جنیفر لارنس: هیچگاه احساس نکردم دیوید اُ. راسل مرا تحقیر میکرد
.jpg?w=1200&q=75)
جنیفر لارنس که در فیلمهای (Silver Linings Playbook)، (American Hustle) و (Joy) با دیوید اُ. راسل همکاری داشته، توضیح داد هرگز احساس نکرده که رفتار کارگردان تحقیرآمیز یا پرخاشگرانه باشد. او گفت: «اگر چیزی را دوست نداشت، میگفت: «این افتضاح بود. بهتر انجامش بده». این روش بسیار مفیدی برای ارتباط بود.»
لارنس تاکید کرد که حساسیت خود را کنترل کرده و با لحن صریح راسل مشکلی نداشته است. او افزود که شاید راسل نسبت به ایمی آدامز سختگیرتر بوده، همانطور که آدامز در گذشته گفته بود راسل او را به گریه انداخته و کریستین بیل مجبور شده بود نقش میانجی را ایفا کند. لارنس با اشاره به تاثیر رفتار بیل، گفت: «کریستین بیل خیلی روی من اثر گذاشت… دیدم که چطور آرام و دقیق خود را برای بازی آماده میکند و این روش را یاد گرفتم.»
آدامز پیشتر گفته بود که لارنس «مثل تفلون» است و به راحتی تحت تاثیر نقدهای راسل قرار نمیگیرد، در حالیکه او خود حساستر بوده و نمیخواسته تجربه منفی را به زندگی شخصیاش منتقل کند. کریستین بیل نیز به GQ گفت که تنشها بخشی از کار با استعدادهای خلاق مانند راسل و آدامز بوده و طبیعی است که گاهی ناراحتی ایجاد شود.
لارنس درباره تجربه بازی در (American Hustle) افزود: «در ۲۳ سالگی نسبت به خجالت کشیدن جلوی گروه حساس بودم، اما با دیدن رویکرد بیل آموختم چگونه آرام و حرفهای آماده شوم و کمتر نگران نگاه دیگران باشم.»
به این ترتیب، لارنس دید مثبتی نسبت به همکاری با راسل دارد و معتقد است نقدهای صریح او به بهبود بازی کمک کردهاند، در حالی که تجربه دیگر بازیگران ممکن است متفاوت بوده باشد.