حمید جبلی با «آقای قصهگو» به دنیای کودکان بازمیگردد

مجموعه «آقای قصهگو» به روایت و نویسندگی حمید جبلی در حال تولید است. تصویربرداری این مجموعه، ترکیبی از انیمیشن و واقعیت است و به تازگی آغاز شده.
ضبط مجموعه «آقای قصهگو» قرار بود دیماه سال گذشته به پایان برسد، ولی به تازگی در لوکیشنی اطراف رباط کریم آغاز شده است.
در این سریال که در گونه کودک و نوجوان ساخته میشود، شخصیتهای مختلفی حضور دارند که یکی از آنها «پیر حکیمباشی» است.
تابستان ۱۴۰۱، مهدی فرجی، تهیهکننده سریال «نون.خ» و مدیر سابق شبکه یک، در گفتوگویی از نویسندگی برنامهای توسط حمید جبلی برای پلتفرم تلوبیون خبر داده بود و گفته بود: «فکر میکنم به زودی خواهید شنید که آقای حمید جبلی سریالی را نویسندگی و اداره خواهند کرد. امیدوارم که ساخته شود؛ البته بنا دارد با تلوبیون همکاری داشته باشد. اگر این اتفاق بیفتد، یک سریال در حوزه کودک و نوجوان ساخته خواهد شد.»
با این حال، دیماه همان سال اعلام شد که جبلی به دلیل شرایط جامعه، قید تولید این سریال را زده است.
در خردادماه سال گذشته، مجدداً اخباری مبنی بر ساخت سریالی برای کودکان و نوجوانان توسط حمید جبلی منتشر شد. با همه این فراز و نشیبها، ضبط مجموعه «آقای قصهگو» به تازگی آغاز شده و باید دید چه زمانی به پخش خواهد رسید.
منبع: ایرنا