جستجو در سایت

1404/07/27 21:58

جاش اوکانر درباره چالش‌های لهجه آمریکایی و چهار پروژه آینده خود سخن می‌گوید

جاش اوکانر درباره چالش‌های لهجه آمریکایی و چهار پروژه آینده خود سخن می‌گوید
جاش اوکانر، بازیگر برجسته بریتانیایی، این پاییز با چهار فیلم متفاوت در سینما و استریم حضور دارد. از عشق و موسیقی در (The History of Sound) تا سرقت هنری در (The Mastermind)، او درباره چالش‌های لهجه، نقش‌ها و همکاری با کارگردانان بزرگ صحبت کرده است.
به گزارش سلام سینما

جاش اوکانر و پاول مسکال پنج سال منتظر بودند تا بتوانند (The History of Sound) را بسازند؛ فیلمی درباره دو جمع‌آورنده موسیقی فولک که در جنوب آمریکا به دنبال آهنگ‌های قدیمی می‌گردند و در مسیرشان رابطه نزدیکی بینشان شکل می‌گیرد. جاش درباره لهجه آمریکایی گفت: «حرکت دادن دهانم به شکل درست خیلی سخت است. حرف R را قورت می‌دهی و در لهجه آمریکایی R باید راحت باشد. طول می‌کشد تا درست شود.»

اوکانر پس از فیلم‌برداری (The History of Sound) بلافاصله در تور تبلیغاتی (Challengers) و (La Chimera) شرکت کرد و سپس در (Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery) و (The Mastermind) به ایفای نقش پرداخت. در (The Mastermind)، او با کارگردان کِلی ریچاردت روی جزئیات دقیق دهه ۷۰ آمریکا کار کرد و شخصیتش، موونی، هنر و غرور خود را در دنیای سرقت هنری نشان می‌دهد.

علاوه بر این، اوکانر در نقش یک کشیش در سومین فیلم (Knives Out) با دانیل کریگ، گلن کلوس و اندرو اسکات همکاری دارد و برای پروژه‌های آینده نیز با استیون اسپیلبرگ و جوئل کوئن کار خواهد کرد. او درباره تجربه کار با اسپیلبرگ گفت: «اولین روز در صحنه، باران و نور ماشین و دود… همه‌چیز، دقیقاً همان چیزی بود که از یک فیلم اسپیلبرگی انتظار داری.»

اوکانر، که از تئاتر شروع کرده و در RSC و Donmar فعالیت داشته، درباره فشار و اضطراب بازیگری گفت: «هر نقش ممکن است آخرین نقش تو باشد. این باعث می‌شود همیشه با استرس و حس ناتوانی پیش بروی.» با این حال، او می‌گوید بازگشت به صحنه تئاتر با (Golden Boy) در وست اند برایش آرامش‌بخش خواهد بود و وعده داد فعلاً خبری از انتشار هم‌زمان چهار فیلم دیگر نخواهد بود.


 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image