جستجو در سایت

1401/08/08 11:46

پرهزینه ترین سریال های خارجی کدامند؟

پرهزینه ترین سریال های خارجی کدامند؟
پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی تاریخ تلویزیون را بشناسید | از خانه اژدها و ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت تا وانداویژن و چیزهای عجیب

اختصاصی سلام سینما- با پیشرفت‌هایی که در فناوری توزیع محصولات رسانه صورت گرفته است و نوآوری‌هایی که در عرصه‌ی سرویس‌های نمایش خانگی می‌بینیم، باید گفت که در عصر طلایی تلویزیون به سر می‌بریم.

اکنون از زمانی که در تلویزیون فقط می‌توانستیم سیتکام‌های 20 دقیقه‌ای با لوکیشن‌های یکسان و تولید استودیوهای کوچک را تماشا کنیم، به نقطه‌ای رسیده‌ایم که هزینه‌ی تولیدات تلویزیونی به پای تولیدات سینمایی بزرگ رسیده‌اند.

در این یادداشت می‌خواهیم شما را با پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی تاریخ تلویزیون آشنا کنیم.

 

10- سریال هیلو ( - Halo | 2022) / 10 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-هیلو

سریال «هیلو»(Halo) براساس بازی محبوبی به همین نام متعلق به شرکت مایکروسافت توسط استودیوی پارامونت تولید شده است که داستان آن درباره‌ی حمله‌ی گروهی متحد از موجودات فضایی به نام «میثاق» به محدوده‌ی فضایی سازمان ملل می‌باشد.

«هیلو»(Halo) یک داستان علمی تخیلی بزرگ را به صفحه‌های کوچک تلویزیون آورده است.

«هیلو» به عنوان یک بازی کامپیوتری بسیار محبوب و تحسین‌شده توسط منتقدان، برای موفقیت تجاری خود می‌تواند تنها بر طرفداران قدیمی خود تکیه کند. با این حال بسیاری معتقدند که با توجه به هزینه‌ی 10 میلیون دلاری برای هر قسمت، جلوه‌های ویژه‌ی این سریال می‌توانست به مراتب بهتر باشد.

نام «استیون اسپیلبرگ» در میان تهیه‌کنندگان «هیلو»(Halo) دیده می‌شود.

طرفداران این سریال اکنون منتظر فصل دوم آن هستند.

 

9- سریال تاج ( - The Crown | 2016) / 13 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-تاج

آثار تاریخی همواره پرخرج هستند زیرا نیازمند صحنه‌پردازی دقیق، طراحی لباس‌های گران‌قیمت و چهره‌پردازی‌های سنگین و طولانی می‌باشند. با این اوصاف، سریال «تاج»(The Crown) هیچ خرج اضافه‌ای برای به تصویر کشیدن خانواده‌ی سلطنتی بریتانیا نکرده است.

بودجه‌ی این سریال که 13 میلیون دلار برای هر قسمت برآورد شده است، در میان جزئیات تولید آن به شدت به چشم می‌آید.

سریال «تاج»(The Crown) تاکنون موفق به بردن چندین جایزه معتبر جهانی در قسمت طراحی لباس شده است که همین موضوع به باورپذیر بودن کاراکترها کمک شایانی کرده است.

قابل درک است که سریالی درباره‌ی یک خانواده‌ی سلطنتی، نیازمند هزینه‌‌ای متناسب با آن است.

 

8- سریال بازی تاج و تخت (Game of Thrones | 2011-2019) / 15 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-بازی تاج و تخت

اعجوبه‌ی تاریخ تلویزیون یعنی سریال «بازی تاج و تخت»(Game of Thrones) که محصول شبکه‌ی HBO است، در ابتدا کار سختی برای به تصویر کشیدن رمان «جرج آر.آر. مارتین» داشت.

این سریال پر از کاراکترهای متنوع، لباس‌های گوناگون و لوکیشن‌های متعدد در سرتاسر سرزمین وستروس است.

به دلیل تنوع لوکیشن‌های سریال «بازی تاج و تخت»(Game of Thrones) از جزایر آهنین تا شمال زمستانی، بودجه‌ی اولیه‌ی این سریال که بین 5 الی 6 میلیون دلار برای هر قسمت بود، در فصل پایانی به رقم 15 میلیون دلار برای هر قسمت رسید، زیرا بازیگران و سایر عوامل تولید مجبور بودند در طول سال به کشورهایی مثل بریتانیا، کرواسی، ایسلند، اسپانیا، مالت و مراکش مسافرت کنند.

