درگذشت شهاب تواضعی، فیلمساز و مدرس پیشکسوت سینمای جوان ایران

شهاب تواضعی، فیلمساز و مدرس پیشکسوت سینما، روز شنبه 12 خرداد 1404 بر اثر بیماری درگذشت. سعید نجاتی، مدیر کانون دانشآموختگان انجمن سینمای جوانان ایران، در گفتوگو با خبرگزاری مهر، این خبر را تأیید کرد.
زندهیاد تواضعی متولد سال 1332 در کرمانشاه بود. از سال 1358 فعالیت خود را در حوزه عکاسی و فیلمسازی آغاز کرد و در ادامه چندین فیلم ۸ میلیمتری ساخت. او از سال 1366 به عنوان مدیر انجمن سینمای جوانان دفتر کرمانشاه فعالیت داشت و تا زمان بازنشستگی با تعهد در این نهاد فرهنگی باقی ماند.
فیلم «دیار آشنا» نخستین اثر او در سال 1367 و فیلم کوتاه «گلی برای هیوا» از دیگر آثار کارگردانیشده توسط او در سال 1371 است. او در طول فعالیت خود در نقش مدیر تولید، دستیار کارگردان و مدرس سینمایی نیز به جوانان علاقهمند به هنر هفتم آموزش میداد.
مراسم تشییع پیکر زندهیاد تواضعی روز سهشنبه 13 خرداد در بهشت زهرا (س) تهران برگزار شد. همچنین مراسم ترحیم او روز جمعه 16 خرداد از ساعت 16 تا 17:30 در مسجد النبی (ص)، واقع در خیابان کارگر شمالی، روبهروی کوی دانشگاه تهران برگزار میشود.
سینماگرانی چون آرش رصافی، تورج اصلانی، سیامک سلیمانی، مهرداد سلیمانی، لقمان خالدی و شهرام مکری از جمله هنرمندانی هستند که مسیر حرفهای خود را با حمایتها و راهنماییهای شهاب تواضعی آغاز کردند.