جشنواره تئاتر فجر میتواند همافزاییهای عمیقی به ارمغان آورد
در متن پیام سیدعباس صالحی آمده است:
"هنر فاخر ایران اسلامی در گذر زمان گنجینهای از حقیقتطلبی، فضیلتخواهی و زیباییشناسیهای مشترک انسانی بوده است. هنرهای نمایشی این مرز و بوم، با تکیه بر این میراث معرفتزا، تجلیگر جلوههایی از جذابیت بصری و کمال محتوایی است که توانسته پیامهای متعالی را به شیواترین شکل بر صحنههای هنرهای نمایشی ایران جاری سازد و عرصههایی فاخر رقم زند. این هنر به لطف هنرمندان توانمند و مخاطبان فهیم، جایگاهی شایسته و گرانسنگ یافته است.
هنرمندانی که نسل در نسل، مردمی و فرهنگور بودهاند، معنای اصیل این سرزمین را درک کرده و آن را با جان و دل حفظ کردهاند. مخاطبانی که در برهههای مختلف تاریخی، حتی به بهای جان، پاسدار ارزشهای والای ملی و میراث آیینی خویش بودهاند. آنان با صبر و شکیبایی حیرتآور، دانایی، نیکی و زیبایی را در زندگی خود تجسم بخشیدهاند.
اینان سرمایههای فکری و مواریث اخلاقی مردمان و هنرمندان این سرزمیناند و شاخصههایی برجسته از سطح کیفی هنرهای نمایشی ایران اسلامی به شمار میروند.
جشنوارۀ بینالمللی تئاتر فجر که در تقارن با ایام مبارک دهۀ فجر برگزار میشود، فرصتی است تا این ارزشها در برابر دیدگان هموطنان عزیز و میهمانان مشتاق از سراسر جهان به نمایش درآید.
از این رو، دور از انتظار نیست که در این بستر فراهم، ظرفیتهای غنی تئاتر به عنوان ابزاری برای نمایش مرام زندگیخواه و صلحگرای این مردم به کار گرفته شود. این جشنواره میتواند همافزاییهای عمیقی در تقویت وفاق ملی، باور قلبی به خویشتن و ترویج نشاط، مدارا و مفاهمۀ جهانی به ارمغان آورد.
اینجانب چهل و سومین جشنوارۀ بینالمللی تئاتر فجر را چشماندازی بلند برای تحقق این آرمانها و انعکاس شکوه پیروزی انقلاب اسلامی میدانم و از درگاه ایزد متعال، سربلندی تمامی هنرمندان حاضر و توفیق برگزارکنندگان پرتلاش این رویداد فرامرزی را خواستارم."
چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، سوم تا ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ به دبیری خیرالله تقیانیپور برگزار میشود.