جستجو در سایت

1403/12/02 09:55

جیمزباند استودیو دی‌سی را ترک کرد

جیمزباند استودیو دی‌سی را ترک کرد
فیلم گروهبان سنگ،محصول استودیو دی‌سی به کارگردانی لوکا گوادانینو است که قرار بود دنیل کریگ در این فیلم ایفای نقش کند اما به دلایلی کناره گیری کرد.
به گزارش سلام سینما

فیلم گروهبان سنگ یکی از فیلم‌های در حال توسعه استودیو دی‌سی به شمار می‌رود و مسئولیت کارگردانی این اثر سینمایی را نیز لوکا گوادانینو برعهده داشته است، فیلم‌سازی که در کارنامه هنری خودش سابقه ساخت فیلم چالشگران و فیلم مرا با نام خود صدا کن را دارد.

لوکا گوادانینو که در فیلم سینمایی عجیب و غریب با دنیل کریگ همکاری کرده بود، این بازیگر برجسته و سرشناس را برای ایفای نقش اصلی این فیلم جدید دی‌سی در نظر داشت اما این بازیگر هیچ گاه قراردادی را برای حضور در این فیلم امضا نکرده و به نظر می‌رسد که پرونده حضور وی در این فیلم بسته شده است. جاستین کوریتزکس فیلم‌نامه فیلم گروهبان سنگ را قلم زده است.

این شخصیت که در سال ۱۹۵۹ میلادی معرفی شده بود، یک ابرقهرمان کلاسیک نیست بلکه یک درجه‌دار در ارتش ایالات متحده آمریکا است که واحد خودش به نام شرکت آسان را در جنگ جهانی دوم رهبری می‌کند. اگرچه او در نهایت رئیس ستاد لکس لوتر می‌شود.

مدیران استودیو دی‌سی یعنی جیمز گان و پیتر سفران هیجان بسیار زیادی برای این پروژه دارند چراکه این فیلم فرصتی برای به نمایش در آوردن یک فیلم جنگی سرراست است و نشان خواهد داد که آن‌ها به دنبال آن هستند تا آثار متنوعی را تحت برند دی‌سی بسازند. در حال حاضر آن‌ها به دنبال بازیگر دیگری برای هنرنمایی در این فیلم هستند.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image