جستجو در سایت

1399/10/08 10:19

کدام فیلم ها تاکنون متقاضی حضور در فجر ۳۹ شدند؟

کدام فیلم ها تاکنون متقاضی حضور در فجر ۳۹ شدند؟
معرفی فیلم هایی که تاکنون فرم حضور در جشنواره فجر را پر کرده‌اند و متقاضی شرکت در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر شدند.

به گزارش سلام سینما ستاد اطلاع‌رسانی سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر، اسامی فیلم‌هایی که تاکنون فرم حضور در جشنواره فجر را پر کرده‌اند را منتشر کرده است.

فیلم های متقاضی فجر ۳۹


بدون همه چیز

بدون همه چیز جشنواره فجر ۳۹

«بدون همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی و تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی فرم حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر را پر کرده است و قصد حضور در این دوره از جشنواره را دارد.
محسن قرایی نویسنده و کارگردان فعالیت هنری خود را از سال 1391 با فیلم «خسته نباشید» آغاز کرد و چهار سال بعد فیلم «سدمعبر» را ساخت. فیلمی که به قلم سعید روستایی نوشته شد و در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر هرچند در چهار بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و زن، بهترین فیلمنامه و بهترین تدوین نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد، اما به هیچ یک از آن‌ها دست نیافت و در نهایت در جشنواره گلدن گلوبال مالزی جایزه بهترین بازی نقش اول مرد برای حامد بهداد به دست آمد. این فیلم همچنین جایزه جشن انجمن منتقدان سینمای ایران را بار دیگر برای حامد بهداد که بازیگر نقش اصلی فیلم بود به ارمغان آورد و در نهایت نیز جایزه بهترین فیلم ازجشنواره فیلم پوسان به قرایی رسید .

قرایی پس از آن در مقام کارگردان فعالیتی نکرد و به عنوان نویسنده «قصرشیرین» را با محمد داوودی نوشت که سیدرضا میرکریمی کارگردانی آن را برعهده گرفت. این بار نیز قرایی خوش درخشید و موفق به دریافت جایزه بهترین فیلمنامه از سی و هفتمین دوره جشنواره  فیلم فجر شد. 

دو سال پس از این اتفاق، قرایی بار دیگر همکاری با داوودی را که تجربه خوبی بود تکرار کرد و به سراغ ساخت فیلم «بدون همه چیز» رفت.

پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازی فر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، بابک کریمی، فرید سجادی حسینی، لاله مرزبان، زهیر یاری، عیسی یوسفی پور، خسرو پسیانی، مهدی صباغی، عرفان ناصری، محسن نوری، مهران وثوقی، رویا بختیاری، اسدالله منجزی، آسیه سلطانی، نسیم فروغ، سارا افشار، امیر شاه علی، محمدمهدی بخشی در «بدون همه چیز» به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این فیلم همانند آثار قبلی این کارگردان موضوعی اجتماعی را  دربر می‌گیرد.

قرایی برای ساخت این فیلم این بار به  شهرستان گرمسار رفت و فیلمبرداری «بدون همه چیز» در این شهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شد.

پیش از این قرار بود شهاب حسینی در این فیلم به ایفای نقش بپردازد و حتی در چند سکانس بازی نیز کرد، اما در ادامه از حضور در این پروژه انصراف داد و هادی حجازی‌فر جایگزین او شد. علی مصفا دیگر بازیگری است که به واسطه شیوع کرونا و تغییر در زمان بندی از این پروژه جدا شد و جای خود را به بازیگر دیگری سپرد.

عوامل سازنده: کارگردان: محسن قرایی، نویسندگان: محسن قرایی، محمد داودی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی هدایی، طراح صحنه: امیرحسین قدسی، طراح چهره پردازی: محمود دهقانی، صدابردار: امین میرشکاری، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، طراح لباس: مارال جیرانی، تدوین: عماد خدابخش، موسیقی: حامد ثابت، مدیر برنامه ریزی: مانفرد اسماعیلی، دستیار اول کارگردان: امید جزینی، منشی صحنه: محسن بهاری، عکاس: نوشین جعفری، دستیار اول فیلمبردار: همایون قربانی، جلوه‌های ویژه بصری: جواد مطوری، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، مشاور رسانه‌ای: سعید حسینی، مدیر تبلیغات: میثم میرزایی، آریان امیرخان، جانشین تولید: آرش صالحی، دستیار تهیه کننده: امیرحسین نوروزبیگی، مجری طرح و مدیر تولید: مهدی بدرلو، تهیه کننده: جواد نوروزبیگی، سرمایه گذار: امید اخباراتی


رمانتیسم عماد و طوبا

فیلم های متقاضی حضور در جشنواره فجر ۳۹

«کاوه صباغ زاده» پس از فیلم موفق «ایتالیا ایتالیا»،  دومین فیلم بلند خود با نام «رمانتیسم عماد و طوبا» را به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه داده است.

کاوه صباغ‌زاده که ابتدا با فیلم «سال‌های خاکستر» در سال 1367 در مقام بازیگر وارد دنیای سینما شد، خیلی زود این فضا را ترک کرد و به سراغ تدوین و دستیاری رفت. او سال‌ها در این عرصه فعالیت کرد و حاصل این حضور در مقام دستیار و برنامه‌ریز آثاری چون «صبحانه‌ای برای دو نفر»، «مارال»، «خانه کاغذی»، «راننده تاکسی» و... بسیاری از آثار سینمایی و تلویزیونی دیگر است. اما او علاوه بر این دست به قلم نیز شد و فیلمنامه‌هایی چون «یازده و نیم»، «سر راه لوکیشن»، «نمی‌دونم فردا چی می‌شه»، «خواب زدگی»، «برشی کوتاه از یک واقعه» را نیز نوشت که در عرصه فیلم کوتاه تولید شدند و برخی از آن‌ها را خود او کارگردانی کرد. پس از گذشت این سال‌ها در نهایت او سال 1395 در مقام کارگردان نخستین فیلم بلند خود را با نام «ایتالیا ایتالیا» به تهیه‌کنندگی مهدی صباغ‌زاده ساخت و آن را روانه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر کرد. فیلمی که با اقتباس از داستانی کوتاه از جومپا لاهیری نویسنده هندی تبار نوشته شد و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر اول زن را برای سارا بهرامی به ارمغان آورد و تندیس بهترین بازیگر زن جشنواره تامیل نروژ را نیز از آن او کرد. یک فیلم کمدی، فانتزی که در زمان خود بسیار خوش درخشید. 
درست سه سال بعد «کاوه صباغ‌زاده» بار دیگر در همان حال و هوا به سراغ ساخت فیلم دوم خود یعنی «رمانتیسم عماد و طوبا» رفت، فیلمنامه این فیلم سینمایی در ژانر کمدی، رمانتیک، فانتزی نوشته شده و اقتباسی آزاد از کتابی نوشته آلن دوباتن است که توسط کاوه صباغ‌زاده به نگارش درآمده است. 
در خلاصه داستان دومین فیلم بلند سینمایی این کارگردان آمده است: «وقتی سرنوشت برای اولین بار عماد و طوبا را روبروی هم قرارداد، هر دو خوب می‌دانستند که عشق بیشتر یک مهارت است تا هیجان و تپش قلب و خارش پوست...» 
در «رمانتیسم عماد و طوبا» بازیگرانی چون الناز حبیبی، حسام محمودی، علی انصاریان، مرتضی علی عباس میرزایی، ستایش تارانی، سانیا رمضانی، سام ولی پور به ایفای نقش پرداخته‌اند.
ازجمله عوامل این فیلم می‌توان به: کارگردان: کاوه صباغ زاده، نویسنده فیلمنامه: کاوه صباغ زاده (اقتباسی آزاد از داستانی اثر آلن دوباتن)، تهیه‌کننده:مهدی صباغ‌زاده، با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی، مدیر تولید و مجری طرح:ناصر مقدس، مدیرفیلمبرداری:شهرام نجاریان، تدوین:پگاه احمدی، طراح جلوه‌های بصری:سینا قویدل، طراح گریم:محسن دارسنج، طراح صحنه:محمدرضا میرزامحمدی، طراح لباس:آرام موسوی، گفتار متن: سارا بهرامی، موسیقی: پیام آزادی، صدابردار:ساسان نخعی، صداگذاری و ترکیب صدا: آرش قاسمی، برنامه‌ریز و دستیار اول:مهدی فهیمی، دستیار دوم: آوا بالاور، منشی صحنه: دنیا راد، جلوه‌های ویژه:ایمان کرمیان، آرش آقا بیک، طراح بدلکاری:امیر بدری.


نیلگون

نیلگون متقاضی شرکت در جشنواره فجر ۳۹

«حسین سهیلی زاده» امسال نخستین فیلم بلند سینمایی‌اش با نام «نیلگون» را به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه می‌دهد. 

سهیلی‌زاده فعالیت خود را با ساخت آثار تلویزیونی از دهه 70 آغاز کرد و در طی این سال‌ها آثار پرمخاطبی چون «پریا»، « آخرین بازی»، «آوای باران»، «فاصله‌ها»، «دلنوازان»، «آخرین دعوت»، «آخرین گناه»، «روزهای اعتراض»، « پیله‌های پرواز»، «عشق گمشده» و «مانکن» را برای شبکه‌های مختلف تلویزیون و همچنین شبکه نمایش خانگی کارگردانی کرده است. او این روزها مشغول ساخت سریال «ملکه گدایان» برای پخش از شبکه نمایش خانگی است.

ای تلویزیون نگه دارد. با علم به تفاوت‌های دو مدیوم، حضور او در سینما با نخستین ساخته‌اش با نام «نیلگون» کنجکاوی‌برانگیز است.
«نیلگون» به قلم بابک کایدان نوشته شده است و ایرج محمدی آن را تهیه کرده است. 
قصه فیلم درباره دختری به نام نیلگون است که یک پسر پولدار و یک پسر فقیر عاشق او هستند، اما خودش به شهاب پسر فقیر که همبازی دوران کودکی اوست تمایل دارد. شهاب متواری و تحت تعقیب است و پدر نیلگون و دوستش سامره با این رابطه و وصلت مخالفند و او را به سمت دیگری سوق می‌دهند. 
محمدرضا فروتن، میترا حجار، همایون ارشادی، آناهیتا درگاهی و سام درخشانی  در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

سایر عوامل فیلم عبارتند از: دستیار اول  فیلمبردار: محمدرضا خلج زاده، نورپرداز: امین مافی، عکاس: هلیا رضایی، مدیر تدارکات: محسن مقاره عابد، جانشین تولید: آرش نجفی- امیر شیرانزایی قلعه نو، منشی صحنه: گل کوشان، برنامه‌ریز: علی دهقانزاده، مدیر برنامه ریزی: مسعود میمی،  دستیار اول کارگردان: امین محمودی، طراح صحنه: سهیل میرسپاسی، طراح لباس: بهزاد آدینه، جلوه‌های ویژه بصری: امیر ولیخانی، صدابرداران: مهدی آزادی- علی ظهوری، طراحی و ترکیب صدا: امیرحسین صادقی، مدیر تولید: فرزین فرزدنیا، طراح گریم: عبدالله اسکندری، موسیقی: آرمان موسی‌پور، تدوین: امین عابدی، مدیر فیلمبرداری: رضا شیبانی، مجری طرح و سرمایه‌گذار: ایمان نیکنام، تهیه‌کننده: ایرج محمدی، کارگردان: حسین سهیلی‌زاده.


بچه گرگ های دره سیب

بچه گرگ های دره سیب-متقاضی  جشنواره فجر ۳۹

فیلم «بچه گرگ های دره سیب» به کارگردانی فریدون نجفی و تهیه‌کنندگی مجید برزگر و شهرام ابراهیمی متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.

فریدون نجفی نویسندگی و کارگردانی این فیلم را برعهده دارد، او عضو آکادمی فیلم آسیاپاسفیک استرالیاست و آثاری چون المپیک در شلمزار، خاتون، یاردا، راه و ستاره، خانه فاطمه کجاست؟،  آواز باران،  ایلوگ  او از گروه کودک و نوجوان شبکه اول و دوم سیما پخش شده است. نجفی همچنین ساخت مستندهایی چون همدرنگ، افسانه ماه تی تی، آخرین کوچ را نیز در کارنامه خود دارد. 
نجفی پس از کسب این تجربیات سال 1396 به سراغ ساخت فیلم سینمایی «اسکی باز» رفت و با دریافت هفت پروانه زرین در دو بخش بین‌الملل و سینمای ایران، در سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان موفق ظاهر شد. «اسکی باز» در بخش بین‌الملل نیز موفق شد از جشنواره فیلم المپیا یونان و زنگبار تانزانیا نیز جوایزی را به‌دست آورد. 
نجفی که همواره دغدغه پرداختن به زندگی کودکان و نوجوانان را دارد، پس از ساخت این فیلم سه سال بعد به همراهی مجید برزگر و شهرام ابراهیمی به سراغ ساخت فیلم «بچه گرگ‌های دره سیب» رفت که در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان حضور یافت و در مجموع چهار پروانه زرین جایزه بهترین فیلم، بهترین بازیگر، بهترین فیلمنامه و جایزه ویژه هیئت داوران بین‌الملل جشنواره را از آن خود کرد.
قصه فیلم درباره آشو پسر نوجوانی است که پدرش متهم به قتل و متواری است. او فکر می‌کند مادرش را نیز در کودکی از دست داده‌است. وی در یک سفر به حقایقی دست می‌یابد و همین موضوع داستان‌های جدیدی را برایش رقم می‌زند.
در این فیلم علی اوسیوند،سوگل طهماسبی، سمیرا بالی‌پور، امیررضا فرامرزی، محمدرضا عالی‌ور، غلامشاه قنبری، سمیرا پرویزی به ایفای نقش پرداخته‌اند. 
اما مجید برزگر که بیشتر به عنوان کارگردان او را می‌شناسیم، آثاری چون «پریدن از ارتفاع کم»، «خانواده فرشچی»، «ممیرو»، «والدراما»، «دشمنان» را در مقام تهیه‌کننده در کارنامه خود دارد، سال 1399 با نجفی همکاری کرد و حاصل این همکاری فیلم «بچه‌گرگ‌های دره سیب» شد. آشنایی نجفی با برزگر از سال‌های دور و زمانی که هر دو به عنوان فیلمسازانی جوان به ساخت فیلم کوتاه می‌پرداختند، بر می‌گردد. 
این فیلم قصه‌ای بومی و ملی دارد و در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور یافته است تا بار دیگر شانس خود را محک بزند.

 «بچه گرگ‌های دره سیب» داستان آشو، پسر بچه یازده ساله‌ی بختیاری ست که پدرش به جرم قتل فراری ست، برای نجات جانش ازتهدید طایفه و خانواده مقتول، مجبور می شود با ترک روستای خود و با پوشیدن لباس دخترانه ، سفر پرماجرایی را آغاز کند. او در  انتهای این سفر با حقایق جدیدی درباره مادرش-که گفته شده بود مرده است-  و بی گناهی پدرش رو به رو می‌شود. این فیلم که یکی از دو نماینده سینمای ایران در بخش بین الملل جشنواره امسال است در منطقه کوهرنگ و لوکیشن های چهار محال و بختیاری فیلمبرداری شده است.