 

7- سریال دیدن (See | 2019-2022) / 15 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-دیدن

سریال «دیدن»(See) محصول شبکه اپل پلاس در آینده‌ی دیستوپیایی می‌گذرد که بشر توانایی بینایی‌اش را از دست داده است.

داستان این سریال درباره‌ی به دنیا آمدن دو کودک است که توانایی بینایی دارند اما این توانایی در این دوران یک کفر محسوب می‌شود.

با اینکه بخشی از بودجه ۱۵ میلیون دلاری برای هر قسمت این سریال به دستمزد اسامی بزرگی مثل «جیسون موموا» و «فرانسیس لارنس» اختصاص یافته اما سهم عمده‌ی بودجه‌ی مربوط به لوکیشن این سریال در ونکوور است.

عوامل تولید سریال «دیدن»(See) مجبور شدند دریاچه‌ای را خشک کنند و بعد از ساختن دهکده، آن را دوباره پر کنند.

 

6- سریال مندلورین ( - Mandalorian | 2019) / 15 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-مندلورین

یکی از اولین سریال‌های اوریجینال دیزنی پلاس سریال «مندلورین»(Mandalorian) است که برگرفته از فرنچایز «جنگ ستارگان»(Star Wars) و اولین محصول لایواکشن این فرنچایز می‌باشد.

داستان این سریال بعد از داستان «بازگشت جدای»(Return of the Jedi) می‌گذرد.

«مندلورین»(Mandalorian) روایتگر داستان یک شکارچی مزدبگیر با بازی «پدرو پاسکال» است که یک موجود جوان همنوع «یودا» را نجات داده است و می‌خواهد او را به همنوعانش برساند.

بودجه ۱۵ میلیون دلاری این سریال مربوط به تکنیک‌های نوین فیلمبرداری استفاده شده در آن است.

با اینکه پرده سبز، روش همیشگی استفاده از جلوه‌های ویژه می‌باشد اما در «مندلورین»(Mandalorian) از استیج کرافت استفاده شده است. در این روش، نورپردازی LED برای قرار دادن بازیگران در صحنه به کار گرفته شده است.

 

5- سریال اقیانوس آرام (The Pacific | 2010) / 20 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-اقیانوس آرام

سریال «اقیانوس آرام»(The Pacific) که درباره‌ی حوادث پیرامون جنگ جهانی دوم و بخشی از نبرد‌های ارتش آمریکا و ژاپن در جزیره پله‌لیو می‌باشد، در زمان پخش این سریال در سال 2010، عنوان گران‌قیمت‌ترین مینی سریال تاریخ را به خود اختصاص داده بود.

این مینی سریال محصول شبکه HBO با بودجه‌ای معادل 20 میلیون دلار برای هر قسمت، توانست تحسین منتقدان را به دلیل ارائه‌ی روایتی دقیق از حوادث جنگ جهانی دوم و صحنه‌های فوق‌العاده‌ی نبرد در اقیانوس آرام دریافت کند.

اسامی بزرگی مثل «تام هنکس» و «استیون اسپیلبرگ» به عنوان تهیه‌کننده و «هانس زیمر» به عنوان آهنگساز در این پروژه حضور داشتند.

«اقیانوس آرام»(The Pacific) مینی‌سریالی در مقیاس یک پروژه‌ی سینمایی است.

 

4- سریال خاندان اژدها ( - House of The Dragon | 2022) / 20 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-خاندان اژدها

سریال «خاندان اژدها»(House of The Dragon) که داستان آن مقدمه‌ای بر سریال محبوب «بازی تاج و تخت»(Game of Thrones) است، توانست رکورد تماشای شبکه HBO را با 10 میلیون تماشاگر برای قسمت اول جابجا کند.

بخش عمده‌ای از محبوبیت این سریال به دلیل موفقیت «بازی تاج و تخت»(Game of Thrones) است که داستان آن دو قرن پیش از وقایع سریال قبلی می‌گذرد. تمرکز قصه‌ی «خانه اژدها»(House of The Dragon) بر جنگ داخلی در وستروس با مرکزیت خاندان «تارگرین» است.

