جستجو در سایت

1404/04/28 13:01

پروژه جدید خالق True Detective با بحران پس‌تولید مواجه شد

پروژه جدید خالق True Detective با بحران پس‌تولید مواجه شد
فیلم سینمایی «والس آسان» (Easy’s Waltz)، نخستین تجربه کارگردانی نیک پیزولاتو، خالق سریال تحسین‌شده «کارآگاه حقیقی»، با گذشت بیش از یک سال از پایان فیلم‌برداری همچنان در مرحله پس‌تولید باقی مانده است؛ موضوعی که به‌دلیل بروز اختلافات جدی میان کارگردان و تهیه‌کنندگان بر سر نسخه نهایی، نگرانی‌هایی درباره سرنوشت اکران این فیلم ایجاد کرده است.
به گزارش سلام سینما

نیک پیزولاتو، نویسنده و خالق سریال تحسین‌شده «True Detective»، با نخستین تجربه کارگردانی سینمایی خود وارد مرحله‌ای پر از تنش شده است. فیلم جدید او با عنوان Easy’s Waltz که بیش از ۱۵ ماه پیش فیلم‌برداری آن در لاس‌وگاس به پایان رسیده بود، هنوز در مرحله پس‌تولید گرفتار مانده و بنا به گزارش‌ها، با مشکلات قابل‌توجهی در پشت صحنه مواجه است.

این فیلم که با بازی وینس وان، میشل موناهن، آل پاچینو و سایمون رکس ساخته شده، روایتی درام از یک خواننده-کمدین ورشکسته در وگاس است که درگیر روابط پرتنش با برادران خود و دنیایی قدیمی‌تر می‌شود. از فیلم با عنوان ترکیبی از Swingers و A Star Is Born یاد شده است.

بیشتر بخوانید:

آل پاچینو با پاپ دیدار کرد

چرا آل پاچینو پیشنهاد بازی در جنگ ستارگان را رد کرد؟

با وجود اینکه این پروژه قرار بود بازگشت بزرگ پیزولاتو پس از کنار گذاشته‌شدن فیلمنامه‌اش برای پروژه «بلید» مارول باشد، اما اکنون با بحران در مرحله تدوین و تنش میان او و تهیه‌کنندگان مواجه شده است. گفته می‌شود که تهیه‌کنندگان در تلاش‌اند تا نسخه‌ای «مناسب‌تر برای عموم» ارائه دهند، در حالی که پیزولاتو خواهان حفظ دیدگاه خلاقانه خود است.

ماجرا زمانی علنی شد که یکی از طرفداران در شبکه‌های اجتماعی از پیزولاتو درباره وضعیت فیلم پرسید و او پاسخ داد:«انتظاراتت رو پایین بیار، رفیق. مسابقه نسخه‌های متفاوت رو سرمایه‌گذارها بردن.»

او اخیراً در پادکست «Nothing Left Unsaid» نیز به شکل غیرمستقیم به وضعیت بحرانی فیلم اشاره کرده و گفته است:«ما پارسال توی وگاس فیلم‌برداری کردیم و خب، هنوز توی پس‌تولیده. واقعاً نمی‌دونم چه زمانی یا در چه فرمتی اکران می‌شه.»

اظهارات اخیر او نشان می‌دهد که این تجربه تلخ ممکن است او را از ادامه فعالیت در سینما منصرف کند. پیزولاتو افزود:

«شش ساله که کاری از من با کنترل کامل خودم جلوی مخاطب قرار نگرفته. این واقعاً برام سخته، و باعث شده به نوشتن یک رمان جدید یا کاری که صدام رو دوباره به مردم برسونه فکر کنم.»

این نخستین بار نیست که پیزولاتو با تنش‌های پشت‌صحنه مواجه می‌شود. در سال ۲۰۱۹، او وعده ساخت فصل چهارم «True Detective» را داده بود اما ناگهان پروژه را ترک کرد. پس از آن، ایسا لوپز سکان هدایت سریال را به‌دست گرفت و پیزولاتو به‌طور علنی از مسیر تازه مجموعه ابراز نارضایتی کرد.

با وجود تمامی این حواشی، منابع مطلع اعلام کرده‌اند که Easy’s Waltz احتمالاً در یکی از جشنواره‌های پاییزی امسال به نمایش درخواهد آمد. البته جزئیات بیشتر تحت محدودیت خبری (امبارگو) قرار دارد و هنوز مشخص نیست که نسخه نهایی فیلم با تایید نهایی پیزولاتو همراه خواهد بود یا خیر.

منبع: worldofreel


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image