درگذشت نوه رابرت دنیرو، هنرپیشه جوان هالیوود در ۱۹ سالگی
![درگذشت نوه رابرت دنیرو، هنرپیشه جوان هالیوود در ۱۹ سالگی](/api/filedb/1e9a3e1f.jpg?w=1200&q=75)
به گزارش سلام سینما، لئاندرو دنیرو رودریگز، نوه رابرت دنیرو در حالی که ۱۹ سال داشت از دنیا رفت.
رابرت دنیرو در بیانیهای به ورایتی گفت: «من عمیقا از درگذشت نوه محبوبم لئو ناراحت هستم. قدردان تسلیت همه هستیم و میخواهیم برای غم از دست دادن لئو به ما حریم خصوصی داده شود.»
درنا دنیرو مادر رودریگز و دختر و فرزند بزرگ رابرت دنیرو در پستی اینستاگرامی از مرگ پسرش خبر داد.
او نوشت: «تو دلخوشی من بودی و تمام آنچه در زندگی من خالص و واقعی بود. کاش الان با تو بودم کاش با تو بودم، نمیدانم چگونه بدون تو زندگی کنم، اما سعی میکنم ادامه دهم و عشق و نوری را که تو باعث شدی تا مادرت باشم، گسترش دهم ...»
رودریگز و درنا دنیرو در فیلم بردلی کوپر «ستارهای متولد شده است» در سال ۲۰۱۸ نقش مادر و پسری به نام پائولت و لئو استون را بازی کردند. آنها سال ۲۰۰۵ در فیلم «مجموعه» و سال ۲۰۱۸ در فیلم «کاباره ماکسیم» با هم جلوی دوربین رفته بودند.
جامعه هالیوود هم به مرگ رودریگز واکنش نشان داد. بازیگر دبی مازار نوشت: «در شوک هستم. خیلی متاسفم»
ویکتوریا گوتی پیامی صمیمانه به یاد رودریگز به اشتراک گذاشت: «روزی که برای اولین بار به تو چشم دوختم ۳ ساله بودی ... پسر جوان دوست داشتنی و شگفت انگیزی بودی که به یک مرد جوان شگفت انگیز تبدیل شدی ...»
درباره دلیل درگذشت نوه دنیرو توضیحی داده نشده است.
منبع: مهر | ورایتی
![](/api/filedb/efad4e8a.jpg?w=any&q=75)