جستجو در سایت

1404/07/01 12:49

زهرا صبری با نمایش «بشنو» به فرانسه می‌رود

زهرا صبری با نمایش «بشنو» به فرانسه می‌رود
نمایش «بشنو» تازه‌ترین اثر زهرا خیالی‌صبری کارگردان صاحب‌نام نمایش عروسکی در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی شارلویل مزیر کشور فرانسه اجرا می‌شود.
به گزارش سلام سینما

نمایش «بشنو» تازه‌ترین اثر زهرا خیالی‌صبری کارگردان شناخته‌شده نمایش عروسکی در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی «شارلویل مزیر» کشور فرانسه اجرا می‌شود. این نمایش که به سفارش مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ویژه‌ی نوجوانان و بزرگسالان تولید شده است؛ برگرفته از داستان «طوطی و بازرگان» (مولانا) و «ماهی‌ای که صدای دریا را می‌شنود» است.

«ماهی‌ای در تنگ زندگی می‌کند و آرزوی آزادی دارد. طوطی‌ای برایش قصه‌ای تعریف می‌کند، همان قصه معروف طوطی و بازرگان (نوشته‌ی حضرت مولانا): بازرگان مهربانی در ایران طوطی زیبایی در قفس داشت. او با حرف زدن و دیدن بال و پر و زیبایی‌های طوطی به وجد می‌آمد. روزی بازرگان قصد سفر به هند کرد و از خدمتکاران و طوطی پرسید: «چه سوغاتی برای‌تان بیاورم؟» هر کس درخواستی کرد، اما طوطی....»

جشنواره بین‌المللی «تئاتر عروسکی شارلویل مزیر» فرانسه، هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود و از معتبرترین رویدادهای جهان در حوزه نمایش عروسکی است. در این جشنواره گروه‌های مطرح از کشورهای مختلف تازه‌ترین آثارشان را روی صحنه می‌برند و فضای شهر به صحنه‌ای بزرگ برای هنر عروسکی تبدیل می‌شود. تاکنون بسیاری از نمایش‌های زهرا خیالی‌صبری از جمله «زمین و چرخ»، «تا یک بشمار»، «خاک و تاج» و « خانه‌ی برنارد آلبا » در این جشنواره اجرا شده است که همگی با استقبال مخاطبان روبه‌رو شده است.

نمایش «بشنو» روزهای پنج‌شنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ (۲۵ سپتامبر) ساعت ۲۰ و جمعه ۴ مهر (۲۶ سپتامبر) ساعت ۹:۳۰ صبح  و ۱۵:۳۰ در سالن «لو فوروم» واقع در خیابان ۱۸ ژان ژورس به روی صحنه می‌رود. تمامی بلیت‌های این نمایش از یک ماه گذشته، پیش‌خرید شده ‌است.

عوامل این نمایش عبارتند از: نویسنده، کارگردان و اجراکننده: زهرا خیالی‌صبری، آهنگ‌ساز و طراح صدا: بابک کیوانی، طراحان نور: علی کوزه‌گر و زهرا خیالی‌صبری، طراح صحنه و عروسک: زهرا خیالی‌صبری، نقاشی عروسک: علی انصاری، طراحی پوستر: فرشید شفیعی، ساخت عروسک سه‌بعدی: فاطمه عباسی، دستیاران کارگردان و نور: رکسانا بهرام، فائزه خورشیدی و مائده ایزدی و اجرای صحنه: حسین عباسی.

یادآوری می‌شود نمایش «بشنو» پس از اجرا در فرانسه در تهران و برخی شهرهای کشور، روی صحنه خواهد رفت.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image