با تعداد بسیار زیادی اژدهای کامپیوتری و جلب توجه به دلیل داستان مرتبطش با «بازی تاج و تخت»(Game of Thrones) و بودجه‌ی 20 میلیون دلاری برای هر قسمت، اکنون «خاندان اژدها»(House of The Dragon) این فرصت را دارد تا سه سال پس از پایان بحث‌برانگیز سریال قبلی، قصه‌های سرزمین وستروس را گسترش دهد.

 

3- سریال وانداویژن (WandaVision | 2021) / 25 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-وانداویژن

دنیای سینمایی مارول یکی از محبوب‌ترین فرنچایزهای سینمایی قرن 21 یعنی «انتقام‌جویان: آخر بازی»(Avengers: Endgame) را با بودجه‌ای معادل 400 میلیون دلار ساخت و پس از آن تصمیم گرفت این موفقیت را به تلویزیون نیز تسری دهد، بنابراین چند سریال با محوریت کاراکترهای مارول در تلویزیون تولید شد.

پس از راه‌اندازی دیزنی پلاس در سال 2019، مارول بودجه‌ی 25 میلیون دلاری برای ساخت هر قسمت را برای سریال‌های «وانداویژن»(WandaVision)، «فالکون و سرباز زمستان»(The Falcon and the Winter Soldier)، «لوکی»(Loki) و «هاکای»(Hawkeye) و اخیراْ سریال «شی هالک: وکیل دادگستری»(She-Hulk: Attorney at Law) در نظر گرفت.

به نظر می‌رسد مارول پس از تسلط بر بازار سینما، اکنون برای تلویزیون برنامه دارد.

 

2- سریال چیزهای عجیب ( - Stranger Things | 2016) / 30 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-چیزهای عجیب

سریال «چیزهای عجیب»(Stranger Things) که یکی از موفق‌ترین سریال‌های طولانی نتفلیکس می‌باشد و اکنون به فصل چهارم رسیده است، از یک سریال آرام درباره‌ی گم شدن یک پسربچه و ارجاعات به فرهنگ عامه‌ی دهه 80 میلادی، تبدیل به سریال بسیار تاریک و پر از صحنه‌های اکشن و علمی-تخیلی شده است که در آن المان‌هایی مانند تأسیسات مخفی دولتی، جاسوسان روسی و دخالت‌های نظامی را می‌بینیم.

در کنار خط داستانی هیجان‌انگیز، بودجه‌ی فصل چهارم «چیزهای عجیب»(Stranger Things) برای هر قسمت به رقمی معادل 30 میلیون دلار رسیده است.

این بودجه‌‌ی هنگفت به تولیدکنندگان اجازه می‌دهد تا صحنه‌های اکشن متعدد و هیجان بیشتری را به سریال تزریق کنند.

از سویی دیگر هر قسمت این سریال به 90 دقیقه می‌رسد که کاملاْ مانند یک فیلم سینمایی می‌باشد.

 

1- سریال ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت ( - Lord of the Rings: Rings of Power | 2022) / 58 میلیون دلار برای هر قسمت

پرهزینه‌ترین سریال‌های خارجی-ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت

سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت»(Lord of the Rings: Rings of Power) محصول شبکه آمازون پرایم با بودجه‌ی 58 میلیون دلاری برای هر قسمت که در مجموع به رقمی معادل 465 میلیون دلار می‌رسد، گران‌قیمت‌ترین سریال تاریخ تلویزیون و گران‌تر از دنباله‌ی سینمایی 241 میلیون دلاری «ارباب حلقه‌ها»(Lord of the Rings) است.

داستان این سریال درباره‌ی وقایع هزاران سال پیش از «هابیت»(The Hobbit) در سرزمین میانی است.

گروه بازیگران سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت»(Lord of the Rings: Rings of Power) مخاطبانشان را به دژ مستحکم الف‌ها یعنی ارجیون تا پادشاهی زیرزمینی دورف‌ها یعنی خزد-دٌم می‌برند.

با لباس‌ها و صحنه‌‌پردازی‌های گران‌قیمت و داستانی عریض و طویل،‌ قابل درک است که چرا سریال «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت»(Lord of the Rings: Rings of Power) بودجه‌ای هنگفت دارد.

 

منبع: Collider