عاشقی»

 

 فیلم سینمایی «حکایت عاشقی»

 

 نمایی از فیلم «حکایت عاشقی»

 

 بهرام رادان در فیلم حکایت عاشقی

 

 شيلان رحمانی در نمایی از فیلم «حکایت عاشقی»

 

 بهرام رادان و شيلان رحمانی در نمایی از فیلم «حکایت عاشقی»

 

 بهرام رادان و شیلان رحمانی در فیلم حکایت عاشقی

 

 پشت صحنه حکایت عاشقی

 

برای دیدن عکس های بیشتر به صفحه تصاویر فیلم حکایت عاشقی مراجعه کنید.

 

حواشی «حکایت عاشقی»:

بیست دقیقه اول فیلم «حکایت عاشقی»، در شهر حلبچه اتفاق می‌افتد که کاملاً بازسازی شده است و به نوعی مستندگونه فاجعه دلخراش بمباران شیمیایی این شهر توسط رژیم بعث را به بیننده نشان می‌دهد.

احمد رمضان زاده با اشاره به سوژه فيلمش گفت:

"من كرد هستم و به همين دليل از نزديك اتفاقات اين فيلم را لمس كرده‌ام. من اين فيلمنامه را با تمام وجودم نوشتم چون اتفاقات داستان را حس مي‌كردم.بمباران شيميايي حلبچه اتفاق تلخ اما مهمي در تاريخ ايران است اما تاكنون هيچ فيلمسازي به طور مستقيم به آن نپرداخته است و به همين دليل وظيفه خودم مي‌دانم درباره اين فاجعه غيرانساني فيلم بسازم."

شیلان رحمانی درباره بازی در نقش "چیمن" گفت:

"شخصیت چیمن یک شخصیت قوی است و زندگی را بسیار دوست دارد. بنابراین در دل جنگ دلش می‌خواهد زندگی کند و زمانی که عشق خود را از دست رفته می‌پندارد، تصمیم به ازدواج با علی می‌گیرد؛ چون علاوه بر جنگ و خونریزی، عاشق زندگی است و دوست دارد تمام لحظات زندگی را نفس بکشد."

شوان عطوف، یکی از بازیگران سرشناس کُرد در فیلم «حکایت عاشقی» بازی می کند.

ابتدا «حکایت عاشقی» در بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره فیلم فجر انتخاب شده  بود. اما بعد از آن، فیلم نیمه بلند«بشیر» را به عنوان اولین ساخته رمضان زاده به شمار آوردند و فیلم «حکایت عاشقی» در بخش سودای سیمرغ قرار گرفت و فیلم «آزادی مشروط» جایگزینش در بخش نگاه نو شد.

گروه سازنده این فیلم برای تهیه تصاویری که مربوط به حلبچه می‌شد، وارد کردستان عراق شدند و با وجود مشکلاتی که به دلیل حضور داعش در این منطقه وجود داشت، به مدت یک هفته در این منطقه حضور داشتند تا فیلمبرداری فیلم‌شان به پایان برسد.

شیلان رحمانی درباره بازی در فیلم «حکایت عاشقی» گفت:

"من یک کُرد هستم و درباره فاجعه حلبچه، روایت‌های متعددی را شنیده بودم و وقتی فیلمنامه را خواندم، سوژه فیلم را بسیار پسندیدم و با قطعیت تصمیم گرفتم در این فیلم سینمایی بازی کنم."

نگارش فيلمنامه «حکایت عاشقی» 3 سال طول كشيد و به دليل اصلاحيه‌هاي بنياد فارابي، 4 بار فيلمنامه بازنويسي شده است. براي نگارش این فيلمنامه از 17 فيلم مستند درباره بمباران حلبچه استفاده شده است.

