جستجو در سایت

1404/02/24 11:50

تایید حکم قصاص قاتل داریوش مهرجویی و همسرش

تایید حکم قصاص قاتل داریوش مهرجویی و همسرش
احکام پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش با تأیید دیوان‌عالی کشور قطعی شد؛ متهم ردیف اول به دو بار قصاص و ۲۷ سال حبس محکوم و سه متهم دیگر مجموعاً به ۷۷ سال زندان محکوم شدند.
به گزارش سلام سینما

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز، با اعلام خبر تأیید احکام صادره در پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش رقیه (وحیده) محمدی‌فر در دیوان‌عالی کشور، از آغاز روند اجرای احکام خبر داد.

به گفته وی، دستگاه قضایی استان البرز بلافاصله پس از وقوع این جنایت در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ در شهرستان فردیس، با جدیت و سرعت وارد عمل شد. پیرو دستورات ویژه رئیس قوه قضاییه برای شناسایی سریع متهمان، در کمتر از پنج روز، کلیه عوامل دخیل در این پرونده شناسایی و دستگیر شدند.

رسیدگی به این پرونده به‌صورت ویژه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز آغاز شد و جلسات دادگاه در روزهای ۲۷ و ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۲، در سه نوبت صبح و بعدازظهر با حضور وکلای متهمان و اولیای دم برگزار گردید. پس از ختم دادرسی، رأی نهایی در کمتر از چهار ماه از زمان وقوع قتل صادر شد.

بر اساس این حکم، متهم ردیف اول به دلیل ارتکاب دو فقره قتل عمد، به دو بار قصاص نفس و همچنین به دلیل اتهامات دیگر از جمله سرقت، به حدود ۲۷ سال حبس محکوم شد. سه متهم دیگر نیز به اتهاماتی چون شروع به قتل عمدی، معاونت در قتل، ضرب‌وجرح عمدی و سرقت، مجموعاً به ۷۷ سال حبس محکوم شدند.

با فرجام‌خواهی متهمان، پرونده به دیوان‌عالی کشور ارسال شد. دیوان پس از بررسی، جهت تکمیل تحقیقات، پرونده را به شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز بازگرداند. پس از رفع نواقص و تشکیل مجدد جلسات رسیدگی، رأی جدید در تاریخ ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۳ با همان محتوای سابق صادر و این بار از سوی دیوان‌عالی کشور تأیید شد.

با قطعیت یافتن احکام صادره، پرونده جهت اجرای حکم به اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان فردیس ارسال شده و روند اجرای احکام رسماً آغاز شده است.

منبع: میزان


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image