1398/07/13 16:11
هادی حجازی فر به "پیتوک" پیوست
![هادی حجازی فر به](/public/img/placeholder.png)
فیلمبرداری " پیتوک " آغاز شد و احسان بذلی نقش اول مرد و هادی حجازی فر یکی دیگر از نقش های اصلی این فیلم را ایفا می کنند.
به گزارش سلام سینما به نقل از مشاور رسانه ای پروژه ، همزمان با شروع فیلمبرداری " پیتوک " احسان بذلی به عنوان نقش اول مرد آن به سینما معرفی می شود و هادی حجازی فر نیز یکی از نقش های اصلی را ایفا می کند.
احسان بذلی دانش آموخته کارگاه آزاد فیلم استاد مسعود کیمیایی است و تجربه بازی در فیلم های کوتاه و بلند دارد.
در خلاصه داستان " پیتوک " با موضوع اجتماعی آمده ؛ وقتی میز بیلیارد از توپ ها خالی میشه ، پیتوک وسط اون میز تنها می مونه ، تنهای تنها ... .
کارگردانی " پیتوک " را سیدمجید صالحی انجام می دهد ، تهیه کنندگی بر عهده سیدمحمد قاضی و فیلمنامه آن به قلم اامیررضا نوری پرتو و صادق خوشحال است.
" پیتوک " با هدف حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر تولید می شود و مهتاب کرامتی نیز در آن نقش آفرینی می کند.
فیلم های مرتبط
افراد مرتبط
![](/api/filedb/929d85d2.jpg?w=any&q=75)
سیدمجید صالحی
سید مجید صالحی متولد 3 اسفند 1362 در تهران، بازیگر و کارگردان است، او دانش آموخته دانشگاه فرهنگ و...
![](/api/filedb/bc48a98e.jpg?w=any&q=75)
هادی حجازی فر
هادی حجازیفر متولد 31 خرداد ۱۳۵۵ در شهر خوی آذربایجان غربی، بازیگر سینما و تلویزیون و فیلنامه نویس و کارگردان تئاتر و سینما است. وی دانشآموخته رشته کارشناسی نمایش عروسکی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. وی برای بازی در فیلم «لاتاری» برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد از هجدهمین جشن دنیای تصویر (حافظ) و برای بازی در فیلم «ماجرای نیمروز» برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از یازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی و در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برای آن فیلم نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل شده است.