عوامل سازنده فیلم «بچه‌گرگ‌های دره سیب» عبارتند از: نویسنده و کارگردان: فریدون نجفی، فیلمبردار: حسین سیدیان، موسیقی: مسعود سخاوت دوست، طراحی و ترکیب صداها: آرش قاسمی، تدوین: حمیدرضا برزگر، جلوه های ویژه بصری: محمد ثانی فر، صدابردار: سعید بهرامی، طراح چهره پردازی: داریوش صالحیان، دستیار یک کارگردان و برنامه ریز: رضا آل احمدی، طراح صحنه: یوسف مهری بابادی، طراح لباس: آنیتا نامداری، غزل عباسی، دستیار کارگردان: مرجان خسروی، هماهنگی تولید: آرمین نیکبخت، اسحاق شریفی، هوشنگ گشول، منشی صحنه: طیبه نیک نژاد، عکاس: فاطمه نجفی، دستیاران صدابردار: شهرام جلیلیان، محمد کندوری، مجریان گریم: مهدی خلج، ایمان احتشامی، منیر حسینی، مرجان قدیری، طراح گرافیک: حسین زارعی، گروه فیلمبرداری: بهنام صبحانی، کاظم فرامرزی، عاطفه کریم زاده، سعید قاسمی، عطا منصوری، بهرام یوسفی، گروه صحنه و لباس: روح الله یوسفی، رضا قلی پور، محمدعلی اسدی، گروه تدارکات: امیر نژادی، حسین روزبهانی، رحمان سراوانی، علی آذرگون، سینه موبیل: جواد کریمی جونقانی، مدیر تدارکات: مجید یوسفی، مژگان غفاری، جانشین تهیه کننده: آرش نیک بخت، بانیپال سرکزی، مدیرتولید: جواد یوسفی، مجری طرح: ناصر قائدی، شبیر جوانبخش شیرازی، تهیه کننده: مجید برزگر و شهرام ابراهیمی.
بازیگران: محمدرضا عالی ور. امیررضا فرامرزی. سمیرا بالی پور. سوگل طهماسبی. علی اوسیوند. غلام شاه قنبری. سمیرا پرویزی. مسیح نجفی. حبیب تاجمیری . مرجان خسروی.


یقه سفید ها

یقه سفیدها متقاضی شرکت در جشنواره فجر ۳۹

«شهرام مسلخی» فرم شرکت سومین فیلم بلند سینمایی‌اش با نام «یقه سفید ها»  در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر را پر کرده است. 

شهرام مسلخی که در سی و سومین جشنواره‌ فیلم فجر با فیلم «عاشق‌ها ایستاده می‌میرند» به عنوان کارگردان جوان حضور داشت و به عنوان جوان‌ترین کارگردان فجر شناخته شده بود، سال گذشته و پس از پنج سال در قامت تهیه‌کننده فیلم «پدران» سالم صلواتی در بخش نگاه نو در جشنواره سی و هشتم فجر حضور یافت.

او امسال نیز با فیلم سینمایی «یقه سفیدها» در مقام تهیه‌کننده و کارگردان در سی و نهمین جشنواره ملی فیلم فجر حضور پیدا کرده است. تهیه‌کننده‌ای که در کارنامه خود ساخت دو فیلم داستانی سینمایی «هیلانه» و «عاشق‌ها ایستاده می‌میرند» را دارد، در فیلم «یقه سفیدها» بر خلاف دیگر فیلم‌هایش به سراغ  ژانری کمدی رفته است.

«یقه سفیدها» فیلمی در ژانرکمدی است و کمدی موقعیت را به عنوان دستاویز داستانی خود برگزیده تا از این طریق بتواند به موضوعات اجتماعی و فرهنگی ورود پیدا کند. همان‌طور که از نام فیلم پیداست «یقه سفیدها» در کنار فضای متفاوت کمدی موقعیت نقدی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در زیر متن فیلم به همراه دارد.

فیلم در شرایط سخت شیوع کرونا تولید شد و به سرانجام رسید و فیلمبرداری آن در تهران صورت گرفت. شهرام مسلخی کارگردان و تهیه کننده این فیلم سینمایی درباره شرایط تولید فیلم «یقه سفیدها» گفت: «ما از روز اول فیلمبرداری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی سر صحنه حاضر شدیم و هر پنج روز از تمام عوال تست کرونا گرفته می‌شد تا با خیال راحت به کار خود ادامه دهیم.»

افراد یقه سفید عمدتا افراد اتو کشیده‌ای هستند که کسی به این افراد برای ارتکاب به جرم شک نمی‌کند. یقه سفید می‌تواند یک شخص عادی هم باشد. مثلا می‌تواند یک شخص کارخانه‌دار ثروتمند باشد. در واقع یک بازاری دارای امکانات مادی یقه سفید محسوب می‌شود. یقه سفید می‌تواند جزو افراد ذی نفوذ باشد. یعنی یقینا این فرد دارای سمت سیاسی نیست. اما در ادبیات فعلی جهان یقه سفید را بیشتر افراد دولتی قلمداد می‌کنند. یعنی کسانی که به ترفند نیاز ندارند.

مهدی هاشمی، مهدی کوشکی، لیلا اوتادی، رضا داوودنژاد، صحرا اسداللهی، علیرضا استادی، ایمان صفا، یوسف یزدانی، آزاده نوبهار، مسعود حقی، رضا درودی، امیر عباس گودرزی، کاظم بابایی، علی یازرلو و مرتضی زارع از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

دیگر عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از تهیه‌کننده و کارگردان: شهرام مسلخی، نویسنده: فرزاد گودرزی، مدیر تولید: فریبا السادات خلیلی، سرمایه گذاران: فرهاد گودرزی و رضا درودی، مدیر فیلمبرداری: مجید گرجیان، دستیار اول فیلمبردار: داریوش رجایی، مدیر صدابرداری: هادی معنوی پور، طراح گریم: علی خورشید، طراح صحنه: شهرام مسلخی و علی سنگینی، دستیار لباس: ندا سلیمی، تدوین: عماد خدابخش، صداگذار: حسین قورچیان، برنامه‌ریز: چاوش هنرآموز، دستار اول کارگردان: رضا شریفی، مدیر تدارکات: ناصرهادیانفر، منشی صحنه: صفورا برسان، سرپرست تیم پزشکی گروه: محمد عنبری و عکاس: پیام نصیری.


صحنه زنی

صحنه زنی متقاضی شرکت در جشنواره فجر ۳۹

فیلم سینمایی «صحنه زنی» به کارگردانی علیرضا صمدی و تهیه‌کنندگی مجید رضابالا متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است. «صحنه‌زنی» دومین فیلم بلند سینمایی صمدی بعد از «بی‌نامی» است که فیلمنامه و فضایی متفاوت دارد و طبق برنامه‌ریزی‌های گروه تولید فیلم در شرایطی کلید خورد تا بتواند بخت حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر را تجربه کند. 
علیرضا صمدی پیش از این نگارش و ساخت فیلم سینمایی «‌بی‌نامی» را با حضور بازیگرانی همچون محمدحسن معجونی و برخی از بازیگران جوان تئاتر و سینما برعهده داشته است، اما در«صحنه‌زنی»  به سراغ چهره‌های نام آشناتری رفته تا بتواند علاوه بر کیفیت گیشه تضمین شده‌ای داشته باشد. در نگاه اول گریم متفاوت برخی از بازیگران فیلم از جمله مجید صالحی و بهرام افشاری خودنمایی می‌کند.
فیلمبرداری این اثر پس از پشت سر گذاشتن حدود 50 روز در لوکیشن‌های مختلف در تهران به پایان رسید و همچنین تدوین آن از میانه‌های کار به صورت همزمان توسط هایده صفی‌یاری انجام شد. 
علیرضا صمدی و مجید رضابالا برای نخستین‌بار در سال 1395 کنار هم قرار گرفتند و فیلم «بی‌نامی» را تولید کردند که فیلم روایتگر داستان زن و شوهری بود که سال‌ها پیش دانشجوی تئاتر بودند و با هم ازدواج می‌کنند و در یک کافی شاپ مشغول به کار می‌شوند.
مجید رضابالا، مشاور، تهیه کننده سینما و تلویزیون، در آثاری همچون سریال تلویزیونی «یوسف پیامبر» و سریال تلویزیونی «شیخ بهایی» فعالیت داشته است. با اینکه رضابالا را بیشتر به عنوان مشاور می‌شناسیم، اما در حرفه‌های دیگر نیز فعال بوده است. او علاوه ‌بر مشاور، به‌عنوان تهیه‌کننده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است و مهم‌ترین اثر مجید رضابالا به عنوان‌ تهیه‌کننده، فیلم «بی‌نامی» است که تجربه مشترک قبلی او با علیرضا صمدی به شمار می‌آید.
هرچند فیلم اول صمدی در کشور از گیشه خوبی برخوردار نشد اما در برخی از فستیوال‌های بین‌المللی حضور یافت و توانست اتفاقات بسیار خوبی را برای خود رقم بزند، جشنواره پونا هند و همچنین جشنواره فیلم زوریخ دو مورد از مهمترین رویدادهای سینمایی بودند که فیلم «بی نامی» در آن‌ها حضور داشت. 

عوامل فیلم سینمایی «صحنه‌زنی» عبارتند از:
نویسنده و کارگردان: علیرضا صمدی، تهیه‌کننده: مجید رضابالا، مجری طرح: مسعود زارع، مدیر فیلمبرداری: امین جعفری، صداگذار: محمدرضا دلپاک، تدوین: هایده صفی‌یاری، موسیقی متن: بامداد افشار، طراح صحنه: رضا مهدی‌زاده، طراح چهره‌پردازی: علی بهرامی‌فر، طراح لباس: آلما گشتاسب، صدابردار: سعید زند، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: مهدی توکلی زانیانی، مدیر تولید: مصطفی گشتگر، مدیر تدارکات: مهرداد بابایی، منشی صحنه: گل کوشان و عکاس: اردلان آزرمی، بازیگران: مهتاب کرامتی، بهرام افشاری، پیام احمدی‌نیا، لیندا کیانی، محمد نادری، فرزانه سهیلی، سیامک ادیب، غزاله جزایری و مجید صالحی و با حضور حمیدرضا نعیمی، امید روحانی و آتش تقی‌پور


غیبت موجه

غیبت موجه متقاضی حضور در فجر ۳۹

عباس رافعی با سیزدهمین فیلم بلند سینمایی خود با نام «غیبت موجه» متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.
عباس رافعی نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران است که از سال 1375 با فیلم «راز مینا» به شکل جدی وارد سینمای ایران شد و  در ادامه آثاری چون «پروانه‌ای در باد»،«آیه‌های زمینی»،«راه طی شده»،«تولدی دیگر»،«کیمیا و خاک»،«فصل فراموشی فریبا»،«آوازهای سرزمین من» و«بهت» را در کارنامه کاری خود به ثبت رساند. 
او در سال 1384 برای فیلم«پروانه‌ای در باد» دیپلم افتخار و جایزه بهترین فیلمنامه را در هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم آوانکا کشور پرتغال از آن خود کرد. 
رافعی همچنین برای فیلم «فصل فراموشی فریبا» دربیش از هفتاد حضور بین المللی موفق به دریافت سی و شش جایزه بین المللی شد که از جمله آنها می‌توان به جوایز جشنواره‌های تورنتو، نیوجرسی، نیویورک، یونیورسال، رومانی، ملبورن، کرالا، جیپور، ایتالیا، آسیاتیکا، بوفالو آمریکا، هارتلند آمریکا، ارواین کالیفرنیا، هرات و کویینز نیویورک، جشنواره فیلمهای مستقل برلین آلمان، تیبرون آمریکا و مونترال کانادا، برانشوایک آلمان، کلمبیا جورجیا، فول بلوم آمریکا، هاوایی، کالیفرنیا، هدیسون والری، فیلم های آسیایی شیکاگو، کپنهاک دانمارک، فیلمهایی آسیای بزرگ لس آنجلس، نیوهیون آمریکا، ریچموند آمریکا، فرانکلین کانتری، وینتر فیلم آوارد آمریکا، اطلس آمریکا، پکن چین بنگلادش اشاره کرد.
او که سال 1396«بهت» را ساخت و امسال با توجه به شرایط سینماها و شیوع کرونا پس از گذشت دو سال آن را به شیوه آنلاین اکران کرد، حالا پس از گذشت سه سال «غیبت موجه» را ساخته و آن را روانه سی و نهمین جشنواره فیلم فجر می‌کند. 
«غیبت موجه» در ادامه مضمون فیلم‌های عباس رافعی داستان راز آلود زنی را روایت می‌کند که در جامعه امروز ایران در جستجوی گمشده‌اش است، اما در هر مقطع از این جستجو با واقعیت‌هایی روبرو می‌شود که در یافتن گمشده‌اش مصمم تر می‌شود و درنهایت درمی‌یابد که غیبت گمشده‌اش موجه است و حاصل این جستجوها یافتن خودش بوده، همچون «سی مرغ»" عطار که در می‌یابند سیمرغ خودشان هستند.
ابوالفضل پورعرب، میترا حجار، علی اوجی، امیررضا دلاوری،  حسن زارعی، مسعود رضایی، احمدرضا اسعدی،مهری آل آقا، آیسان کرمی ، زهرا میرزایی، احمد پورخوش، امیر شریعت، حسام شریفی، سعید درآینده، مهدیه گلستانی، سعید گمار، اسماء حیدری، سامی سلیمانی، فریدون روشنایی، پرستو رفیعی، مرضیه کوهی و پرهام نریمانی از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
سایر عوامل اصلی فیلم سینمایی «غیبت موجه» عبارت‌اند از:
نویسنده: منیژه صالح‌پناه، مدیران تولید: سید مهدی نریمانی، سیداحمد رضایی، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: حمید شوریده، مدیر فیلمبرداری: سعید براتی، فیلمبردار: مهدی قیصری، مدیر صدابرداری: مهدی ابراهیم‌زاده، تدوین: مسعود فرجام، طراحی صدا و صداگذاری: حسین ابوالصدق، طراح صحنه:محمدرضامیرزامحمدی، طراح لباس: پردیس رافعی، طراح گریم: مهرداد قلی‌پور، عکاس: سارا ایوانی، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای: میلاد معتمدی‌فر، مدیر تدارکات: علی رستمی‌نیا، تهیه کننده و کارگردان عباس رافعی.


شیرجه بزرگ

فیلم های متقاضی شرت در جشنواره فجر ۳۹

فیلم سینمایی «شیرجه بزرگ» به‌کارگردانی کریم لک‌زاده و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی فرم شرکت در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر را پر کرد.

