جستجو در سایت

1404/08/11 13:45

آستین باتلر به‌خاطر آسیب‌دیدگی در تور تبلیغاتی Dune 2 نزدیک به یک سال نتوانست درست راه برود

آستین باتلر به‌خاطر آسیب‌دیدگی در تور تبلیغاتی Dune 2 نزدیک به یک سال نتوانست درست راه برود
آستین باتلر، بازیگر نقش فید-راوثا در «تلماسه 2»، فاش کرد که یک تکه شیشه در پایش فرو رفته بود و او نزدیک به یک سال با درد و مشکل راه رفتن دست و پنجه نرم کرد. این آسیب کوچک اما طولانی‌مدت، هم‌زمان با تور تبلیغاتی و فیلم‌برداری فیلم بعدی‌اش (Caught Stealing) رخ داده بود.
به گزارش سلام سینما

آستین باتلر که نقش فید-راوثا، شخصیت منفی و بی‌رحم «تلماسه ۲» (Dune 2) را ایفا کرده بود، در مصاحبه‌ای با People Magazine جزئیات آسیب دیدگی عجیب خود را بازگو کرد. او هنگام حضور در تور رسانه‌ای فیلم در کره جنوبی، در اتاق هتلی بر روی یک تکه شیشه پا گذاشت، اما فکر می‌کرد درد ناشی از مشکل عصبی است و به همین دلیل نزدیک به هشت ماه بدون مراجعه به پزشک واقعی به راه رفتن ادامه داد.

باتلر حتی با فردی که در یک بقالی نیویورک کار می‌کرد مشورت کرد و او نیز به اشتباه تشخیص داد که مشکل عصبی است. این وضعیت در حین فیلم‌برداری (Caught Stealing) باعث تشدید درد شد، زیرا نقش نیازمند دویدن‌های فراوان بود. در نهایت، باتلر به پزشک واقعی مراجعه کرد و شیشه از پای او خارج شد، پس از آن توانست دوباره به‌راحتی بدود و فعالیت‌های خود را ادامه دهد.

با اینکه این حادثه کوچک به نظر می‌رسد، اما نشان‌دهنده تعهد باتلر به حرفه و تحمل درد برای اجرای نقش‌هاست. «تلماسه ۲» با بیش از ۷۱۴ میلیون دلار فروش جهانی و نامزدی پنج جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین فیلم‌برداری، موفقیت چشمگیری کسب کرد و حضور باتلر در نقش فید-راوثا به‌عنوان یکی از محورهای درام و تقابل با قهرمان فیلم، پل آتریدس (تیموتی شالامی)، مورد توجه منتقدان قرار گرفت.

باتلر اکنون کاملاً بهبود یافته و بدون محدودیت می‌تواند فعالیت‌های حرفه‌ای خود را ادامه دهد، هرچند این تجربه عجیب و دردناک برای او خاطره‌ای منحصر‌به‌فرد ساخته است.


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image