جستجو در سایت

1404/05/18 12:32

جاش برولین: احتمال ساخت Sicario 3 بسیار بسیار واقعی است

جاش برولین: احتمال ساخت Sicario 3 بسیار بسیار واقعی است
جاش برولین اعلام کرد احتمال ساخت سومین قسمت از مجموعه «سیکاریو» با حضور بازیگران اصلی نسخه ۲۰۱۵ بسیار بالاست.
به گزارش سلام سینما

جاش برولین تأیید کرده که احتمال ساخت سومین قسمت از مجموعه سینمایی «سیکاریو» همچنان بالا است و این پروژه در وضعیت «بسیار بسیار واقعی» قرار دارد.

در اکتبر ۲۰۲۳ گزارش شده بود که بازیگران اصلی قسمت نخست «سیکاریو» (۲۰۱۵) شامل بنیسو دل تورو، امیلی بلانت و جاش برولین، همگی برای قسمت سوم بازخواهند گشت؛ اتفاقی که نسبت به «سیکاریو ۲: روز سرباز» (۲۰۱۸) که بدون حضور بلانت ساخته شد، ارتقایی محسوب می‌شود.

این قسمت که اغلب با عنوان «Sicario: Capos» شناخته می‌شود، از حدود سال ۲۰۱۸ در مرحله توسعه بوده است. دو سال پیش، تهیه‌کنندگان بیزل ایوانیک و اریکا لی اعلام کردند که بخشی از فیلمنامه نوشته شده اما به دلیل اعتصاب نویسندگان هالیوود (WGA) متوقف شده است و ایده آن را «فوق‌العاده» توصیف کردند.

در مقطعی، کریستوفر مک‌کوری نیز در پروژه حضور داشت، اما برای همکاری با تام کروز از آن خارج شد. دنی ویلنوو، کارگردان قسمت اول، نیز اعلام کرده که در این پروژه حضور نخواهد داشت. به نظر می‌رسد استفانو سولیما، کارگردان «سیکاریو ۲»، هم بازنخواهد گشت؛ موضوعی که با توجه به واکنش‌های نه‌چندان مثبت به قسمت دوم، به گفته برخی منتقدان می‌تواند به نفع پروژه باشد.

ویلنوو با کارگردانی دقیق و فیلمبرداری خیره‌کننده راجر دیکینز، فضای منحصربه‌فردی به قسمت نخست بخشید که بسیاری معتقدند بدون آن تیم، تکرارشدنی نخواهد بود. با این حال، با بازگشت بازیگران اصلی، سازندگان امیدوارند «سیکاریو ۳» بتواند جایگاه این مجموعه را دوباره ارتقا دهد.

منبع: worldofreel


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image