جستجو در سایت

1404/06/18 17:37

استیون کینگ فهرست ۱۰ فیلم موردعلاقه خود را منتشر کرد

استیون کینگ فهرست ۱۰ فیلم موردعلاقه خود را منتشر کرد
استیون کینگ، نویسنده پرآوازه ژانر وحشت، فهرست ۱۰ فیلم محبوب خود را منتشر کرد؛ فهرستی که شامل آثار کلاسیک دهه ۷۰ میلادی و شاهکارهایی از کارگردانان بزرگی چون مارتین اسکورسیزی، بیلی وایلدر، استیون اسپیلبرگ و فرانسیس فورد کوپولا است. او تأکید کرد که هیچ‌یک از اقتباس‌های سینمایی آثار خودش در این فهرست جایی ندارند.
به گزارش سلام سینما

استیون کینگ که آثار متعددی از او مانند «پیاده‌روی طولانی» (The Long Walk)، «مرد دونده» (The Running Man) و «آن» (It) همچنان در حال تبدیل‌شدن به پروژه‌های سینمایی جدید هستند، این فهرست را در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) خود منتشر کرد. او نوشته است که ترتیب خاصی برای این فیلم‌ها قائل نیست، اما انتخاب‌هایش نشان می‌دهد علاقه‌مندی‌های سینمایی‌اش با دوران جوانی‌اش در دهه ۷۰ میلادی گره خورده است.

در صدر این فهرست نام «جادوگر» (Sorcerer) ساخته 1977 اثر ویلیام فریدکین دیده می‌شود؛ فیلمی که در زمان اکران شکست تجاری خورد اما بعدها به عنوان یک شاهکار مهجور مورد بازبینی قرار گرفت.
 دیگر انتخاب‌ها شامل برندگان و نامزدهای متعدد اسکار هستند: «پدرخوانده بخش دوم» (The Godfather Part II) ساخته فرانسیس فورد کوپولا، «خیابان‌های پایین شهر» (Mean Streets) اثر مارتین اسکورسیزی، «غرامت مضاعف» (Double Indemnity) بیلی وایلدر و «گنج سیرا مادره» (The Treasure of the Sierra Madre) به کارگردانی جان هیوستون.

فیلم‌های جریان‌ساز استیون اسپیلبرگ نیز در این فهرست حضور پررنگی دارند: «آرواره‌ها» (Jaws) که به‌عنوان نخستین بلاک‌باستر تابستانی شناخته می‌شود و «برخورد نزدیک از نوع سوم» (Close Encounters of the Third Kind) که نگاه تازه‌ای به ژانر علمی‌تخیلی داشت. از میان آثار کلاسیک جاودان نیز «کازابلانکا» (Casablanca) با بازی همفری بوگارت و اینگرید برگمن جایگاهی ویژه در فهرست کینگ دارد.

انتخاب‌های غیرمنتظره نیز به چشم می‌خورند؛ از جمله کمدی رمانتیک «روز موش خرما» (Groundhog Day) با بازی بیل ماری که الهام‌بخش بسیاری از فیلم‌های مشابه در ژانر خود در سال‌های بعد شد و «فرار بزرگ» (The Getaway ) با بازی استیو مک‌کوئین و علی مک‌گراو. جالب اینکه بیش از نیمی از این فیلم‌ها بر اساس رمان‌ها ساخته شده‌اند.

استیون کینگ همچنین تصریح کرد که اقتباس‌های موفق آثار خودش مانند «رستگاری در شاوشنک» (The Shawshank Redemption)، «مسیر سبز» (The Green Mile)، «میزری» (Misery) و «کنار من بمان» (Stand By Me) را عمداً در این فهرست قرار نداده است. به همین ترتیب، «درخشش» (The Shining) نیز به دلیل نارضایتی او از نسخه استنلی کوبریک در این جمع حضور ندارد.


 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image