داکوتا جانسون در آستانه اولین تجربه کارگردانی سینمایی
.jpg?w=1200&q=75)
داکوتا جانسون در گفتوگویی اظهار داشت این پروژه برای او بسیار شخصی بوده و قرار است ونسا برگارت، بازیگر توانمند که پیشتر در فیلم «به نرمی چاچا برقص» (Cha Cha Real Smooth) با جانسون همکاری کرده بود، در نقش اصلی آن ظاهر شود.
او گفت: "همیشه فکر میکردم هنوز برای کارگردانی فیلم بلند آمادگی و اعتمادبهنفس ندارم. اما با او [برگارت]، احساس حمایت و امنیت میکنم. دنیا و فضای این فیلم را کاملاً در ذهنم میبینم؛ بنابراین اجازه نمیدهم کسی جز خودم آن را بسازد."
داکوتا جانسون پیشتر با فیلم کوتاه «عزیز بازنده» (Loser Baby) که در جشنواره TIFF 2024 نمایش داده شد، نخستین تجربه کارگردانی خود را پشت سر گذاشت. او همچنین تهیهکنندگی پروژههایی چون به نرمی چاچا برقص، «بابایی» (Daddio) را انجام داده و فیلم آتی «وریتی» (Verity) با بازی آن هاتاوی را در کارنامه دارد.
وی در خصوص فضای پشتصحنه نیز افزود: "همکاری برایم اصل است. یک پروژه خوب حاصل تبادل ایدههاست، نه میدان رقابت. ایده بهتر باید پیروز شود، نه صدای بلندتر."
داکوتا جانسون بهزودی وارد مرحله تولید فیلم بلند خود خواهد شد؛ پروژهای که باتوجهبه نگاه هنری و دغدغهمند او، نوید اثری متفاوت و شخصی را میدهد.