محمد سلوکی داور جشنواره دیدار درباره اهمیت ارزیابی حرفهای در شبکه نمایش خانگی گفت
![محمد سلوکی داور جشنواره دیدار درباره اهمیت ارزیابی حرفهای در شبکه نمایش خانگی گفت](/api/filedb/bc8f1056/محمد-سلوکی.jpg?w=1200&q=75)
محمد سلوکی، عضو هیئت داوران بخش آثار غیرنمایشی نخستین جشنواره شبکه نمایش خانگی «دیدار»، اظهار داشت که عیارسنجی تخصصی و کیفیتگرا میتواند راهگشای ادامه مسیر فعالیتهای شبکه نمایش خانگی باشد.
او توضیح داد: «در شرایط فعلی که تضارب آرا در کشور افزایش یافته است، جشنواره دیدار این فرصت را فراهم کرده تا آثار شبکه نمایش خانگی از نگاه تخصصی مورد ارزیابی قرار گیرند.»
سلوکی افزود: «این جشنواره تلاش میکند تا آثار و هنرمندان فعال در این حوزه را با نگاهی بیرونی و مستقل از فضای رسانهای غالب مورد بررسی قرار دهد و تبدیل به بازیکن اصلی این فضا شود. ما فارغ از نگاههای سیاسی و صنفی، با نگاهی حرفهای و دلسوزانه، آثاری را که در طول سالها در شبکه نمایش خانگی تولید شدهاند، به دقت داوری خواهیم کرد.»
وی همچنین اشاره کرد که سلیقه و نگاه مخاطبان نسبت به محصولات این شبکه پیچیده است و عیارسنجی کیفیتگرا میتواند به ارتقای تولیدات و برنامهسازی در آینده این شبکه کمک کند.
داوری بخش آثار غیرنمایشی نخستین جشنواره «دیدار» توسط سونیا پوریامین، مهلقا باقری، مریم پیرکاری، محمدرضا شهیدیفرد، شهرام گیلآبادی، مسلم آقاجانزاده، محمد سلوکی، حسین فردرو، منصور ضابطیان و فواد صفاریانپور انجام میشود. در این جشنواره، در بخشهای مختلف از جمله «رئالیتیشو»، «مسابقه» و «برنامههای گفتوگومحور»، جوایزی به بهترین آثار در زمینههای کارگردانی، اجرا، نویسندگی و دستاوردهای فنی اهدا خواهد شد.
نخستین جشنواره «دیدار»، به دبیری مهدی فرجی، در اسفند ۱۴۰۳ در تهران برگزار خواهد شد و آثار تولید شده از سال ۱۳۹۸ تا فروردین ۱۴۰۳ برای داوری نهایی ارزیابی میشوند.