کریم لک زاده فیلمساز جوانی است که با ساخت فیلم‌های کوتاهی چون «صبح کنار جاده»، «غم‌‌ها و غریزه‌ها»، «جنایت و مکافات»، «فرشته زرد» و «دختری در میان اتاق» بارها و بارها در جشنواره‌های  داخلی و خارجی خوش درخشید و برای فیلم «دختری در میان اتاق» جایزه بهترین فیلم کوتاه هفدهمین جشنواره فیلم بیروت و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران را از آن خود کند.
او پیش از ساخت فیلم کوتاه «دختری در میان اتاق»، به سراغ ساخت نخستین فیلم بلند خود رفت، «قیچی» در سال 1394 به نویسندگی و کارگردانی لک‌زاده ساخته شد و در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در بخش هنروتجربه به نمایش درآمد و سپس راهی اکران در این گروه سینمایی شد. 
در همان سال او دومین فیلم بلندش یعنی «کله سرخ» را نیز ساخت و در جشنواره فیلم منهایم آلمان و برلیناله به نمایش درآمد و در گروه هنروتجربه فرصت اکران یافت.
شاید سال 1394 را برای لک‌زاده باید سال پرکاری او نامید، چرا که در همین سال فیلم کوتاه «قمارباز» را نیز کارگردانی کرد و جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین تدوین و بهترین فیلمنامه را در بخش فیلم کوتاه هفدهمین جشن خانه سینما از آن خود کرد. 
لک‌زاده سال 1396 در مقام نویسنده ظاهر شد و فیلمنامه سریال «نوار زرد» را برای پوریا آذربایجانی نوشت. یک سال بعد نیز  «ماچ سینمایی» را ساخت، فیلمی کوتاه درباره عشق و مرگ و تصویرهیی که از آن روایت می‌شود.   
اما او سال 1397 اقدام به ساخت یک مجموعه اینترنتی با نام «هزار و ده شب» کرد که در ایام نوروز روی یکی از پلتفرم‌ها قرار گرفت و نخستین تجربه سریال سازی در فضای اینترنتی رقم خورد. پس از آن لک‌زاده بار دیگر در مقام نویسنده اقدام به نگارش فیلمنامه سریال «شاهرگ» کرد که از شبکه دو سیما پخش شد. 
در ادامه لک‌زاده بار دیگر در مقام نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «شیرجه بزرگ» را با پروانه سینمایی ساخت که این فیلم برای ارائه به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر آماده شده است. 
«شیرجه بزرگ» در لاهیجان، روستای خرما، روستاهای مرز ارمنستان، ارمنستان و دیلمان فیلمبرداری شده است و در خلاصه داستان آن  آمده است: مَرد و مریم برای یافتن گمشده‌شان همراه با سه جامانده از یک گروه سیرک، وارد سفری پر ماجرا در جاده‌ها می‌شوند...
پگاه آهنگرانی، پدرام شریفی، سونیا سنجری، ساسان کاوه، حامد نجابت، علی سعدی، محمد رضاپور مقدم، زهرا ابراهیمی، اصلان شاه ابراهیمی و میثم دامن زه بازیگران «شیرجه بزرگ» هستند.
سایر عوامل «شیرجه بزرگ» عبارتند از: تهیه کننده: محمدرضا شفیعی، نویسنده و کارگردان: کریم لک زاده، دستیار اول کارگردان:مقداد محمدی نژاد، مدیر فیلمبرداری: پویان رنجبر، مدیر صدابرداری: هادی معنوی پور، مدیر تدارکات: امین زاهدمنش، طراح صحنه و لباس وطراح گریم: کریم لک زاده، تدوین: پویان شعله ور، عکاس: محمد حسن زاده، مشاوره رسانه‌ای: زهرا دمزآبادی، مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری وصف صبا.


یدو

یدو متقاضی شرکت در فجر ۳۹

فیلم «یدو» به کارگردانی مهدی جعفری و تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.

فیلم سینمایی «یدو» تازه‌ترین فیلم کارگردان «23 نفر» است. این فیلم مانند ساخته تحسین‌شده قبلی کارگردانش به موضوع جنگ و کودکان و نوجوانان پرداخته است. مهدی جعفری در این فیلم که در گونه دفاع مقدس و کودک و نوجوان است، اولین ماه‌های جنگ تحمیلی را در آبادان در حال محاصره را به تصویر کشیده است.
«یدو» که تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی است، پس از 61 جلسه‌ فیلم‌برداری در آبادان به کار خود پایان داد.

در نگاه اول شاید فیلم «یدو» بتواند یادآور فیلم سینمایی «23 نفر» باشد که با اقتباس از خاطرات 23 نفر از رزمندگان نوجوان ایرانی ساخته شد که به اسارت نیروهای عراقی در سال 1361 درآمدند. فیلمی که در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر در شش رشته نامزد شد و توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی را دریافت کند. ​
مهدی جعفری کارگردان فیلم «یدو» پیش‌تر نیز دو فیلم مستند کوتاه «هر کجا برم آسمان مال من است» و «همه روزهای خوب» را با تهیه کنندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخته است. حضور یکی از فیلم‌های کوتاه او به نام «کمی بالاتر» در میان ده فیلم بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره بین‌المللی فیلم برلین در سال 2006 به عنوان یکی از افتخارات فیلم کوتاه ایران به‌شمار می‌رود.
جعفری متولد 1348 اهواز است. پس از جنگ ایران و عراق همراه با خانواده به اصفهان نقل مکان کرده و موقتاً در شهر نجف آباد ساکن شدند. او پس از یک دوره کوتاه بازیگری در تئاتر، کار فیلمسازی را از دهه شصت با حضور در انجمن سینمای جوانان نجف آباد آغاز کرد؛ سپس از دهه هفتاد به ساخت فیلم‌های کوتاه داستانی روی آورد و از سال 83 به عنوان مدیر فیلمبرداری در سینمای ایران مشغول به کار است.
فیلم سینمایی «یدو» در گونه دفاع مقدس اولین ماه‌های جنگ تحمیلی را در آبادان در حال محاصره به تصویر کشیده است.

«یدو» را مهدی جعفری کارگردانی و محمدرضا مصباح تهیه ‌کرده‌اند.  همچنین علی درخشنده مجری طرح و برنامه‌ریز ، مهین عباس‌زاده و مهدی جعفری نویسندگان این اثر بلند سینمایی هستند.

ستاره پسیانی، اکبر اودود، سعید آلبوعبادی، میلاد صویلاوی، محمدمهدی آلبوعلی، ریحانه آریامنش، عبدالحلیم تقلبی، حسین پوریده، رضا نوری، طاهره نیک‌آزاد، مسعود جلالی، معید رامی، مائده رامی، یاسین مسعودی، احمد مسافری و... در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

مرتضی نجفی مدیر فیلمبرداری، ‌رشید دانشمند صدابردار، میثم مولایی تدوینگر، آیدین ظریف طراح صحنه و لباس و عباس عباسی در این فیلم طراحی چهره‌پردازی می‌کند.

محمد برادران جلوه‌های ویژه بصری و ایمان کرمیان جلوه‌های ویژه میدانی فیلم «یدو» را بر عهده دارند.

در این فیلم جمشید بهمنی به عنوان بازیگردان، آرزو نیک‌پور به عنوان منشی صحنه، امیر اسکندری به عنوان مدیر تولید، عماد سلمانیان و امیرمسعود حسن به عنوان جانشینان تولید، مرتضی اسکندری به عنوان مدیر تدارکات و امیرحسین مهر با عنوان دستیار تهیه کننده و  پویا شاه‌‌جهانی به عنوان عکاس با این فیلم سینمایی همکاری دارند.

مریم کریمیان مدیر روابط عمومی این اثر است.

فیلم سینمایی «یدو» در راستای مشارکت راهبردی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی تولید شده است.


زالاوا

زاوالا متقاضی شرکت در جشنواره فجر ۳۹

«ارسلان امیری» امسال نخستین فیلم بلند سینمایی‌اش را با نام «زالاوا» به تهیه‌کنندگی روح‌الله برادری و سمیرا برادری به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه می‌دهد.
ارسلان امیری را بیشتر به دلیل فیلمنامه‌هایی که نوشته است می‌شناسیم. او کار حرفه‌ای خود را با مستندسازی و تدوین آغاز کرد و سپس به عنوان فیلمنامه‌نویس در سال 1386 تله فیلم «گمشده در تاریکی» را نوشت که مازیار میری آن را کارگردانی کرد. پس از آن تله فیلم «قصه داود و قمری» را نوشت و آیدا پناهنده آن را کارگردانی کرد که در بیست و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر کاندیدای بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه در بخش ویدئویی شد. امیری با نگارش فیلمنامه و تدوین فیلم «آبروی از دست رفته آقای صادقی» به کارگردانی آیدا پناهنده جایزه بهترین فیلمنامه را از جشنواره تولیدات تلویزیونی جام جم دریافت کرد. 
امیری درسال 1393نخستین تجربه سینمایی خود را با فیلمنامه «ناهید» و با همکاری آیدا پناهنده پشت سر گذاشت و  کاندیدای دریافت جایزه بهترین فیلمنامه از سی و سومین جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو شد. این فیلم همچنین در بخش نگاه نو شصت وهشتمین جشنواره کن در سال 2015  حضور یافت و موفق به دریافت جایزه این بخش شد.امیری و پناهنده بار دیگر این همکاری را تکرار کردند و این بار «اسرافیل» را نوشتند که لوح تقدیر بهترین پیرنگ داستانی را از هفتمین جشن انجمن فیلمنامه نویسان سینمای ایران در سال 1396 دریافت کرد. 
پس از دریافت این جوایز امیری به سراغ نگارش فیلمنامه «ویلایی‌ها» با کمک منیر قیدی رفت  و این بار کاندید دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر و یازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شد و تندیس بهترین فیلمنامه را از پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت دریافت کرد. 
امیری علاوه بر این‌ها در بخش مستند نیز خوش درخشید و جوایز بسیاری را دریافت کرد. او با مستند «اتاق امن» در سال 1389 موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی از چهارمین جشنواره فیلم پلیس و جایزه ویژه هیئت داوران از جشنواره شاپرک‌های شهر شد. 
او همچنین برای تدوین مستندهای «خانه قمرخانم»، «زمناکو» نیز کاندیدای دریافت جایزه شد. ارسلان امیری پس از یک تجربه بین‌المللی در ژاپن در مقام فیلم‌نامه‌نویس و تدوین‌گر با فیلم سینمایی «پاییز نیکایدوها»  به کارگردانی آیدا پناهنده و  تهیه‌کنندگی‌نائومی کاواسه و بازی ماسایا کاتو و شیزوکا ایشی‌باشی مقدمات ساخت نخستین فیلم سینمایی خود را آغاز کرد.
این هنرمند پس از همکاری در این آثار، برای نخستین بار دست به کار ساخت یک فیلم سینمایی به تهیه‌کنندگی  روح الله برادری و سمیرا برادری با عنوان «زالاوا» در مقام کارگردان شد.

هدی زین العابدین، نوید پورفرج، پوریا رحیمی سام، باسط رضایی، شاهو رستمی بازیگران این فیلم هستند.


گیج گاه

متقاضیان جشنواره فجر۳۹

عادل تبریزی فیلم بلند سینمایی «گیج‌گاه» را برای شرکت در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌کند.

عادل تبریزی از کارگردانان جوان سینمای ایران است که سال‌ها در مقام دستیار کارگردان فعالیت داشته است و در کارنامه‌اش آثاری  همکاری با کارگردانانی چون مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی را به ثبت رسانده است. 
او پیش از این با ساخت آثار کوتاه سینمایی کارگردانی را تجربه کرد و در نهایت‌ با فیلم «گیج‌گاه» وارد سینما شد. فیلمی که میرولی الله مدنی و حنیف سـروری آن را تهیه کرده‌اند و جمشید هاشم پور، حامد بهداد، باران کوثری، سروش صحت، فرهاد آییش، بهرنگ علوی، امیرحسین رستمی، نادر سلیمانی، بیژن بنفشه خواه، سیاوش چراغی‌پور، محمد الهی، مریم همتیان، ایمان اسماعیل پور، علی باغفر، حامد شیخی، داود ونداده و با معرفی بازیگر نوجوان علی راد و با هنرمندی حسن رضایی و رضا صفایی پور در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

به گفته گروه تولید «گیج گاه نوستالژیک نیست، حالی‌ست که دیگر نیست.»


شهربانو

متقاضیان شرکت در جشنواره فجر ۳۹- شهربانو

مریم بحرالعلومی که دانش آموخته سینما از استانبول است، پیش از تحصیل نیز به واسطه شغل پدر از سینما دور نبود و از همان سال‌های نوجوانی وارد عرصه سینما شد و به عنوان منشی صحنه کار خود را آغاز کرد. او در طی این سال‌ها به عنوان دستیار کارگردان وبرنامه‌ریز فعالیت کرد و با کارگردانان به نامی همکاری داشت، اما از سال  1396 در مقام کارگردان ایستاد و فیلم «پاسیو» را ساخت که در گروه سینمایی هنروتجربه به نمایش درآمد و از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر سیمرغ بهترین کارگردانی بخش جلوه‌گاه شرق را دریافت کرد. او همچنین برای این فیلم، دیپلم بهترین فیلمنامه ویدئویی از هشتمین  جشنواره بین‌المللی فیلم شهر و جایزه بهترین فیلمساز زن از هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم داکای بنگلادش را نیز از آن خود کرد. 

در سال 98 بحرالعلومی پس از کسب پروانه ساخت سینمایی بار دیگر در مقام کارگردان قرار گرفت تا این بار «شهربانو» را بسازد. فیلمی مادرانه با مضمونی آسیب‌شناسانه و اجتماعی که مبتنی بر چالشی در یک خانواده روایت می‌شود.

فرشته صدرعرفایی، بهناز جعفری، گلاره عباسی، سامان صفاری، محمدولی زادگان، علی کیان ارثی و بهرنگ علوی، با حضور یوسف تیموری و با صدای افتخاری مه‌لقا باقری بازیگران این فیلم سینمایی هستند. 

عوامل سازنده این فیلم عبارتند از: 
کارگردان: مریم بحرالعلومى، نویسنده فیلم‌نامه: پژمان تیمورتاش، مدیرفیلمبردارى: مسعود امینى تیرانى، مدیرصدابردارى: على کیان ارثى، طراحی و ترکیب صدا: محمود موسوی‌نژاد، طراح صحنه: بابک کریمى طارى، طراح لباس: فرحناز نادرى، طراح گریم: امید گلزاده، تدوین: سینا گنجوى، آهنگساز: امیریل ارجمند، تصحیح رنگ: سامان مجدوفایی، عکاس: پویان بحق، مشاور رسانه‌اى: مریم قربانى‌نیا، برنامه‌ریز: حبیب قلی‌زاده، دستیار اول کارگردان: مجید مافی، مدیرتدارکات: حسین میرزامحمدى، مدیرتولید: روح‌اله مهاجرى، سرمایه‌گذاران: مریم بحرالعلومی - بنیاد سینمایی فارابی، تهیه‌کننده: پگاه احمدى، مجرى طرح: مریم بحرالعلومى.


