جستجو در سایت

1400/04/30 17:51

تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم جنوب کشور

تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم جنوب کشور
امروز چهارشنبه ۳۰ تیر تجمعی مسالمت‌آمیز از سوی سینماگران در پارک‌ هنرمندان تهران و در حمایت از مردم جنوب کشور که با مشکل بی‌آبی مواجه هستند، برگزار شد.

به گزارش سلام سینما، ظهر امروز چهارشنبه ۳۰ تیرماه تجمعی مسالمت‌آمیز از سوی سینماگران در پارک‌ هنرمندان در شهر تهران و در حمایت از مردم جنوب کشور که با مشکل بی‌آبی مواجه هستند، برگزار شد. این تجمع با همکاری نیروی انتظامی تا ساعت ۱۵ ادامه داشت.
چهره‌های مختلفی از سینماگران از جمله کیانوش عیاری، مسعود کیمیایی، محسن امیریوسفی، آزاده صمدی، نوید محمدزاده، فرشته حسینی، مجید صالحی، پدرام شریفی، پگاه آهنگرانی، محمد بحرانی، کاوه سجادی حسینی، روزبه سجادی حسینی، علی مردانه، احسان عبدی‌پور و ده‌ها نفر دیگر از هنرمندان سینما در این برنامه حضور یافتند.

فرشته حسینی و نوید محمدزاده

نوید محمدزاده و فرشته حسینی در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

 

کیانوش عیاری

کیانوش عیاری در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

 

مجید صالحی

مجید صالحی در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

مسعود کیمیایی

مسعود کیمیایی در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

مسعود کیمیایی کارگردان در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

پدرام شریفی

پدرام شریفی در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

 

پگاه آهنگرانی و سجاد افشاریان

پگاه آهنگرانی و سجاد افشاریان در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

 

احسان عبدی پور

احسان عبدی پور در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

 

مهرداد خوشبخت

مهرداد خوشبخت در تجمع هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

تجمع هنرمندان در حمایت از خوزستان

 تجمع هنرمندان در پارک هنرمندان برای حمایت از مردم خوزستان

 

افراد مرتبط
سجاد افشاریان
سجاد افشاریان متولد 31 فروردین 1364 در شیراز، نمایش نامه‌نویس، بازیگر و کارگردان تئاتر و نیز نویس...
فرشته حسینی

فرشته حسینی در ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ از پدر و مادری مهاجر و افغانستانی‌تبار در تهران در خانواده‌ای پرجمعیت زاده شد. او بازیگری را زیر نظر اساتیدی همچون اصغر محبی، مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان آموخت و فعالیت هنری‌اش را زمانی که تنها ۹ سال سن داشت با تئاتر آغاز کرد.

فرشته حسینی همسر نوید محمدزاده(بازیگر) است.

«یلدا»، «سونامی»، «شکستن همزمان بیست استخوان»، «هفت و نیم»، «دسته دختران» و ... از جمله فیلم‌هایی است که فرشته حسینی در آن نقش آفرینی کرده است.

پدرام شریفی
پدرام شریفی متولد سال 1366 بازیگر ایرانی است.
احسان عبدی‌پور
احسان عبدی پور متولد 1359 در بوشهر است. وی فارغ التحصیل رشته فیلمنامه نویسی از دانشگاه سینما تئات...
نوید محمدزاده

نوید محمدزاده متولد فروردین ماه سال 1365 در شهر ایلام، بازیگر است. او بازیگری را از سال 82 در مؤسسه هفت هنر کرج آغاز کرده و در این موسسه زیر نظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور ، علی سلیمانی، و امیر قنبری آموزش دیده است. 

محمدزاده برای بازی در فیلم سینمایی «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد. او همچنین موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «بدون تاریخ، بدون امضاء» از سی و پنجمین جشنواره فجر نیز شد.

مجید صالحی
مجید صالحی متولد 26 شهریور 1354 در بندرترکمن، بازیگر ایرانی است. وی فعالیت هنری خود را با بازی در...
پگاه آهنگرانی
پگاه آهنگرانی متولد 2 مرداد 1362 در شهر اراک است. وی فعالیت سینمایی را با بازی در فیلم «گربه آواز...
مهرداد خوشبخت
مهرداد خوشبخت متولد سال 1348 در آبادان، کارگردان و نویسنده است. او فارغ التحصیل دوره سینمای جوان...
کیانوش عیاری
کیانوش عیاری متولد 23 اردیبهشت 1330 در اهواز، کارگردان، تهیه کننده و فیلمنامه نویس ایرانی است.او ...
مسعود کیمیایی
مسعود کیمیایی متولد 1320 تهران است. وی حرفه فیلمسازی را با دستیاری ساموئل خاچیکیان در فیلم «خداحا...