بهمن زرین‌پور با اشاره به شعار فیلم گفت:

"در مصاحبه قبلی خود با رسانه‌ها جمله‌ای با عنوان «تبلور عشق در حکایت عاشقی» گفته‌ام؛ فکر می‌کنم بهترین شعار فیلم ماست که می‌توان آن را به این صورت تعریف کرد؛ در فضایی که جنایت موج می‌زند یک نیلوفر آبی از لجن زار می‌روید.".

فیلم «حکایت عاشقی» ابتدا قرار بود توسط بنیاد سینمایی فارابی و نهاد و ارگان های دولتی حمایت شود اما در نهایت با هزینه شخصی ساخته شده است.

احمد رمضان زاده با اشاره به ساخته شدن فیلم «بشیر» برای تلویزیون بندرعباس، درباره حضور داشتن فیلم «حکایت عاشقی» در بخش سودای سیمرغ گفت:

"زمان فیلم «بشیر» حدود یک ساعت بود و مدیران وقت تلویزیون بندرعباس که سخت شیفته این فیلم شده بودند، فیلم را به سیزدهمین جشنواره فجر ارائه کردند. در آن دوران دبیر وقت جشنواره این فیلم را به عنوان یک کار ارزشی پسندیده بود و با استفاده از اختیارات خود آن را در برنامه نمایش های جشنواره قرار داد و برای اولین بار یک فیلم تقریبا یک ساعته 16 میلیمتری نیمه بلند در جشنواره فجر به نمایش درآمد."

میعاد راشدی و احمد رمضان زاده برای تولید فیلم «حکایت عاشقی» ازتمام فیلم‏ های مستند و عکس‏های موجود از این واقعه به مدت یک سال و نیم تحقیق کرده اند.

یکی از ترانه سرایان و خوانندگان لس آنجلسی از عنوان فیلم «حکایت عاشقی» که یادآور یکی از آلبوم های او به نام “حکایت عاشقی‌ها” است، گله کرد.

 

پوستر فیلم «حکایت عاشقی»:

(طراح پوستر: بهزاد خورشیدی)

 

پوستر فیلم فیلم حکایت عاشقی ساخته احمد رمضان‌زاده

 

پوستر فیلم حکایت عاشقی ساخته احمد رمضان‌زاده با بازی بهرام رادان و شیلان رحمانی

 

نظر احمد رمضان زاده، بهمن زرین پور و مشکین مهرگان درباره فیلم «حکایت عاشقی»:

احمد رمضان زاده (کارگردان): آنچه برای من اهمیت داشت، ایثار و رشادت مردم ایران است؛ مردمی که در دل جنگ ایران و عراق در سال‌هایی که فرزندان خود را از دست می‌دادند، با روی باز پذیرای مردم شیمیایی شده شهر حلبچه عراق شدند. من می‌خواستم گوشه‌ای از این گذشت را در دل عشق روایت کنم.

بهمن زرین‌پور (بازیگر): به اعتقاد من جذابیت قصه این بود که از دل فاجعه، عشق طلوع می‌کرد.

مشکین مهرگان (طراح صحنه و لباس): «حکایت عاشقی» فیلم جنگ و عشق است؛ جنگی که زندگی انسان‌ها را همواره تحت تاثیر قرار داده است و فاجعه حلبچه از جمله مسائلی است که اثرات آن تا سال‌های سال بر مردم باقی مانده است.

 

فیلم حکایت عاشقی در زمان جشنواره - سایت سلام سینما:

این فیلم در زمان جشنواره با 79 رای از سوی کاربران، امتیاز 4.57 از ۱۰ را در بین فیلم‌های سی و سومین جشنواره فیلم فجر در سایت سلام سینما بدست آورد.

 

لینک صفحه جشنواره فیلم حکایت عاشقی در زمان جشنواره سی و سوم

 

آنونس فیلم «حکایت عاشقی»: (ساخت آنونس: بهزاد طهماسبی)

 

 

بخش هایی از فیلم «حکایت عاشقی»:

 

 

صفحه رسمی اینستاگرام «حکایت عاشقی»: hekayate_asheghi