روشن

متقاضیان شرکت در جشنواره فجر ۳۹-روشن

روح الله حجازی ششمین فیلم بلند سینمایی خود با نام «روشن» را به سی ونهمین جشنواره فیلم فجر ارائه خواهد داد.
روح‌الله حجازی پس از سه سال وقفه این بار «روشن» را روانه جشنواره می‌کند، فیلمی متفاوت با ترکیب بازیگرانی متفاوت. 
حجازی که دانش آموخته سینماست در سال 1384 با ساخت فیلم تلویزیونی «ماه جبین» کارگردانی را آغاز کرد و دو سال بعد بار دیگر برای تلویزیون فیلم «اگر باران ببارد» را ساخت. او در همان سال با فیلم «در میان ابرها» وارد فضای سینما شد و در بیست و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش مسابقه نگاه نو شرکت کرد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم را از آن خود کرد.  این فیلم در بیست و هشتمین دوره جشنواره نیز در بخش مسابقه مواد تبلیغاتی فیلم‌ها سیمرغ بلورین بهترین پوستر را نیز دریافت کرد. حجازی همچنین برای این فیلم از دوازدهمین جشن خانه سینما تندیس بهترین بازیگر زن(الناز شاکردوست) و جایزه بهترین صدابرداری و بهترین چهره‌پردازی را برای این فیلم به‌دست آورد.
او پس از نخستین تجربه کارگردانی در سینما، چهار سال زمان صرف کرد تا فیلم «زندگی خصوصی آقا وخانم میم» را بسازد و پس از آن در طی سال‌های 1390 و 1391 بار دیگر به تلویزیون بازگشت و سه فیلم تلویزیونی ساخت. او در همان سال 1391 فیلم سینمایی «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» را روانه سینماها کرد. حجازی در تمامی آثار سینمایی خود همواره دغدغه‌های اجتماعی را لحاظ کرده است، او دو سال بعد، فیلم تلویزیونی «سبز به رنگ زمرد» و فیلم بلند سینمایی «مرگ ماهی» را ساخت و در سال 1394 نیز یکی از اپیزودهای فیلم بلند سینمایی «هیهات» را کارگردانی کرد.
او بار دیگر با یک وقفه دو ساله «اتاق تاریک» را با نگاهی جسورانه به یک معضل اجتماعی کارگردانی کرد و در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآورد. این فیلم توانست جایزه بهترین فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم هانوی در سال 2018 و جایزه بهترین فیلم جشنواره بین‌المللی کرالا هند را نیز دریافت کند. همچنین «اتاق تاریک» تنها نماینده ایران در جشنواره فیلم بلگراد در سال 2019 بود.
حجازی بار دیگر پس از گذشت دو سال به سراغ ساخت «روشن» رفت که برای نمایش در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ثبت نام کرده است.
فیلمنامه «روشن» را روح الله حجازی به نگارش درآورده است و تهیه کنندگی‌اش را مانند دو فیلم قبلی خود بر دارد، البته جواد نوروزبیگی نیز به عنوان مشاور پروژه در این فیلم حضور دارد.

رضا عطاران، سیامک انصاری، سارا بهرامی، مهدی حسینی نیا، مسعود میرطاهری، محمد ولی زادگان، ابراهیم عزیزی، علی رحیمی، امیرکیوان معصومی، هدیه آذیدهاک، سید علیرضا میرسالاری، صادق حسنی، اصغر رضایی، حمیدرضا حیدری، محمد نیکبخت. با معرفی: نازنین سهامی زاده و بازیگر خردسال: سرگل لواسانی ترکیب بازیگران «روشن» را تشکیل می‌دهند.

در خلاصه داستان فیلم «روشن» آمده است: روشن، مرد میانسالِ عشق بازیگرى نمى‌تواند خانه ثبت نامی‌اش را بگیرد و در آستانه فروپاشى همه چیز، تصمیم مى‌گیرد نقشش را بازى کند.

عوامل سازنده «روشن» عبارتند از:
سید روح الله حجازی(نویسنده و کارگردان)، جواد نوروزبیگی، سید روح الله حجازی (تهیه کنندگان)، مرتضی نجفی(مدیر فیلم برداری)، سهیل دانش اشراقی(طراح صحنه)، رشید دانشمند (صدا بردار)، ایمان امیدواری (طراح چهره پردازی)، میثم مولایی (تدوین)، بامداد افشار (موسیقی)،  امیرحسین قاسمی (صداگذاری و میکس)، امیر اسکندری (مدیر تولید)، علی مردانه (مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان)، جواد مطوری( طراح جلوه های بصری)، ثنا نوروزبیگی(طراح لباس)، محسن بهاری( منشی صحنه)، پرویز کاظم لو( جانشین تولید)، آرش اقابیگ(جلوه های ویژه میدانی)، محسن بهاری (منشی صحنه)، امیر حسین خنجری (طراح بدلکاری)، آزاده امیر خان(عکاس)، آریان امیر خان(مدیر تبلیغات)، مهدی حجازی (دستیار نویسنده)


هرماس

هرماس جشنواره فجر ۳۹

فیلم سینمایی «هُرماس» دومین ساخته مهدی صاحبی در مقام کارگردان است که برای ارائه به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر آماده شده است.

مهدی صاحبی با فیلم سینمایی «هُرماس» (با نام قبلی شبانه‌های ورونیکا) به تهیه‌کنندگی ابوذر پورمحمدی به جشنواره فیلم فجر می‌آید. او پیش از این فیلم سینمایی «ترانه» را سال 1396 کارگردانی کرد فیلمی با موضوع مدلینگ دختران و حالا سه سال بعد در تازه‌ترین تجربه کارگردانی خود به سراغ موضوعی متفاوت رفته است. 
بخشی از فیلم «هُرماس» همزمان با پیاده روی اربعین سال گذشته در عراق فیلمبرداری شد و باقی صحنه‌های فیلم نیز در شهرهای استان خوزستان، و شهرهای نجف، بغداد و بخشی در کشور فرانسه جلوی دوربین رفت. 

«هُرماس» روایتگر ماجرا‌های دختری خبرنگار در ایران، عراق و فرانسه است که قصد دارد تریبون مردم باشد اما... 

برزو ارجمند، شیدا خلیق، علیرام نورایی، مریم بوبانی، فریبا کوثری، شبنم قلی خانی، علی باقری، رضا رویگری، بهنوش بختیاری، مهسا ایرانیان، رها برخورداریان، بیانیا محمودی، عیسی حسینی، علیرضا عزیزی، هیلدا کرد بچه، محمد مبین موسی لو، امیر کسارنژاد، نیما سید موسوی، مهدی مهری و علیرضا براتی بخشی از گروه بازیگران ایرانی این درام اجتماعی پربازیگر را تشکیل می‌دهند.

برخی از عوامل اصلی این پروژه سینمایی عبارتند از: تهیه کننده: ابوذر پورمحمدی، نویسنده و کارگردان: مهدی صاحبی، جانشین تهیه کننده: ذبیح الله سیناپور، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، مدیر تولید: امیر نشاط، دستیار اول کارگردان: مهدی آخوندی، مدیر برنامه ریزی: فرید کلهری، منشی صحنه: سمیه شهرابی، مدیر صدابرداری: سعید زند، طراح صحنه و لباس: فرهاد عزیزی فرد، طراح چهره پردازی: حسین اردستانی، مدیر تدارکات: محمود کریمی، تدوین: روزبه کلباسی، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقا بیگ، موسیقی: آرش بادپا، جلوه‌های ویژه بصری: صالح کشور دوست، عکاسان و تصویربرداران پشت صحنه: پیمان گرزم و محمدرضا خان میرزایی، مجری طرح: موسسه گلبرگ هنر.


جان سایه

جان سایه فجر ۳۹

فیلم سینمایی «جان سایه» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی حمید خیرالدین متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.
حمید خیرالدین تجربه فیلمسازی را قبل از انقلاب با سینمای آزاد شروع کرد و پس از انقلاب با مرکز اسلامی فیلمسازی که در همان محل سینمای آزاد بود، به کار فیلمسازی ادامه داد. در دوران دفاع مقدس به مستندسازی جنگ روی آورد و سپس در صدا و سیما به تولید فیلم‌های کوتاه داستانی پرداخت. 
او نویسندگی چند اثر سینمایی را بر عهده داشت و در اواخر دهه 60 با ساخت فیلم «آهوی وحشی» وارد جریان اصلی سینما شد. او پس از آن فیلم «عصیان» و فیلم «کمین» را در دهه 70 کار کرد و  آخرین فیلم سینمایی او قبل از مهاجرت به انگلستان در سال 1376 با فیلم سینمایی «سجده بر آب» رقم خورد. 
خیرالدین در لندن به کار ساخت مستند ادامه داد. در سال 2006 میلادی شرکت رسانه‌ای "پرس تی وی" را تأسیس و به مدت هفت سال مدیریت کرد. او در این مدت چندین فیلمنامه نوشت و آن‌ها را در لندن منتشر کرد. در نهایت سال 1398 با نادر جلالی و یک سرمایه‌گذار دیگر، فیلمنامه سینمایی «جان سایه» را در لندن تولید کرد. 
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: جان، استاد دانشگاه و نویسنده‌ای مهاجر به فرانسه و انگلیس است. او به‌خاطر پیشینه فکری پس از مهاجرت، همسر و خانواده خود را رها و با مارتا زنی اروپایی ازدواج می‌کند. مارتا او را به ناگهان رها می‌کند و...
پیش از این قرار بود «ماه‌چهره خلیلی» در این فیلم ایفاگر نقش سایه باشد که با فوت ناگهانی‌اش این امکان فراهم نشد و در نهایت صدرالدین زاهد، روزیتا فضایی، جوشرلی، احسان امین سرشت، پیپاوینزلو، جیمزبارنز، کترینا دونپورت، جولیان لوییس، ورونیکاجبورک، بالونت بسین، سارا سعادت در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.
عوامل سازنده فیلم «جان سایه» عبارتند از:

تهیه‌کننده، کارگردان و نویسنده: حمید خیرالدین، مدیر تولید و مجری طرح: نادر جلالی، مدیر فیلمبرداری: ابراهیم اشرفی، آهنگساز: مسعود سخاوت دوست، تدوین: مهدی سعدی- سودابه سعیدنیا، صدابردار: ادریا اسمیلگس نیتو، صدا گذار: انسیه ملکی، طراح گریم: محسن بابایی، طراح لباس: علی قریشی- لودی کروشال، لباس: سهیلا شجاعی فرد، عکاس: زهره بن خیرالدین، دستیارکارگردان و بر نامه ریز: سامیار پارسا.


آهو

آهو متقاضی فجر ۳۹

فیلم سینمایی «آهو» نخستین ساخته بلند سینمایی هوشنگ گلمکانی متقاضی شرکت در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.
هوشنگ گلمکانی منتقد و روزنامه‌نگار سینما که فارغ‌التحصیل رشته سینما و تلویزیون از دانشکده هنرهای دراماتیک تهران است، امسال با فیلم «آهو»  به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و نوشته خودش و سپیده آرمان در جشنواره حضور دارد. 
او که پیش از این بیشتر در کار ترجمه فیلمنامه و نگارش کتاب فعالیت داشت و همچنین به عنوان یکی از اعضای شورای سردبیری مهم‌ترین مجله سینمایی کشور (ماهنامه سینمایی فیلم) مشغول است، بارها به عنوان عضو هیئت داوران در جشنواره‌هایی چون لایپزیگ، تفلیس، پرتقال طلایی آنتالیا، دیدار دوشنبه تاجیکستان، جشنواره فیلم فجر، جشنواره فیلم شید آمریکا حضور یافته است. 
گلمکانی با ساخت فیلم مستند «گنگ خواب دیده» نخستین تجربه کارگردانی را پشت سر گذاشت. مستندی که با اقبال خوبی مواجه شد و حالا او با ساخت فیلم «آهو» در حالی  بار دیگر در مستند کارگردانی نشسته است، که این بار به عنوان نخستین فیلم بلند سینمایی اثرش را در جشنواره ارائه می‌دهد.
«آهو» حکایت انزوای خودخواسته دختری است که آرزوهایش را بربادرفته می‌بیند، اما هنوز امیدش را از دست نداده است.
رضا کیانیان، علی مصفا، حامد کمیلی، سهیلا رضوی، رضا یزدانی و سپیده آرمان از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
سایر عوامل تولید فیلم عبارتند از: جانشین تهیه‌کننده: سعید مروت‌پور، مشاور کارگردان: سامان سالور، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: عادل معصومیان، مدیر فیلمبرداری: علیرضا زرین دست، فیلمبردار: رضا نوروزی، نویسنده:هوشنگ گلمکانی و سپیده آرمان،  مدیر تولید: مجید بابایی، جانشین تولید: آرش نجفی، مجری طرح: قصیده گلمکانی، صداگذار: فرامرز ابوالصدق، جلوه‌های ویژه کامپیوتری: امیر مهران، تدوینگر: عماد خدابخش، طراح چهره‌پردازی: محسن دارسنج، طراح صحنه: سعید آهنگرانی، صدابردار: بابک اخوان، طراح لباس: ثنا  نوروزبیگی، عکاس: حبیب مجیدی. مشاور رسانه: امید سهرابی.


