زن و بچه در مجلس زیر ذره بین رفت | اعتراض برخی نمایندگان به محتوای جدیدترین فیلم سعید روستایی

عصر روز یکشنبه ۵ مرداد 1404، اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در یک جلسه ویژه به تماشای فیلم «زن و بچه» به کارگردانی سعید روستایی و تهیهکنندگی سید جمال ساداتیان نشستند.
بر اساس شنیدههای خبرنگار سینما اعتماد، در این نشست که تعدادی از اعضای کمیسیون حضور داشتند، نکات و نقدهایی نسبت به برخی بخشهای فیلم مطرح شد. بهویژه نمادها و مضامین اجتماعی موجود در فیلم که از نگاه برخی نمایندگان، حاوی پیامهایی انتقادی نسبت به وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور بودهاند.
اعضای کمیسیون فرهنگی با اشاره به سابقه کارگردان در پرداختن به مسائل اجتماعی، حساسیت خود را نسبت به محتوای این فیلم ابراز کرده و خواستار نظارت دقیقتر و جدیتر سازمان سینمایی بر عملکرد شورای پروانه ساخت و نمایش شدند.
فیلم «زن و بچه» که با سبک همیشگی سعید روستایی و رویکردی واقعگرایانه ساخته شده، هنوز اکران عمومی نشده و نمایش آن برای نمایندگان بخشی از ارزیابیهای پیش از اکران به شمار میرود.