جستجو در سایت

1404/01/31 12:29

محمد شیری: قسمت 8 سریال «تاسیان» اشکم را درآورد!

محمد شیری: قسمت 8 سریال «تاسیان» اشکم را درآورد!
محمد شیری بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون از تجربه حضورش در سریال «تاسیان» و همکاری با تینا پاکروان گفت؛ سریالی که به گفته او، اشکش را درآورد.
به گزارش سلام سینما

محمد شیری بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون از تجربه‌های اخیر خود در عرصه بازیگری و برخی بی‌عدالتی‌ها در روند انتخاب بازیگران سخن گفت. او همچنین درباره حضور در سریال «ناریا» و دیگر آثارش توضیح داد.

شیری با اشاره به تجربه‌ای تلخ درباره دعوت به یک پروژه سینمایی اظهار داشت: کارگردان جوانی با من تماس گرفت و گفت می‌خواهیم از شما برای نقش اول فیلم‌مان استفاده کنیم. ماشین فرستادند و به دفترشان رفتم. عکس گرفتند، تصویرم را روی برد نصب کردند و گفتند یکشنبه برای عقد قرارداد بیا. اما بعد از آن دیگر تماسی نگرفتند. بعداً متوجه شدم نقش را به فرد دیگری واگذار کردند، آن هم در ازای دریافت پول. نابازیگر می‌آورند و می‌گویند این نقش برای بازیگر مطرحی است؛ اگر نقش را می‌خواهید، باید پول بدهید!

او درباره سریال «تاسیان» ساخته تینا پاکروان نیز گفت:

«من اصلاً نمی‌دانستم که خانم پاکروان در حال ساخت سریال هستند. یک روز فردی تماس گرفت و گفت خانم پاکروان سلام رسانده و پرسیده آیا نقش یک مرد را بازی می‌کنی؟ من هم گفتم با جان و دل. وقتی تلفن را قطع کردم، با خودم گفتم مگر قرار بود نقش زن را بازی کنم؟!»

او با ابراز علاقه‌اش به کار تینا پاکروان و همسرش افزود:اگر روزی زنگ بزنند و بگویند بیا فقط از جلوی دوربین رد شو، باز هم می‌روم. به کارشان ایمان دارم. من و مائده طهماسبی با عشق در این سریال بازی کردیم. ما در «تاسیان» خانه‌زاد این خانواده هستیم. حتی شخصیت شیرین، در بخش‌هایی مرا «بابا» صدا می‌زند. قسمت هشتم را که تماشا می‌کردم، زار زار گریه کردم؛ سال‌ها بود چنین احساسی نداشتم.

او تأکید کرد: کار خوب نتیجه یک پشت‌صحنه خوب است. بابک حمیدیان در جریان فیلم‌برداری احترام زیادی برای من قائل بود. جالب اینجاست که هم‌زمان با ضبط «تاسیان»، مستندی هم درباره من ساخته می‌شد. در روز تولدم، گروه مستند به اتاق گریم آمدند.

ما کار فرهنگی می‌کنیم و باید از موفقیت هم خوشحال شویم. من از کسی گله‌ای ندارم چون مزد واقعی‌ام را از مردم گرفته‌ام. مردم در کوچه و خیابان آن‌قدر با من مهربان هستند که شرمنده می‌شوم.

در پاسخ به علت گزیده‌کار بودنش، گفت: بازیگری مثل زندگی‌ست، یک روز نوکری، یک روز ریاست. نقش کوتاه و بلند ندارد. اما گاهی می‌گفتند این نقش به تو نمی‌خورد، و بازی نکن. همین موضوع باعث شد گزیده‌کار باشم. حالا هم دیگر هر کاری را قبول نمی‌کنم.

او در ادامه خاطره‌ای از سال‌های ابتدایی انقلاب تعریف کرد: در دهه ۶۰، فردی به شبکه دو آمده بود که می‌گفت ما برای گریه کردن به دنیا آمده‌ایم، نه خندیدن! آن زمان آقای کرباسچی رییس شبکه ۲ بود. از سال ۶۲ تا ۷۲ در «سیمای اقتصاد ما» کار کردم و هنوز هم برخی تکیه‌کلام‌های آن را مردم استفاده می‌کنند.

شیری درباره تجربه سفر به پاریس گفت:

«سال ۶۸ از طرف وزارت ارشاد به پاریس رفتیم. مردم آنجا از ما می‌پرسیدند که در ایران تئاتر دارید؟ ما اولین گروهی بودیم که بعد از انقلاب اسلامی برای بزرگداشت هزاره فردوسی به اروپا رفتیم.»

بازیگر نقش سالارخان در «شب‌های برره» یادآور شد: «شب‌های برره» و «جایزه بزرگ» باعث شد دیده شوم. هنوز هم مردم بخش‌هایی از «برره» را برایم می‌فرستند. کاراکتر سالارخان هنوز در ذهن‌ها است.

او با انتقاد از برخی رفتارهای ناخوشایند در فضای هنری افزود:

«بعضی‌ها از شنیدن خبر مرگ دیگران خوشحال می‌شوند. درباره استاد مشایخی آن‌قدر گفتند مرده، تا بالاخره اثر روانی‌اش را گذاشت.»

شیری درباره سریال «خاتون» گفت:

«در پنج سکانس حضور داشتم. وقتی سریال پخش می‌شد، بعضی‌ها می‌پرسیدند: واقعاً کارگردان این اثر یک زن است؟ تعجب می‌کردند که یک خانم چنین اثر خشنی را ساخته باشد.»

شیری همچنین به پروژه «ناریا» اشاره کرد:

«اول نام سریال «خرس سفید» بود. در این سریال یک سکانس بازی دارم. آقای افشار گفت: دوست دارم این نقش را زنده کنی. نقش یک جاعل را بازی کردم. وقتی کارم تمام شد، جواد افشار مرا بوسید و گفت: داری می‌روی و من نمی‌دانم چه بگویم. برای من طول نقش مهم نیست، من به نقش‌ها شناسنامه می‌دهم.»

منبع: ایرنا


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image