چپ راست

چپ راست متقاضی حضور در جشنواره فجر

فیلم «چپ، راست» به نویسندگی و کارگردانی حامد محمدی و تهیه‌کنندگی منوچهر محمدی متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.
 حامد محمدی بعد از ساخت «فرشته‌ها با هم می‌آیند»، «اکسیدان» و «چهار انگشت» یک کارگردان شناخته شده در سینمای کمدی محسوب می‌شود. فیلم اخیر او «چپ، راست» نیز یک کمدی متفاوت است که در آن حامد محمدی دست به انتخاب چهره‌های شاخص سینمای کمدی به عنوان بازیگر زده است.
رامبد جوان، پیمان قاسم‌خانی، سروش صحت و حامد محمدی چهار کارگردانی هستند که در فیلم سینمایی «چپ، راست» کنار یکدیگر قرار گرفتند. این اولین‌بار است که چهار کارگردان و ستاره سینمای کمدی در یک اثر مشترک با هم همکاری می‌کنند.
فیلم سینمایی «چپ، راست» که پیش تولید و تولید آن در دی و بهمن سال گذشته پیش رفت، نخستین پروژه سینمایی بود که در اولین ساعات اعلام شیوع ویروس کرونا ازسمت ستاد ملی مقابله با کرونا، جهت حفظ سلامت و ایمنی هنرمندان و عوامل پروژه تصمیم به توقف فیلمبرداری آن گرفته شد. این در حالی بود که کمتر از یک هفته تا پایان فیلمبرداری فیلم «چپ، راست» باقی‌ مانده بود.
در هنگامی که فیلمبرداری «چپ، راست» به دلیل شیوع ویروس کرونا همچنان متوقف بود مونا فرجا‌د بازیگر این فیلم نوشت: منوچهر محمدی در همان هفته‌ اول که خبر شیوع کرونا به صورت رسمی اعلام شد، دستور به تعطیلی فیلم در حال تولید را داد و با تمام عوامل تا روزی که فیلمبرداری ادامه داشت تسویه حساب کرد.
منوچهر محمدی، تهیه‌کننده «چپ راست» این فیلم را اثری دانست که در ارتباط با مخاطب موفقیت «مارمولک» را تکرار خواهد کرد و گفت:  اولین نسخه تدوین شده فیلم را دیده‌ا‌م و به نظرم اتفاق بسیار خوبی برای سینمای ایران است، چه از حیث مضمون و چه از حیث ارتباط با مخاطب. خوشحالم که نام این فیلم در کارنامه کاری من وارد شد، سوژه بسیار تازه و جدیدی دارد، کمدی بسیار موفقی است و احساس می‌کنم حداقل به نسبت «مارمولک» در برقراری ارتباط با مخاطب تنه به آن فیلم پرمخاطب می‌زند.
در خلاصه داستان این فیلم که پیش تولید و تولید آن در سکوت کامل خبری پیش رفت آمده است: چپ یا راست مسئله این نیست.
در «چپ، راست» شاهد ترکیب متفاوتی از بازیگران هستیم. رامبد جوان، پیمان قاسم‌خانی، ویشکا آسایش، سارا بهرامی با حضور سروش صحت، ستاره اسکندری، مونا فرجاد، تینو صالحی و محمدرضا مالکی در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.
منوچهر محمدی و ستاره اسکندری امسال علاوه بر «چپ، راست» در فیلم «خورشید آن ماه» همکاری مشترک به عنوان تهیه‌کننده و کارگردان دارند.
دیگر عوامل این فیلم‌سینمایی عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: مرتضی هدایی، طراح‌صحنه و لباس، سیامک احصایی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: پوپک مظفری، مدیرتولید: مجید کریمی، طراح گریم، عظیم فراین، عکاس: محمدمهدی دلخواسته، مشاور رسانه: ملیکا راد.
تدوین «چپ، راست» که به موازات فیلمبرداری آن، توسط میثم مولایی آغاز شده بود به پایان رسیده و به تازگی حسین ابوالصدق کار صداگذاری این اثر را پیش گرفته‌است. موسیقی «چپ، راست» را نیز  امیر توسلی ساخته است.


بعد از اتفاق

بعد از اتفاق- آماده سازی فجر ۳۹

پوریا حیدری اوره با فیلم سینمایی «بعد از اتفاق» به تهیه‌کنندگی شهاب حسینی  متقاضی  شرکت در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.
حیدری اوره با تهیه‌کنندگی، نویسندگی و در نهایت کارگردانی از اواسط دهه 90 وارد سینمای حرفه‌ای شده است. او نخستین بار با فیلم «امتحان» وارد جریان سینما شد، سپس با ساخت فیلم «باغ‌های زردآلو» سال 1395 در قالب یک فیلم ویدئویی کارگردانی را تجربه کرد  و موفق شد برای هشتاد و یکمین حضور بین‌المللی‌اش نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم بلند جشنواره فیلم‌های مستقل فیلادلفیای امریکا شود. او همچنین برای این فیلم درجشنواره فیلم مونترال کانادا نیز حضور یافت. حیدری اوره یک سال بعد تهیه‌کنندگی فیلم «هندی و هرمز» ساخته عباس امینی را تجربه کرد که این فیلم نیز در جشنواره‌های بین‌المللی بسیاری حضور یافت و موفق به دریافت جوایزی از این جشنواره‌ها شد. 
اوره در سال 96 با تهیه دو فیلم «نگاه» و « ناپدیدشدن» بار دیگر خوش درخشید و سال 99 با همکاری شهاب حسینی فیلم سینمایی «بعد از اتفاق» را کارگردانی کرد تا نخستین ساخته سینمایی در مقام کارگردان را به نام خود ثبت کند. 
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: کودکی به نام روح‌الله که بعد از یک اتفاق ناگوار تصمیم می‌گیرد با شرایط کنار بیاید و به دنبال اهدافش برود... 
رضا کیانیان، جواد عزتی، گلاره عباسی، ستاره پسیانی، بهرام افشاری، نیما شعبان نژاد، یسنا میرطهماسب، علی انصاریان، روح الله جعفری و.... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند. 
این فیلم در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به نمایش درآمد و موفق شد در این جشنواره جایزه بخش یونیسف را از آن خود کند.
بازیگران: حسن فلاح‌زاده، نگین فرهادی، ارسلان فرهادی


راند چهارم

راند چهارم متقاضی شرکت در جشنواره فجر

«علیرضا امینی» فیلم بلند سینمایی «راندچهارم» را به تهیه‌کنندگی «مرتضی شایسته» به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه خواهد داد.
«علیرضا امینی» که دانش آموخته سینماست، در دهه 1370 با ساخت فیلم کوتاه فعالیت خود را آغاز کرد و با دستیاری وارد فضای سینما شد. امینی دهه 80 را با نگارش فیلمنامه و تدوین آغاز کرد و سپس در نخستین گام «نامه‌های باد» را نوشت و کارگردانی کرد که حاصل آن دریافت سیمرغ بلورین بهترین اثر هنروتجربه از بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر شد؛ در ادامه فیلم‌های «کنار رودخانه»، «دانه‌های ریز برف»، «زمان می‌ایستد»، «فقط چشم‌هاتو ببند»، «استشهادی برای خدا»، «هفت دقیقه تا پاییز»، «بلوک 9 خروجی 2»، «انتهای خیابان هشتم»، «من دیوانه نیستم»، «نگران نباش سارا»، «دلتا ایکس» و... را در کارنامه کاری خود ثبت کرد. او برای فیلم «هفت دقیقه تا پاییز» دیپلم افتخار بهترین کارگردانی را از بیست وهشتمین جشنواره فیلم فجر کسب کرد. موفقیت‌های امینی صرفا به جشنواره فیلم فجر خلاصه نشد و در سطح بین‌المللی نیز خوش درخشید. او برای فیلم«دانه‌های ریز برف» جایزه بهترین فیلم را از هشتمین جشنواره فیلم پوسان در سال 2003 دریافت کرد. در ادامه جایزه بهترین دستاورد هنری را برای این فیلم از چهل و چهارمین جشنواره فیلم تسالونیکی دریافت کرد و از پنجاه و ششمین جشنواره فیلم لوکارنو مورد تقدیر هیئت داوران قرار گرفت. امینی همچنین جایزه محیط زیست هیئت داوران جشنواره فیلم لوکارنو را نیز از آن خود کرد. 
او سال 1386 با ساخت فیلم تلویزیونی «تلخون» به تلویزیون آمد و پس از آن «ریسمان سبز» را در این رسانه تولید کرد. امینی همچنین در دهه 90 به ساخت مجموعه‌های تلویزیونی و شبکه خانگی روی آورد و حاصل آن مجموعه‌هایی چون «سقوط آزاد»،«راه رفتن روی خطوط»،«میلیاردر»،«تعطیلات رویایی» و «13 شمالی» شد. 
هرچند برخی از آثار او به دلیل حجم بالای تلخی که داشتند چند باری به مشکل در اکران برخوردند، اما امینی از این راه بازنماند و همچنان دغدغه‌های اجتماعی‌اش را به زبان تصویر در سینما بیان کرد.
امینی در یکی از تازه‌ترین گام‌هایش به سراغ فیلم سینمایی «راند چهارم» رفته است و قرار است در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر از آن رونمایی شود. او بار دیگر به سراغ موضوعی ملتهب از دل اجتماع رفته است و آن را به تصویر می‌کشد. 
در «راند چهارم» که امینی داستان آن را نوشته و مرتضی شایسته تهیه‌کنندگی آن را برعهده دارد، پژمان بازغی، الهه حصاری، آناهیتا درگاهی، علی اوجی و جمشید هاشم‌پور به ایفای نقش می‌پردازند. 
موسیقی این فیلم را سیاوش امامی کار کرده است و مرتضی غفوری نیز فیلمبرداری آن را برعهده دارد.
در خلاصه داستان «راند چهارم» آمده است: فیلم داستان زندگی گارکر ساده‌ای‌ست که به همراه همسر و پسر کوچکش زندگی شادی دارند اما در شب تولد پسر، در یکی از خیابان‌های تهران طی یک درگیری خیابانی ناپدید می‌شود و همسر و پسرش به‌دنبال او می‌گردند و...


مهران

مهران متقاضی فجر ۳۹

دومین فیلم بلندسینمایی «رقیه توکلی» با نام «مهران» متقاضی شرکت در سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر شده است.

 تصور رایج این است که جنوب و غرب کشور عمدتا در معرض عوارض جنگ تحمیلی قرار داشته و مرکز ایران از حاشیه امنی برخوردار بوده است که پای جنگ به این شهرها باز نشده است، اما فیلم سینمایی «مهران» به دنبال آن است که با جنگ از طریق خانواده‌ای جنگ‌زده همراه شود و از شهر مهران خود را کشان کشان به یزد برساند و با کاراکتر «مهران» همراه شود. فیلم فضایی بومی دارد و ارائه روایت متفاوتی از مهمان‌نوازی یزدی‌ها در زمان جنگ از خصوصیات اصلی آن محسوب می‌شود.

دومین فیلم بلند رقیه توکلی؛ «مهران» متقاضی شرکت در سی‌ونهمین جشنواره ملی فیلم فجر شده است. فیلمی که توانست در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان پروانه زرین جایزه دبیر جشنواره و جایزه ویژه شهید بهنام محمدی را  کسب کند.

کارگردان این فیلم درباره حضورش در فجر سی و نهم اشاره داشته است: «خوشحالم که امسال جشنواره فجر برگزار می‌شود و بر اساس آیین‌نامه جشنواره، فیلم سینمایی «مهران» پس از حضور در جشنواره کودک، از شانس شرکت در این دوره برخوردار است. امیدوارم با توجه به موفقیت و بازخورد خوبی که این فیلم در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان داشت، در این جشنواره فجر نیز دیده شود و مورد توجه قرار گیرد».

رقیه توکلی که با فیلم سینمایی «مادری» در سی و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر حضور داشت حالا در دومین فیلم بلند خود دوباره سراغ لوکیشن شهر یزد رفته است. در «مهران» فضای زنانه «مادری» جای خود را به کاراکتر مرد و دراصل به پسربچه‌ای به اسم مهران داده و به جای داستان عاشقانه فیلم پیشین اینجا با خانواده‌ای جنگ‌زده از شهر مهران روبه‌رو هستیم، آنهم در فضای دهه شصت خورشیدی.

رقیه توکلی درباره فضا و ایده این فیلم گفته است: «وقایع این فیلم در دهه 60 می‌گذرد و مربوط به خانواده‌ای از شهر مهران است که مهمان خانواده‌ای در یزد می‌شوند که پسری به نام مهران دارند. در دوران دفاع مقدس مردم بعضی از شهرها به طور مستقیم درگیر جنگ بودند اما شهر یزد با توجه به این‌که در مرکز کشور قرار دارد شاید در نگاه اول به طور مستقیم درگیر دفاع مقدس نباشد اما جنگ، تأثیرات آن و مشارکت‌های اجتماعی را نمی‌توان درباره‌اش نادیده گرفت. در واقع فیلم به دنبال نشان دادن مهمان نوازی مردمان یزد در زمان جنگ است و می‌توان گفت ایده اصلی «مهران» بر اساس واقعیت است. چون یزد به خاطر امنیت بیشتری که داشت مهاجرپذیر بود و معمولا خیلی از آنها که در زمان جنگ به این شهر آمدند در این شهر ماندگار شدند.»

عوامل سازنده این فیلم عبارتند از کارگردان: رقیه توکلی، محصول: بنیاد سینمایی فارابی، تهیه‌کننده اجرایی: محمد پیرهادی، نویسنده فیلم‌نامه: فرشاد رضایی، رقیه توکلی، تدوین: سعید سلمان روغنی، صدابردار و صداگذار: طاهر پیشوایی، طراح لباس: نگار السادات مرتضوی‌زاده، طراح صحنه: سجاد دهقان، فیلمبردار: حامد بقاییان، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: جمال دهقان، عکاس: محمد هادی آخوندی، تصحیح رنگ: نیما دبیر زاده، منشی صحنه: مجید عظیمی نیا، مدیر تولید: مسعود یزدی، طراح گریم: ساقی شاهمرادی، طراح پوستر: سعید طامهری، موسیقی: علی مزیدی و حسین فروتن، بازیگران: سجاد اسماعیلی، باسط رضایی، امیررضاوزیری، محمد مهدی میرحسینی، معصومه قاسمی‌پور، شیما میرعرب‌شاهی، حمید حاجی محمدزاده، ملیکا معصومیان، مریم نیک آیین، اختر السادات اولیایی، فاطمه مجیبیان.


حرف آخر

حرف آخر متقاضی جشنواره فجر ۳۹

فیلم «حرف آخر» به کارگردانی ابراهیم شفیعی و تهیه‌کنندگی علی شاه‌حاتمی متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.
 «حرف آخر» اولین ساخته سینمایی ابراهیم شفیعی است که پیش از این چندین فیلم کوتاه و مستند ساخته است.

