آخرین تحولات جشنواره فیلم فجر از نگاه عضو هیأت انتخاب
به گزارش سلام سینما ، محمود گبرلو روزنامهنگار، تحلیلگر سینما و کارشناس رسانه گفت: حضور یک فرد مسلط به سینما که از یک سو با صاحبان آثار اشنایی داشته و از سویی دیگر نسبت به دنیای امروز سینما تحلیل داشته باشد میتواند عنصر مفید و موثری در انتخاب فیلمها باشد و نیاز است تا در هر جشنوارهای منتقدین و نویسندگان سینمایی که به این هنر تسلط دارند در هیات انتخاب و داوری حضور داشته باشند
گبرلو در ادامه یادآور شد: هیات انتخاب باید تلاش کند تا آثار مناسب با حرف و ساختار صحیح را برای ورود به جشنواره برگزیند. اینکه تهیه کننده و کارگردان اثر چه فردی است در درجه اول دارای اهمیت نیست. بنابراین باید برای یک جشنواره معتبر ملی فیلمهایی انتخاب شوند که دارای پیام و فرم و ساختار متفاوتی هستند.
همچنین تنوع ژانر برای مخاطبان بسیار جذاب خواهد بود و فیلمهای مربوط به گونههای مختلف دارای تماشاگر خاص خود هستند. عموما فیلمهای اجتماعی با ساختار درست و حرفه ای که دارای سوژههای عمیق و جذاب باشند برای تماشاگر امروزی کنجکاوی برانگیز خواهد بود.
این روزنامهنگار جشنواره فیلم فجر را بستر مناسبی برای دیده شدن آثار سینمایی و رشد استعدادهای درخشان و خلاق دانسته و گفت: یک جشنواره معتبر نیاز به گفتوگو دارد تا بتواند با اهالی سینما تعامل داشته باشد. همچنین باید بستری فراهم کند تا اهالی سینما، رسانه و منتقدین در کنار یکدیگر قرار گرفته و به گفت و گو با یکدیگر بپردازند تا برای پیشرقت سینمای ایران در آینده، طراحی و برنامه ریزی صورت بگیرد. اگر این بستر فراهم شود قطعا جشنواره دارای اعتبار خواهد بود و از جانب سینماگران نیز مورد توجه قرار خواهد کرفت.به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، محمود گبرلو روزنامهنگار، تحلیلگر سینما و کارشناس رسانه درباره اهمیت حضور منتقدان در ترکیب هیأت داوران جشنواره فیلم فجر میگوید: حضور یک فرد مسلط به سینما که از یک سو با صاحبان آثار اشنایی داشته و از سویی دیگر نسبت به دنیای امروز سینما تحلیل داشته باشد میتواند عنصر مفید و موثری در انتخاب فیلمها باشد و نیاز است تا در هر جشنوارهای منتقدین و نویسندگان سینمایی که به این هنر تسلط دارند در هیات انتخاب و داوری حضور داشته باشند
گبرلو عقیده دارد: هیات انتخاب باید تلاش کند تا آثار مناسب با حرف و ساختار صحیح را برای ورود به جشنواره برگزیند. اینکه تهیه کننده و کارگردان اثر چه فردی است در درجه اول دارای اهمیت نیست. بنابراین باید برای یک جشنواره معتبر ملی فیلمهایی انتخاب شوند که دارای پیام و فرم و ساختار متفاوتی هستند.
همچنین تنوع ژانر برای مخاطبان بسیار جذاب خواهد بود و فیلمهای مربوط به گونههای مختلف دارای تماشاگر خاص خود هستند. عموما فیلمهای اجتماعی با ساختار درست و حرفه ای که دارای سوژههای عمیق و جذاب باشند برای تماشاگر امروزی کنجکاوی برانگیز خواهد بود.
این روزنامهنگار جشنواره فیلم فجر را بستر مناسبی برای دیده شدن آثار سینمایی و رشد استعدادهای درخشان و خلاق دانسته و تصریح کرد: یک جشنواره معتبر نیاز به گفتوگو دارد تا بتواند با اهالی سینما تعامل داشته باشد. همچنین باید بستری فراهم کند تا اهالی سینما، رسانه و منتقدین در کنار یکدیگر قرار گرفته و به گفت و گو با یکدیگر بپردازند تا برای پیشرقت سینمای ایران در آینده، طراحی و برنامه ریزی صورت بگیرد. اگر این بستر فراهم شود قطعا جشنواره دارای اعتبار خواهد بود و از جانب سینماگران نیز مورد توجه قرار خواهد کرفت.