جستجو در سایت

1404/02/17 11:00

آخرین قسمت از مجموعه «احضار» در راه است

آخرین قسمت از مجموعه «احضار» در راه است
فیلم «مناجات آخر» به‌جای نبردی حماسی با شیاطین، با نگاهی احساسی و شخصی، نقطه پایانی داستان اد و لورین وارن را رقم می‌زند.
به گزارش سلام سینما

کمپانی برادران وارنر در تدارک آخرین قسمت از مجموعه موفق «احضار»، با نام «مناجات آخر» (Last Rites)، ایده‌ای جاه‌طلبانه را مدنظر داشت که می‌توانست این فیلم را به نقطه اوج دنیای ترسناک خودش بدل کند: بازگشت همه شیاطین و ارواح خبیث گذشته برای رویارویی نهایی با خانواده وارن.

طبق گفته‌های مایکل چاوز، کارگردان فیلم‌های «احضار: شیطان مرا وادار کرد»، «راهبه ۲» و «نفرین لا یورونا»، تیم سازنده در مرحله توسعه فیلم «مناجات آخر» ایده‌ای مطرح کردند که به سبک فیلم‌های مارول، با آوردن تمام موجودات ماورایی پیشین به مقابله با «اد» و «لورین وارن»، یک پایان حماسی را رقم بزند. چاوز در گفت‌وگویی با Entertainment Weekly گفت:
«سؤال ما این بود که چقدر می‌توانیم بی‌پروا و حماسی عمل کنیم؟ آیا می‌توان همه شیاطین را برای آخرین نبرد بازگرداند؟»

با این حال، در نهایت تصمیم گرفته شد تمرکز فیلم بر داستانی شخصی و احساسی باشد؛ داستانی که بیشتر به ریشه‌های احضار بازمی‌گردد، یعنی رابطه خانوادگی، ایمان و قدرت درونی زوج وارن.

جیمز وان، کارگردان دو قسمت نخست «احضار» نیز تأکید کرده است که:«قلب تپنده این مجموعه، رابطه اد و لورین با یکدیگر و با خانواده‌شان است. ما خواستیم این داستان را با احترام به همان نقطه‌ای که از آن آغاز شد، به پایان ببریم.»

ماجرای این قسمت در اواسط دهه ۱۹۸۰ و پس از بازنشستگی وارن‌ها از کارهای ماورایی می‌گذرد؛ جایی که آن‌ها برای آخرین بار به پرونده‌ای پیچیده به نام «تسخیر خانواده اسمورل» بازمی‌گردند؛ پرونده‌ای واقعی که در زمان خود به شهرت زیادی رسید و حتی منجر به ساخت فیلمی تلویزیونی در سال ۱۹۹۱ شد.

با اینکه ورا فارمیگا و پاتریک ویلسون در نقش‌های اصلی بازمی‌گردند، برخی شخصیت‌ها مانند دختر آن‌ها «جودی» با بازیگر جدیدی (میا تاملینسون) در فیلم ظاهر می‌شوند. خواهر آیرین از سری «راهبه» نیز در این فیلم حضور ندارد.

هرچند سازندگان تأکید دارند که «مناجات آخر» پایان ماجراهای سینمایی وارن‌هاست، اما آینده جهان «احضار» همچنان باز است. سریالی بر پایه این مجموعه در حال توسعه برای پلتفرم مکس است. رئیس شرکت نیولاین سینما نیز گفته این فیلم «پایان فاز اول» است و هنوز چیزی از «فاز دوم» مشخص نشده است.

منبع:


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image