فیلمبرداری این فیلم سینمایی طی 35 جلسه در تهران با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی در لوکیشن‌های متعدد داخلی و خارجی انجام شد و سینا گنجوی همزمان با فیلمبرداری آن تدوین «حرف آخر» را آغاز کرد. 
«حرف آخر» به نویسندگی ابراهیم شفیعی درامی است اجتماعی که سوژه‌ای متفاوت دارد و برای نمایش در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر تولید شد.
داستان این فیلم درباره قضاوت، عشق و تردید است. «حرف آخر» داستانی است که می‌خواهد نشان دهد که چطور می‌شود به واسطه یک امضا یک شخص می‌تواند شخص دیگری را از کره زمین حذف کند اما همان آدم به تنهایی قادر نیست به تنهایی چرخه حیات و نسل را ادامه دهد. زندگی برشی است از این رفتن و آمدن‌های پرتردید و پر قضاو‌ت‌.
ابراهیم شفیعی پیش از این دستیار کارگردان‌های صاحب نامی همچون رسول صدرعاملی، جمال شورجه و علی شاه‌حاتمی را بر عهده داشته و چندین فیلم کوتاه موفق ساخته و در بیش از 40 جشنواره حضور داشته است.
ابراهیم شفیعی پیش از این فیلم‌های کوتاهی چون «رولت»، «دوتارمو»، «صدای سکوت»، «صدای خواب»، «خط سفید»، «ساغر»، «روایت راوی» و مستندهای «زندگی و دیگر هیچ»، «فرنگیس» و «پارادیزو» را در رزومه کاری خود دارد.
علی شاه‌حاتمی کارگردان و نمایشنامه‌نویس ا‌ست.او فعالیت هنری را در سینما با بازیگری و کارگردانی در فیلم‌های کوتاه آغاز کرد. از فعالیت‌های او می‌توان به ساخت سریال‌های تلویزیونی اشاره کرد که سریال تلویزیونی «خوش‌رکاب» و «خوش‌غیرت» از پر مخاطب‌ترین سریال‌های او به شمار می‌آیند.
ایوب آقاخانی، شبنم قلی خانی، ثریا قاسمی، علی استادی، علی باقری، مونا کرمی، وندا جعفری و حسن نجاریان، محمد على تقوى، هیلا اکرامى، آذین احرامى، مریم کاظمى و سهیل محبی بازیگران فیلم سینمایی «حرف آخر» هستند.
سایر عوامل این پروژه عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: مجید طرقی، دستیار اول فیلمبردار: رضا گوگانى، مدیر صدابرداری: جلال سعادت یار، دستیار صدابردار: احمد دزفولى، طراح گریم: زهرا عباسی، گریم: عرفان پورمند، ملیحه رنجبر، دستیار طراح: زهرا کریمی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: مسعود قدسی، دستیار دوم کارگردان: ابراهیم لطیفى، دستیار سوم کارگردان: سحر برجى، گروه صحنه و لباس: آراز رز، فرزانه نیکنامی، مدیر تولید: علی نجاریان، مدیر تدارکات: اصغر پسندپور، عکاس: آرمین فلکی، فیلمبردار پشت صحنه: مجتبى فروزان، مشاور فیلم نامه: دکتر محسن زالی، منشی صحنه: سمانه دالوند، تدوین: سینا گنجوی، آهنگساز: اکبر بلالی، جلوه‌های ویژه کامپیوتری: امیرحسین پولادی، طراحى و ترکیب صدا: مهرداد براتی.


برای مرجان

برای مرجان متقاضی جشنواره فجر ۳۹

«حمید زرگرنژاد» سومین فیلم سینمایی خود با نام  «برای مرجان» را به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه خواهد داد.
حمید زرگرنژاد فیلم «برای مرجان» را کارگردانی و تهیه کرده است و آن را به  جشنواره سی و نهم فیلم فجر ارائه خواهد داد.
او سال‌ها به عنوان مستندساز در سینما فعالیت کرد و  حاصل این سال‌ها ساخت آثاری چون «طعم عشق»، «رنگ خاک»،«روزهای خاکستری»، «ستاره‌های زمینی»، «روز سوم» و... بوده است. او همچنین ساخت فیلم‌های کوتاه «صبح روز امتحان»،«طبقه سومی»،« تا ساعت دو»،«حلقه در خاک» را نیز در کارنامه دارد. 
زرگرنژاد که با ساخت آثار مستند و کوتاه و حضورهای بین‌المللی، موفق به دریافت جوایزی شده بود، به سراغ ساخت دو سریال و تله فیلم رفت و پس از آن در سال 1394 نخستین فیلم سینمایی‌اش «پایان خدمت» را کارگردانی کرد. این فیلم برگزیده جشنواره فیلم لندن، کره جنوبی و بغداد شد و در سی و دومین جشنواره فیلم فجر  نیز در بخش نگاه نو حضور یافت و با وجود آنکه در سه بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد(امیر جدیدی)، بهترین فیلمنامه و بهترین فیلمبرداری کاندید شده بود، تنها موفق به دریافت یک سیمرغ برای بهترین بازیگر مرد شد. 

او سال بعد و پس از موفقیت «پایان خدمت» به سراغ «ماهورا» رفت فیلمی برآمده از جنوب کشور که در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر حضور یافت و در بخش‌های بهترین جلوه‌های ویژه میدانی و بهترین جلوه‌های ویژه بصری نامزد دریافت جایزه شد. او همچنین برای این فیلم در بیست و یکمین جشن سینمای ایران نیز در دو بخش بهترین موسیقی متن و بهترین جلوه‌های ویژه میدانی نامزد دریافت تندیس جشن خانه سینما شد. 
در نهایت زرگرنژاد «برای مرجان» را امسال با نوشته‌ای از خود و سارا غلامی کارگردانی کرد و به جشنواره فیلم فجر فرستاد. 

در خلاصه داستان «برای مرجان» آمده است: «خوشبختی تو یه رابطه یک چیز کاملاً شانسیه، شاید اینکه دیگران از ما بترسند و مجبورشون کنیم که با ما باشن، قابل اطمینان‌تر از این باشه که عاشقمون باشن ...»
پگاه آهنگرانی، بهزاد جعفری، برزو ارجمند، فریبا متخصص، علیرضا استادی، رامین راستاد، محمد همایون‌‌پور، امید روحانی، مریم بوبانی ، محمد علایی و با حضور جمشید هاشم پور بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
دیگر عوامل «برای مرجان» عبارتند از: نویسندگان: حمید زرگرنژاد، سارا غلامی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری،  تدوین: مصطفی خرقه پوش ، موسیقی : ستار اورکی، صدا گذار: آرش قاسمی، مدیر تولید: محمد همایون‌پور، طراح صحنه و لباس: محمد محمدی، برنامه ریز و‌دستیار اول کارگردان: محسن حسن‌پور، طراح گریم: الهام اطیابی، صدابردار: امید عاشوری، جانشین تولید: علیر ضا ،سمیعی مدیر تدارکات: توماج گودرزی، تصحیح رنگ‌: سامان وفایی ، منشی صحنه: سمیه شهرآبی، سرپرست گروه بدلکاری: کیوان رضایی، مجری طرح: موسسه سینمایی پویان فیلم، عکاس: مهدی حیدری.


سیاه باز

سیاه باز متقاضی جشنواره فجر ۳۹

«حمید همتی» با فیلم سینمایی «سیاه باز» به تهیه‌کنندگی «علی قائم‌مقامی» به سی و نهمین جشنواره فیلم فجر می‌آید. 
حمید همتی که امسال در مقام یک فیلم اولی به جشنواره فیلم فجر می‌آید، فارغ‌التحصیل فیلمسازی از انجمن سینمای جوانان ایران است. او در چندین فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی به عنوان دستیار و برنامه‌ریز فعالیت داشته است که از جمله آنها می‌توان به فیلم‌های «اخلاقتو خوب کن»، «بدون اجازه»، «قفس طلایی»، «لینا» و سریال‌های «ساعت شنی»، «ترمه»، « من نمنم»، «باران بهاری»، «سه در چهار»، «قاتل پنجم» و فیلم‌های تلویزیونی «این سرزمین»، «فردای بهتر»، «راه سبز»، «جاده دوستی»، «مسافرخانه بشارت» و... اشاره کرد.

همتی برای نخستین فیلم سینمایی خود به سراغ موضوعی اجتماعی رفته و ماجراهای اجتماعی مربوط به بیت کوین را به عنوان خط اصلی قصه فیلم «سیاه باز» در نظر گرفته است.
علی قائم مقامی تهیه‌کنندگی این فیلم را برعهده دارد و سام قریبیان، افسانه بایگان، شاهد احمدلو، مهدی کوشکی، علی رهبری، المیرا دهقانی، حامد بیسادی و آتیلا پسیانی در «سیاه باز» به ایفای نقش پرداخته‌اند. 

عوامل سازنده این فیلم عبارتند از:

کارگردان و نویسنده فیلمنامه: حمید همتی، مدیر فیلمبرداری: اصغر رفیعی جم، مشاور کارگردان: مسعود جعفری جوزانی، تدوین: خشایار موحدیان. الاهه ایزدی، موسیقی: فردین خلعتبری، صدابرداران: بهمن حیدری. حامد صمدزاده، صداگذاری و ترکیب صدا: بهمن حیدری، مهدی جمشیدیان،  طراح چهره پردازی: محسن ملکی، مشاور فیلمنامه: مهدی سجاده چی، طراح لباس: ثنا نوروزبیگی،  طراح عنوان بندی: روح الله موحدی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: فرزاد ظریفی،  مدیر تدارکات: حسین روزبهانی، عکس: مهدی حیدری، دستیار اول فیلمبردار: رضا نوروزی، منشی صحنه: لیلا مربی، دستیار دوم کارگردان: حامد بیسادی، اجرای نور: بهرام مشایی، دستیار دوم فیلمبردار: حسن کیا، گروه فیلمبرداری: علی عبداللهی. مهدی فشمی. سیامک رفیعی جم،  پشتیبانی فنی: رضا طهمورث، مدیر صحنه: امیرعباس دهقانی،  مجریان چهره پردازی: محمد مهدی هدایتی. آزاده دانایی. علی سیف پور. سهیل ملکی، دستیار تدارکات: نوید کوه فلاح، دستیار طراح لباس: مینا محمدی، دستیار مدیر صحنه: یحیی اسماعیلی،  خدمات: رحمان سراوانی، سرمایه گذاران: الهه سادات انتظار. علی قائم مقامی، تهیه کننده و مدیرتولید: علی قائم مقامی.


طبقه یک و نیم

طبقه یک و نیم- متقاضی فجر ۳۹

فیلم سینمایی «طبقه یک و نیم» به کارگردانی نوید اسماعیلی و تهیه‌کنندگی غلامرضا آزادی متقاضی حضور در سی و نهمین  جشنواره فیلم فجر می‌شود.
 فیلم سینمایی «طبقه یک و نیم» به کارگردانی نوید اسماعیلی و نویسندگی حسین نمازی، پس از پایان فیلمبرداری و با انجام همزمان مراحل تدوین و فنی، برای حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.

این فیلم یک کمدی اجتماعی با فضایی خاص است که اولین اثر سینمایی نوید اسماعیلی در مقام کارگردان محسوب می‌شود و داستان آن در یک کارخانه می‌گذرد که مدیر مالی آن یک روز با ورود به محل کار، متوجه اتفاقاتی غیرمنتظره می‌شود که همین سرآغاز ماجراهای مختلف فیلم است.

داستان این فیلم در یک صبح زمستانی آغاز می‌شود که بهنام قصد ورود به شرکت دارد اما سرگرد سعیدی که فردی کار کشته است به دنبال سارقان انبار شرکت می‌گردد و با مشاهده رفتار و عملکرد بهنام شک و تردیدش بیشتر می‌شود. با این اتفاق ساده زندگی بهنام دستخوش تغییرات مختلف شده و ناگهان همه چیز برای او عوض می‌شود. «طبقه یک و نیم» نشان می‌دهد که چه‌طور اتفاقات بیرونی و خارج از دسترس یک فرد می‌تواند زندگی و شرایط یک فرد را دستخوش اتفاقات مختلف کند. اتفاقاتی که در کنار فضای اجتماعی خود با رویکردی طنز به آن پرداخت می‌شود.

نوید اسماعیلی، بازیگر، تهیه‌کننده و کارگردان سینما و تلویزیون، در آثاری همچون سریال تلویزیونی «قرعه» با برزو نیک‌نژاد همکاری داشته است. این کارگردان جوان کشور بعد از ساخت تله فیلم «مامان مهشید» برای اولین فیلم سینمایی خود سراغ یک مضمون کمدی اجتماعی رفت.

مهدی هاشمی، صحرا اسدالهی، سیروس همتی، خسرو احمدی، قاسم زارع، شهره سلطانی، بهروز پناهنده، مهران رجبی، امیرمحمد متقیان، اسدالله یکتا، اصغر حیدری، مهدی موسوی، مریم فرجی و رامتین پورقاسمیان همراه با مانی سقاباشی به‌عنوان بازیگر خردسال، ترکیب بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.

حسین نمازی فیلمنامه‌نویس «طبقه یک و نیم» پیش از این فیلم «آپاندیس» را ساخت و با این فیلم توانست جایزه بهترین فیلمنامه از چهل و هفتمین جشنواره مونترال کانادا را کسب کند. او مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است.

اسامی عوامل این فیلم عبارتند از کارگردان: نوید اسماعیلی، نویسنده: حسین نمازی، دستیار نویسنده: وحید اسماعیلی، مدیر تولید: سعیده حمیدی، مجری طرح: حامی جهانی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد خالقی، طراح گریم: محمود دهقانی، تدوین: منوچهر صانعی، صدابردار: فرزان معاونیان، دستیار صدابردار: آرش هوجقانی، صداگذار: بهروز معاونیان، طراح لباس: رسا ابطحی، طراح صحنه: مهرداد رنجی، سرمایه‌گذاران: سعیده حمیدی و کارخانه اُیاز، دستیار اول و برنامه‌ریز: گلچهره دانش، دستیار دوم کارگردان: حمید احمدی، منشی صحنه: محبوبه خوش روش، مشاور رسانه‌ای و مدیر روابط عمومی: میثم محمدی، عکاس: عرشیا حمیدی، جانشین تولید: امین شفا، مدیر تدارکات: مهدی حسینی. 


حکم تجدید نظر

حکم تجدید نظر- متقاضی فجر ۳۹

محمدامین کریم پور با «حکم تجدید نظر» نخستین فیلم بلند سینمایی خود به تهیه‌کنندگی رضا کریمی متقاضی شرکت در جشنواره فیلم فجر39 است.محمدامین کریم‌پور فیلمساز جوانی است که امسال با نخستین فیلم بلند سینمایی خود به جشنواره فیلم فجر می‌آید. او در این فیلم سینمایی از حضور مشاورانی چون رضا کریمی و آزیتا موگویی در کنار خود بهره می‌برد و  ژاله صامتی،همایون ارشادی،فرید سجادی حسینی،گیتی قاسمی،زیبا کرمعلی، شاهرخ فروتنیان،احسان امانی، آرش عدل‌پرور و مجید یلان به عنوان بازیگر او را همراهی کرده‌اند. 
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: آرش به اتهام قتل نامزدش لیدا در زندان بسر می‌برد و در انتظار دادگاه است. او برای مادرش فرشته قسم می‌خورد که بی گناه است، فرشته به کمک وکیل آرش و یکی از دوستانش بهروز ساجدی، بدنبال جمع آوری مدارک و شواهدی برای اثبات بیگناهی پسرش است.
سایرعوامل فیلم عبارتنداز: نویسنده فیلمنامه: رضا کریمی بر اساس طرحی از حسین سلیمانی، کارگردان: محمدامین کریم پور، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، طراح صحنه و لباس و گریم:علی عابدینی، مدیر تولید: محمود اتحادی، سرپرست گروه کارگردانی و مدیر برنامه‌ریزی: آرش سجادی حسینی، منشی صحنه:آتوسا شاه سیاه، مدیر صدابرداری:جواد مقدس، طراحی و ترکیب صدا:محمود موسوی نژاد، تدوین: بهرام دهقانی، موسیقی:فریدون شهبازیان، مشاور پروژه: آزیتا موگویی، تهیه‌کننده: رضا کریمی.


