جستجو در سایت

1404/07/28 21:31

ستاره فیلم Cujo از واکنش غیرمنتظره استیون کینگ به تغییر پایان فیلم می‌گوید

ستاره فیلم Cujo از واکنش غیرمنتظره استیون کینگ به تغییر پایان فیلم می‌گوید
دی والاس، بازیگر فیلم ترسناک ۱۹۸۳ «کوجو»، فاش کرد که پایان فیلم نسبت به رمان استیون کینگ تغییر کرده و نویسنده از زنده ماندن پسر شخصیت اصلی در فیلم استقبال کرده است.
به گزارش سلام سینما

در رمان «کوجو» (Cujo) نوشته استیون کینگ، تاد ترنتون، پسر شخصیت دی والاس، در انتهای داستان کشته می‌شود، اما در فیلم ساخته ۱۹۸۳ توسط لوئیس تیج، تصمیم گرفته شد که تاد زنده بماند. والاس در مصاحبه‌ای با ReMind Magazine گفت: «همه‌مان رأی دادیم که کودک زنده بماند. وقتی فیلم منتشر شد، استیون با تهیه‌کننده تماس گرفت و گفت: خدا را شکر که بچه را نکشتید. »

والاس همچنین از تجربه سخت فیلم‌برداری یاد کرد و افزود که باوجود دشواری‌ها، «کوجو» یکی از فیلم‌های مورد علاقه‌اش باقی مانده و به آن افتخار می‌کند.

استیون کینگ بارها درباره اقتباس‌های سینمایی آثارش صریح صحبت کرده است. او فیلم «درخشش» (The Shining) به کارگردانی استنلی کوبریک را دوست نداشت و تغییرات ایجادشده در شخصیت جک تورنس را نقد کرد، اما همواره بیان کرده که به اقتباس‌های موفقی مانند «کری» (Carrie)، «کنار من بمان» (Stand by Me) و «میزری» (Misery) افتخار می‌کند و تغییرات خلاقانه در آثارش را می‌پذیرد.

والاس و کینگ هر دو نشان داده‌اند که گاهی تغییرات داستانی در فیلم‌ها می‌تواند باعث رضایت همگان شود، حتی اگر نسبت به متن اصلی متفاوت باشد، و این امر می‌تواند تجربه‌ای مثبت برای مخاطبان به ارمغان بیاورد.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image