سیدنی سوئینی پایان فیلمبرداری فصل سوم Euphoria را تلخ و شیرین توصیف کرد
.jpg?w=1200&q=75)
سیدنی سوئینی در گفتوگویی با ورایتی در مراسم «قدرت زنان ۲۰۲۵» در لسآنجلس، دربارهی احساسش نسبت به پایان کار بر روی فصل سوم سریال «سرخوشی» (Euphoria) گفت:
 «فقط دو روز دیگر از فیلمبرداری باقی مانده؛ پنجشنبه و یکشنبه و راستش را بخواهید، از شدت احساسی بودنش کمی میترسم. این سریال تمام دهه بیست سالگی من را به خود اختصاص داده؛ بازیگران و عواملش خانوادهی من شدهاند. خداحافظی با آنها واقعاً تلخ و شیرین است.»
سوئینی که بهتازگی در فیلم ترسناک (Immaculate) نیز درخشیده، افزود همکاری طولانیمدت با یک گروه واحد در طول هشت سال گذشته برایش منبعی از آرامش و لذت بوده است.
در حالیکه جزئیات داستان فصل سوم «سرخوشی» هنوز فاش نشده، منابع نزدیک به تولید میگویند این فصل در بهار ۲۰۲۶ از شبکه HBO پخش خواهد شد. در کنار بازگشت بازیگران اصلی، چند چهرهی تازه از جمله تریشا پیتاس، ناتاشا لیون، دنیل ددوایلر و الی راث به تیم بازیگران اضافه شدهاند.
سیدنی سوئینی همچنین در فیلم جدید خود «کریستی» (Christy) نقش قهرمان بوکس آمریکایی «کریستی مارتین» را ایفا میکند. این فیلم قرار است در ۷ نوامبر ۲۰۲۵ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اکران شود.
 
  
 