خانه ماهرخ

خانه ماهرخ- اماده سازی جشناره فجر ۳۹

فیلم بلند سینمایی «خانه ماهرخ»  به کارگردانی شهرام ابراهیمی و تهیه‌کنندگی محمد محمدی و شهاب حسینی در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
شهرام ابراهیمی که دانش آموخته سینماست، فعالیت خود را از انجمن سینمای جوان شهرکرد آغاز کرد و در طی این سال‌ها به تدریس، نویسندگی، کارگردانی، بازیگری، تدوین و تهیه‌کنندگی در سینما روی آورد. او در کارنامه کاری خود ساخت سریال «سینا وتینا» و مستندهای«کوچه رهایی» و «جان بازان» را به ثبت رساند. همچنین در آثاری چون «طول موج»، «آبراه شمالی»، «آواز باران»،«مرد خاک»، «رنگ تلخی»، «مثل نسیم»، «تلالو»، «کوچه رهایی»، «خاطرات لیلا» به ایفای نقش پرداخت و در طی این سال‌ها بارها از جشنواره‌های مختلف جوایزی را از آن خود کرد. 
ابراهیمی امسال در مقام یکی از تهیه‌کنندگان فیلم «بچه گرگ‌های دره سیب» به کارگردانی فریدون نجفی با همراهی مجید برزگر در سی و سومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان حضور یافت و موفق به دریافت چهار پروانه زرین این جشنواره شد. او حالا با فیلم «خانه ماهرخ» در مقام کارگردان نخستین تجربه بلند سینمایی خود را به سی ونهمین جشنواره فیلم فجر ارسال کرده است.
«شهاب حسینی» علاوه بر تهیه‌کننده، به عنوان مشاور در کنار او قرار گرفته است تا داستانی پرالتهاب را روایت کند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «ماهرخ» که مشغول بازی در اولین فیلمش است، وارد خانه می‌شود و توسط همسرش «کیوان» و دوستانِ مشترکشان، به مناسبت تولدش غافلگیر می‌شود. حجم برف شادی روی سر و هیکل ماهرخ بیش از حد است، کیوان به او نزدیک می‌شود و همین که برای روشن کردنِ شمعِ روی کیک فندک می‌زند، ماهرخ آتش می‌گیرد. کیوان به اتهام به آتش کشیدنِ ماهرخ، دادگاهی می‌شود و شبهات و سوالاتِ متعددی مطرح می‌شود. ظاهراً کیوان به دلیل حسادت یا مخالفتش با ماهرخ برای بازی در فیلم چنین بلایی را سرش آورده. همین حسادت یا شبهات، داستان را به مسائل اجتماعیِ پیرامون سینما سوق می‌دهد. 
امیررضا دلاوری، رحمان باقریان، مهری آل آقا، محمد قوام، نسیم کیانی، اشکان دلاوری،  عرفان حیدری، الهام نامی، رضا نجفی، مهدی بجستانی، علی عطایی هور، رضا نیلی، جمال فوادیان، مهرو تفرشی، رامین سامانی، شبیر شیرازی، میثم کزازی، سوده ازقندی، علی سیبی، خشایار عاطفی، سرور امیری، رضا حیدری، محسن یوسفی، فربد حیدری، بردیا ماهی صفت، علی میرعلم‌زاده، حبیب تاج میری، عباس نیسی، وحید حیدری، راشین عرب‌زاده، هانیه بیدار، ملیکا اکبری،  اهورا گرجی،  حسین موسوی،  حسین شیخی،  حامد سجادی‌فر، علی غیاثی و آتنه فقیه نصیری با همراهی آوا رسولی بازیگر خردسال، در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند.
سایر عوامل فیلم  «خانه ماهرخ» عبارتند از:
تهیه کنندگان:  محمد محمدی،  شهاب حسینی، کارگردان: شهرام ابراهیمی، مشاور کارگردان:  شهاب حسینی، نویسنده: حسن عطارها بر اساس طرحی از شهرام ابراهیمی، مشاور پروژه: محمد رستمی،مدیر فیلمبرداری: محمد نامدار، تدوین: ناصر فکور - آیدین پرهیزی، سرپرست گروه کارگردانی: پرنوش خواجه‌ای، مدیر صدا برداری: مسعود شاهوردی،صداگذار: احمد افشار،آهنگساز: امین طاهری، طراح چهره‌پردازی: دانیال شعاعی،طراح صحنه و لباس: سعید آهنگرانی، جانشین تهیه: شهرام ابراهیمی،مجری طرح: شبیر شیرازی- بانیپال سرکیزی،مدیر تولید: رضا حیدری،جلوه‌های رایانه‌ای: محمد میر وهابی،طراح پوستر: محمد قوام، فیلمبردار: مهدی قاسمی، دستیار یک فیلمبردار: احسان نادری،   دستیاران فیلمبردار: عباس نیسی – مهدی جمشیدی،  مسئول دوربین: علیرضا کلیایی، تصحیح رنگ: پویا اشتهاردی - علیرضا مجیری،دستیاران صدا: محمد توریوریان – شایان شاهوردی، مجری بانوان گریم: الهام جعفری،مجری آقایان گریم: مرتضی دلیر آقایی، دستیار گریم: سعید جمشیدی، دستیار صحنه: محمد حمیدی – سینا صابری – محمد ولیزاده، دستیار لباس: آرتا علوی – زهرا میرزاده، جانشین تولید: حسین جلالی،برنامه ریز: پرنوش خواجه‌ای،  دستیار برنامه‌ریز: وحید حیدری، منشی صحنه : سرور امیری،دستیار یک کارگردان: سینا ابراهیمی، دستیار دوم کارگردان: شبر جوانبخش شیرازی، طراح بدلکاری: علی میرعلم‌زاده، دستیاران بدلکار: احسان میرزایی- فریبرز باستانی- امیر آریایی مهر،عکاس: مهرسا چاووشی، فیلمبردار پشت صحنه: بردیا ماهی صفت، تدوین پشت صحنه: مرجان بختیاری،مدیر تدارکات : امیر نوروزی تفرشی،  دستیار تدارکات: علی غیاثی – محمد کیان اسماعیلی – اهورا گرجی – رامین اسمعیل زاده – حمید نصر آبادی، سرمایه گذاران: بانیپال سرکیزی – رضا شیرازی – شبیر شیرازی.


روزی روزگاری آبادان

روزی روزگاری آبادان متقاضی فجر۳۹

حمیدرضا آذرنگ با نخستین فیلم بلند سینمایی خود «روزی روزگاری آبادان» به تهیه‌کنندگی علی اوجی و عبدالله اسکندری در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور یافته است. 
 آذرنگ که پیش‌تر او را در مقام نمایشنامه‌نویس، کارگردان و بازیگر تئاتر و سینما می‌شناختیم، امسال و در سی ونهمین دوره جشنواره فیلم فجر، با فیلم «روزی روزگاری آبادان» در مقام کارگردان حضور دارد. او سال 1384 نمایشنامه‌ای با همین عنوان را در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه برد و مورد تقدیر قرار گرفت. 
آذرنگ فعالیت خود را با تئاتر آغاز کرد و در طی این سال‌ها برای بازیگری، کارگردانی و نویسندگی پنج جایزه از جشنواره تئاتر فجر دریافت کرده و در جشنواره‌های داخلی و خارجی نیز نامزد دریافت جایزه بوده است. 
او نخستین بار با حضور در فیلم «شوخی‌های خدا» وارد عرصه تصویر شد، پس از آن در «نیمه گمشده»،«بیداری رویاها»،«در امتداد شهر»،« ملکه»،«آسمان زرد کم عمق»،«قاتل اهلی»،« بیست و یک روز بعد»،« آباجان»،« تنگه ابوقریب»،«پیلوت»،« غلامرضا تختی» و بسیاری آثار دیگر  در مقام بازیگر به ایفای نقش پرداخت. 
علاوه بر این آذرنگ در مجموعه‌های تلویزیونی و نمایش خانگی نیز بازی کرد و در آثاری چون «چرخ و فلک»،«جاده قدیم»،« نون خ»،«شهرزاد»،« شاهگوش»،« دندون طلا»،« نهنگ آبی» به هنرنمایی پرداخت. 
اما او سال 99 را به گونه‌ای دیگر در کارنامه خود رقم زد و این بار در قامت کارگردان نخستین فیلم بلند سینمایی خود را بر اساس نوشته خود «روزی روزگاری آبادان» کار کرد.  قصه این فیلم در آبادان، سال 1381 می‌گذرد و در خلاصه داستان آن آمده است: خانواده پنج نفری مصیب چرخیده در آخرین روز سال مشغول خرید شب عید هستند، اما به دلیل حال بد مصیب که ناشی از گرفتاری‌اش به مواد مخدر است کشمکشی میان آن‌ها در می‌گیرد و در اوج تلاش خیری مادر خانواده برای به آرامش رساندن خانواده به ناگاه اتفاقی غیرمنتظره همه آن‌ها را غافلگیر می‌کند  و ...

عوامل سازنده فیلم «روزی روزگاری آبادان» عبارتند از:
کارگردان: حمیدرضا آذرنگ، تهیه کنندگان : عبدالله اسکندری ، علی اوجی ، فیلمنامه نویس: حمیدرضا آذرنگ، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، چهرهپرداز: عبدالله اسکندری، طراح صحنه و لباس: سهیل دانش اشراقی، طراح لباس: سهیل دانش اشراقی، تدوین: سپیده عبدالوهاب، صدابردار: بابک بنی اردلان، صداگذار: بهمن بنی اردلان، موسیقی: حسام ناصری ، جلوه های ویژه میدانی: علیرضا موسوی، جلوه های ویژه بصری: فرید ناظر فصیحی، منشی صحنه : ساناز هرندی ، برنامه ریز : حمید شوریده ، عکاس: سارا ایوانی، مدیر روابط عمومی: سپیده حیدرآبادی.

بازیگران: فاطمه معتمد آریا. محسن تنابنده. الهام شفیعی. هیراد آذرنگ.سهیل جمالی . امیرحسین ابراهیمی


خط فرضی

خط فرضی متقاضی فجر ۳۹

فرنوش صمدی با فیلم «خط فرضی» به تهیه‌کنندگی علی مصفا متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.
 فرنوش صمدی نویسنده و کارگردان این فیلم فارغ‌التحصیل از آکادمی هنرهای زیبا رم ایتالیاست. فیلمنامه‌های کوتاه او شامل «بیشتر از دو ساعت» نامزد نخل طلای کن و جایزه بزرگ ساندنس 2013 و «بچه» در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه ونیز 2014 است.
صمدی اولین تجربه کارگردانی و نویسندگی خود را با فیلم کوتاه «سکوت» پشت سرگذاشت که نامزد نخل طلای کن 2016 شد. 
فیلم کوتاه «نگاه: دومین تجربه این کارگردان است که برای دریافت یوزپلنگ طلایی در جشنواره لوکارنو 2017 به رقابت پرداخت و به اسکار 2018 معرفی شد.
صمدی از سال 2018 به عضویت دائمی آکادمی اسکار درآمد و به داوری در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی متعددی پرداخته است.
«خط فرضی» اولین فیلم بلند سینمایی اوست که امسال در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
در خلاصه داستان فیلم سینمایی «خط فرضی» آمده است: سارا به همراه همسرش حامد و دختر خردسالشان به یک عروسی در شمال ایران دعوت شده‌اند، اما حامد به دلیل مشکلات کاری نمی‌تواند به این سفر برود و این سرآغاز اتفاقی است که زندگی سارا را دگرگون می‌کند.

سحر دولتشاهی، پژمان جمشیدی، حسن پورشیرازی، آزیتا حاجیان، امیررضا رنجبران، صدف عسگری،  محمد حیدری ،بازیگر خردسال: آیلین جاهد در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.
سایر عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان:  فرنوش صمدی، مشاور کارگردان: مانی حقیقی، مدیر فیلم‌برداری: مسعود سلامی، تدوین : میثم مولایی، صدا گذار: امیرحسین قاسمی، موسیقی:  پیمان یزدانیان، چهره‌پرداز:  مهرداد میرکیانی، صدابردار: امیر نوبخت، طراح صحنه:  سیامک کاری‌نژاد، طراح لباس: سارا خالدی، عکاس: حبیب مجیدی، منشی صحنه: غزل رشیدی، مدیر تولید: جواد راهزانی، اصلاح رنگ و نور: فرهاد قدسی، جلوه‌های ویژه میدانی:  آرش آقابیک، جلوه‌های ویژه بصری: بیتا اخلاقی، سرمایه گذار: درسای شفیعی، مجری طرح: ماهان حیدری، تهیه‌کننده: علی مصفا.


تی تی

متقاضیان فجر ۳۹-تی تی

آیدا پناهنده با چهارمین فیلم بلند سینمایی خود با نام «تی‌تی» در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور یافته است.
 «تی‌تی» چهارمین فیلم بلند سینمایی آیدا پناهنده در مقام کارگردان به شمار می‌آید  که دانش‌آموخته رشته سینما است. او پیش از این فیلم‌هایی چون «ناهید»، «اسرافیل» و «پاییز نیکایدوها» ساخته است.
فیلمبرداری «تی تی» سال گذشته در شهرهای رشت، ماسال و رضوانشهر در چهل و شش جلسه انجام شد.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: استادی که قصد دارد پایان نامه‌ای در مورد پایان جهان به اثبات برساند، با مادری عجیب و غریب که می‌خواهد لیاقت انسانیت را داشته باشد ملاقات می‌کند و ...
پارسا پیروزفر، الناز شاکردوست، هوتن شکیبا، سودابه جعفرنژاد، امیر حامد، مهدی فریضه، هیلدا کردبچه، رضا عموزاد، زینب شعبانی، هانیه کاظمی، مهرانه به‌نهاد و... فهرست بازیگران این اثر سینمایی را تشکیل می‌دهند.
عوال ساخت فیلم سینمایی «تی‌تی»، عبارت‌اند از: 
تهیه‌کننده و کارگردان: آیدا پناهنده، مجری طرح: حامد پروین خسروی، فیلمنامه: ارسلان امیری و آیدا پناهنده، مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، طراح صحنه و لباس: امیر اثباتی، مدیر تولید: مسعود دلیری، صدابردار: وحید مقدسی، آهنگساز: علیرضا افکاری، صداگذار: بهمن اردلان، طراح چهره‌پردازی: عباس عباسی، تدوین: عماد خدابخش و ارسلان امیری، برنامه‌ریز: خسرو نصیری‌خواه، مشاور رسانه‌ای: محمد حیدری، مدیر امور پس تولید: نیما دبیرزاده، طراح جلوه‌های دیداری: وحید قطبی‌زاده، دستیار اول کارگردان: عباس بهبودی، اصلاح رنگ: هوتن حق‌شناس، دستیار دوم کارگردان: مازیار حاجتی، منشی صحنه: ساناز فراهانی، دستیار برنامه‌ریز: گلزار فرزانه، عکاس: امید صالحی، دستیار تدوین: محمد علی حق‌پرست، مدیر تدارکات: نادر اژدری، سرپرست گروه فیلمبرداری و نورپردازی: داوود محمدی سیف‌الدین رود، فوکوس من: مجید حسین‌زاده، مجری نور: علی غیاثی، گروه فیلمبرداری: شهاب میرکریمی، امیر میرکریمی، ابوالفضل مجمدی سیف‌الدین رود، علیرضا هاشمی‌مقدم، گروه صدابرداری: جواد جهانگیری، محسن پرهیزکاری، گروه گریم: مسعود ترغبی، سیامک احمدی، یاسمن ادیبی‌پور، دستیار اول صحنه: حسین خداوردی، مدیر صحنه: علیرضا سلیمی، دستیار اول لباس: هدیه عینی ایدلو، جامه‌دار: مرضیه بامداد، لوگو: سمیرا امیری، مستند پشت صحنه: هادی احمدی، گروه تدارکات: آریس جوان، محمد قربانی، فرید حسن‌زاده.


