جستجو در سایت

1403/12/19 13:16

فیلم کوتاه ایرانی در راه جشنواره فیلم بروکسل

فیلم کوتاه ایرانی در راه جشنواره فیلم بروکسل
فیلم کوتاه «خو» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا نورمندی‌ پور در بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه بروکسل پذیرفته شد.
به گزارش سلام سینما

فیلم کوتاه «خو» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا نورمندی ‌پور و تهیه‌کنندگی محمدرضا نورمندی ‌پور و لیلا حقانی، در دومین حضور بین‌المللی خود به بخش مسابقه بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم بروکسل در کشور بلژیک راه یافت.

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه بروکسل BSFF، با هدف ترویج و پخش فیلم‌های کوتاه و ایجاد ارتباط بین مخاطبان، کارگردانان جوان و متخصصان، تأسیس و برگزار شده است و از سال ۲۰۱۸، برنده جایزه بزرگ مسابقه بین‌المللی، واجد شرایط بررسی در رده فیلم کوتاه انیمیشن/ فیلم کوتاه جوایز اسکار است.  امسال ۴۶ فیلم از ۴۳۵۵ اثر دریافتی، منتخب بخش مسابقه شده است که فیلم کوتاه «خو» به‌عنوان تنها اثر از ایران در این دوره با سایر آثار به رقابت خواهد پرداخت.

این جشنواره از ۲۴ آپریل تا ۴ می ۲۰۲۵ ( ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)، در کشور بلژیک برگزار خواهد شد.

«خو» پیش‌ازاین به بخش مسابقه بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم زوم در کشور لهستان نیز راه یافته است.

در خلاصه داستان فیلم کوتاه «خو» آمده است: «پدری، بعد از فوت مادر خانواده قصد دارد پسرش را به شیوه خود تربیت کند.»

علی‌محمد رادمنش، علیرضا بهادری، علی نفیسی، مهدی ملکی، علی پردلی، امیرمحمد کافی، علی شریفی، پرهام نصیری، جواد محمدی، سبحان جعفری و علی خدایی مقدم در این فیلم کوتاه به ایفای نقش پرداخته‌اند و پخش بین‌الملل این اثر بر عهده مینروا فیلم به مدیریت الهه گودرزی است.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image