مامان

متقاضیان فجر ۳۹-مامان

فیلم «مامان» به کارگردانی آرش انیسی و تهیه‌کنندگی مجید برزگر متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.

 آرش انیسی که دانش‌آموخته سینما در مقطع کارشناسی ارشد از دانشکده سینما- تئاتر دانشگاه هنر است، فعالیت خود را با استوری بورد سه بعدی و پریویژوآلیزیشن در سینما آغاز کرد و پس از آن به سراغ تدوین رفت. انیسی همچنین ساخت 13 فیلم کوتاه را در کارنامه خود دارد که از آن میان می توان به فیلم‌های کوتاه «ای پدر ما که در آسمانی» سال 87، «بازتاب یک ذهن ناتمام»سال 89، «در سوگ سیاوش» سال 90 و فیلم کوتاه «رقص چاقو» را نام برد که در سال 98 کارگردانی کرده است. انیسی در کنار تدوین تعدادی فیلم مستند شاخص، همچنین ساخت مستندهای بلند «حراج بزرگ» و «حباب بزرگ» را نیز در کارنامه خود دارد.
انیسی حالا در گام بعدی به سراغ ساخت فیلم «مامان» به عنوان نخستین فیلم بلند سینمایی خود رفته است.
در خلاصه فیلم آمده است: «مامان» که با وجود جدایی از شوهرش برای خواهر و برادرهای او هنوز همان دختر آبادانیِ با کلاس و دوست‌داشتنی است، برای پسرهایش اما یک پیرزن بداخلاق و غرغرو است که با  تاکسی خود مسافر جابه‌جا می‌کند و در ظاهر بزرگ‌ترین مانع خوشبختی آن‌ها در زندگی است.
رویا افشاری نسب در این فیلم اجرای نقش مامان را بر عهده دارد و از دیگر بازیگران اصلی فیلم «مامان» می‌توان به امیر نوروزی، عرفان ابراهیمی، امیر شمس و شقایق شوریان نام برد. 
سایر بازیگران: اسماعیل شفیعی، ندا اسدی، پونه پارسایی، مرتضی علی عباس میرزایی، سمیرا خلیلی. ثریا حقانی.اصغر نوعی. محمودرضا فردوسی. روحیه محمودی. میرحسین نونچی. فرشته صفایی. فرشید آلاشتی داداشی. شبنم ندیمی. شکوفه جعفری. نسرین کرد. شادی عقیلی. امید طاهری. سودا همرنگ. یاسمن میرزایی. فاطمه رحمانی. سپیده سروری. مجید نوربخش.
عوامل فیلم سینمایی مامان عبارتند از: نویسنده، کارگردان و تدوینگر: آرش انیسی، مشاور کارگردان: خسرو معصومی، مدیر فیلمبرداری: فرید طهماسبی، آهنگساز: میلاد موحدی، طراح صحنه: پوریا اخوان، طراح لباس: صدف صالح ایزدخواست، طراح گریم: محسن دارسنج، طراحی و ترکیب صدا: زهره علی اکبری، صدابردار: سید وحید رضویان، جلوه های ویژه رایانه ای: امین پهلوان زاده، دستیار اول کارگردان: محمد داوودی کیا، برنامه ریز: امید طاهری،  منشی صحنه: الناز میرزا، اصلاح رنگ: کامران سحرخیز، نگین حیدری، مدیر تولید و مجری طرح: مهدی برزگر. تهیه کننده: مجید برزگر. محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و رسانه باران خیال.


 پدریمتقاضیان فجر ۳۹- پدری

فیلم سینمایی «پدری» که محصول مشترک سینمایی حوزه هنری و سازمان هنری رسانه‌ای اوج به حساب می‌آید، نخستین تجربه کارگردانی سینمایی حسین دارابی است و یک تریلر جاسوسی- امنیتی به حساب می‌آید که داستان آن در اواخر دهه 50 می‌گذرد.

«پدری» سومین فیلم تولیدشده در باشگاه فیلم سوره است که با بازی فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، مهدی حسینی‌نیا، مجید نوروزی، امیر نوروزی، سهی‌بانو ذوالقدر و نازنین فراهانی در سکوت خبری جلوی دوربین رفت و هم‌اکنون همزمان با پایان مراحل فنی نخستین تصویر از آن منتشر شد.حسین دارابی پیش از این برای آثار کوتاهش توانسته جوایز متعدد داخلی و خارجی کسب کند که جایزه ویژه هیأت‌داوران جشنواره مذاهب امروز ایتالیا ، جایزه اصلی جشنواره‌های شلنگل آلمان، نیشنز اتریش، اسپکتو ایتالیا و جشنواره فیلم کوتاه 100، جشنواره مردمی عمار و… از جمله این جوایز هستند.سایر عوامل فیلم عبارتند از: مجری طرح و مدیر تولید: کامران حجازی، نویسنده فیلمنامه: حسین دارابی، بازنویسی فیلمنامه: احسان ثقفی، احمد حیدریان، مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح صحنه و لباس: بهزاد جعفری طادی، طراح گریم: شهرام خلج، صدابردار: امیر عاشق حسینی، تدوین: سیاوش کردجان، برنامه‌ریز: افشین رضایی، دستیار اول کارگردان: صالح غربی جوان، جانشین تولید: پیمان حجازی، منشی صحنه: فرحناز خسروآبادی، پوریا کاظمی فرد، مدیران تدارکات: فرامرز رضایی، حسین لنجابی، عکاس: امید صالحی، مشاور رسانه‌ای: علی مرادخانی، تولیدشده در: باشگاه فیلم سوره، محصول حوزه هنری و سازمان هنری رسانه‌ای اوج.


منصور

متقاضیان فجر ۳۹- منصور

فیلم سینمایی «منصور» نخستین ساخته بلند سینمایی سیاوش سرمدی در مقام کارگردان است که به تهیه‌کنندگی جلیل شعبانی متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر شده است. 

 سیاوش سرمدی را پیش‌تر در مقام مستندساز می‌شناختیم. او که در کارنامه خود ساخت آثاری چون «ادواردو»، «امام موسی صدر»، «چمران به روایت دختر جبل عامل»، «80سال مقاومت» و «داوطلب مرگ» ساخته است و در «منصور» نخستین کارگردانی فیلم سینمایی را تجربه می‌کند.
فیلم سینمایی «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی و مشاور کارگردانی علیرضا داوودنژاد و تهیه‌کنندگی جلیل شعبانی به بخش‌هایی از زندگی شهید ستاری می‌پردازد. نگارش فیلمنامه این اثر سینمایی با نظارت سورنا ستاری، فرزند شهید ستاری صورت گرفته و قرار بود به جشنواره فیلم فجر سال گذشته راه پیدا کند که فیلم حاضر نشد. 
با وجود تلاش‌های جلیل شعبانی، تهیه‌کننده و سیاوش سرمدی کارگردان فیلم، درنهایت کرونا مانع فیلمبرداری بخش‌هایی از فیلم شد که قرار بود در خارج از کشور فیلمبرداری شود. این امر در سال جاری میسر شد و با فیلمبرداری بخش‌های باقیمانده این فیلم و تغییر نام آن از «اوج 110» به «منصور» حالا قرار است این محصول سازمان اوج راهی جشنواره فیلم فجر شود. 
این فیلم با نگاهی به بخش‌هایی از زندگی شهیدستاری و طراحی و تولید اولین جنگنده کاملا ایرانی ساخته شده که در آن بخش‌های ناگفته از هشت سال دفاع‌مقدس روایت شده است. ماجرای ساخت جنگنده ایرانی آذرخش نقطه کانونی و خط محوری این فیلم است. در این فیلم نقش شخصیت‌هایی مثل آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی و آیت‌ا... خامنه‌ای که در آن مقطع رئیس‌جمهور بودند توسط بازیگران فیلم ایفا شده است. محسن قصابیان بازیگر اصلی و ایفاکننده نقش شهیدستاری است و بازیگران دیگری ازجمله لیندا کیانی، حمیدرضا نعیمی، مهدی کوشکی، علیرضا زمانی‌نسب، قاسم زارع، جواد هاشمی و.... ایفای نقش کرده‌اند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «سال‌های پایانی جنگ است؛ ایران درگیر کمبود تسلیحات نظامی است؛ سرتیپ ستاری بر یک پروژه مهم کار می‌کند...».
عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از:نویسنده و کارگردان: سیاوش سرمدی، تهیه‌کننده: جلیل شعبانی، مجری طرح و دستیار تهیه‌کننده: مهدی مطهر، مدیر تولید: وحید معدنی، مشاور کارگردان: علیرضا داوودنژاد، مدیر برنامه‌ریزی: عادل معصومیان، دستیار اول کارگردان: سیدعلی هاشمی، بازیگردان: کیومرث مرادی، مدیر فیملبرداری: مجید گرجیان، مدیر صدابرداری: بهمن اردلان، تدوین: سیاوش سرمدی، موسیقی: علیرضا کهن‌دیری، طراح صحنه: بابک کریمی طاری، طراح لباس: مجید لیلاجی، طراح گریم: شهرام خلج، جلوه‌های ویژه رایانه‌ای: محمد برادران، منشی صحنه: فرحناز خسروآبادی، عکاس: حبیب مجیدی،  مدیر روابط عمومی : علی زادمهر ،ساخت فیلم پشت‌صحنه: محمود نجفی، دستیار تولید: محمداسماعیل کلبی‌آبادی، مدیر تدارکات: میلاد مولازاده.


تارا

متقاضیان جشنواره فجر- تارا

کاوه قهرمان  با فیلم سینمایی «تارا» به تهیه‌کنندگی سیدغلامرضا موسوی در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
 «کاوه قهرمان» با نخستین ساخته بلند سینمایی خود «تارا» به جشنواره فیلم فجر می‌آید. 
او دانش آموخته رشته هنر از دانشگاه هنر تهران است و همچنین فیلمسازی را در آکادمی فیلم آسیا در پوسان کره جنوبی پشت سر گذاشته است. قهرمان در دهه 80 وارد فضای فیلمسازی شد و طی این سال‌ها 28 فیلم کوتاه داستانی، مستند و تجربی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است و به واسطه این آثار در جشنواره‌های معتبر داخلی و خارجی حضور یافته است. او علاوه بر این به عنوان مدرس در انجمن سینمای جوان و دانشگاه سوره مشغول فعالیت است و بارها به عنوان داور در جشنواره‌های مختلفی چون فیلم کوتاه تهران، جشن مستقل فیلم کوتاه ایران شرکت داشته است.
«تمام چیزهایی که جایشان خالی است»، «معمای شخصی»، «مونولوگ»، «دوردست»، «پروانه خیال»، «لباس ایرانی»، «کودتای 28 مرداد»، «تاریخ، ما، بیهقی» از جمله آثار کوتاه و مستند او هستند.
«تارا» با نام قبلی «زندگی و دیگر هیچ» روایت زندگی یک زوج (تارا و بهرام ) در سه مقطع متفاوت از زندگی شان است...
رعنا آزادی ور، مهدی پاکدل، نازنین فراهانی، سروش صحت، معصومه بیگی، مجید نوروزی، سعیده آجرلی، مهدی بزرگزاده، مهلا عرب، محمد صفوی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

عوامل این فیلم عبارتند از: دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: سمیرا شکوری،  طراح گریم: فیروزه پرچمی، مدیر صدابرداری: امیر شاهوردی، طراحی و ترکیب صدا: پیمان واحدی، آهنگساز: پیمان یزدانیان، جلوه‌های ویژه کامپیوتری: سحر منوچهری ، تصحیح رنگ و نور: فربد جلالی، طراح صحنه و لباس: سارا فلاح،  تدوینگر: محمد نجاریان، مدیر فیلمبرداری: سینا کرمانی زاده، مدیر تولید: سالار سعیدی، مجری طرح: محمد سعیدی، تهیه کننده اجرایی: سینا شعربافی، تهیه کننده: سیدغلامرضا موسوی.


عروس خیابان فرشته

 

فیلم سینمایی «عروس خیابان فرشته» به کارگردانی «مهدی خسروی» و  تهیه‌کنندگی «محمدرضا شریفی‌نیا» در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. 
خانواده مهاجر درخانه‌ای قدیمی در دل خیابان فرشته که متعلق به دایی خانواده است زندگی می‌کنند. هر یک از اعضای خانواده از فضای این خانه به نحوی ارتزاق می‌کنند. با بازگشت دایی خانواده پس از سال‌ها به همراه عروسش از خارج از کشور به نیت فروش خانه قدیمی خانواده مهاجر را وارد چالش و دردسرهای بزرگی می‌کند و این خانواده تلاش می‌کنند، به هر نحوی این خانه را حفظ کنند تا این که ... 
محمدرضا شریفی نیا، عاطفه رضوی، مهراوه شریفی نیا، علیرضا جعفری، فهیمه رحیمیان، سام نوری، پوریا پورسرخ، حسام نواب صفوی، کمندامیرسلیمانی، شقایق فراهانی، رامین ناصرنصیر، تارا عطار، ملودی موسوی، فهیمه رحیم نیا، هلیا امامی و مجتبی شفیعی در این فیلم ایفای نقش می‌کنند. 

عوامل فیلم عبارتند از: کارگردان: مهدی خسروی، فیلمنامه نویس: الهه زارع نژاد براساس طرحی از مجتبی متولی، تهیه‌کننده: محمدرضا شریفی‌نیا، مدیر فیلمبرداری: فرشاد خالقی، موسیقی: بهنام ابطحی، صدابردار: اردلان کیان ارثی، صداگذار: مهرداد جلوخانی، چهره‌پرداز: شهرام خلج، طراح صحنه: آبتین برقی، طراح لباس: مرضیه حکیمی، جلوه‌های ویژه بصری: روزبه کلباسی،  تدوین: روزبه کلباسی.مدیرتولید: مجتبی متولی، دستیارتهیه: حنیف سروری، سرمایه‌گذار: علیرضا آشوری، عکس: احمدرضا شجاعی، مدیرتدارکات: نادر محمدی