جستجو در سایت

1404/01/23 10:00

بازی بالاترو به جهان آینه سیاه ورود کرد

بازی بالاترو به جهان آینه سیاه ورود کرد
بالاترو، یک بازی محبوب و شناخته شده است که به طور رسمی مشخص شده در فصل هفتم سریال آینه سیاه حضور دارد.
به گزارش سلام سینما

بازی روگ‌لایک (Roguelike) و کارتی Balatro، پس از انتشار در سال گذشته، به یک موفقیت بزرگ تبدیل شد و در اولین ماه انتشار خود ۱ میلیون نسخه فروخت. از آن زمان تا به امروز، اوضاع برای توسعه‌دهنده مستقل آن، «لوکال‌ثانک» (LocalThunk)، فقط بهتر و بهتر شده است. علاوه بر کسب جوایز متعدد، از جمله جایزه BAFTA برای بهترین شروع یک استودیو، اکنون Balatro در جهان سریال‌ها نیز ظاهر شده است.

بازی Balatro در قسمت سوم فصل هفتم سریال Black Mirror حضور دارد. عنوان این قسمت Hotel Reverie بوده و خلاصه داستان آن اینگونه است:

بازسازی هایتک یک فیلم کلاسیک، ستاره سرشناس آن را به بُعد دیگری می‌فرستد؛ جایی که او برای بازگشت به خانه، باید به فیلمنامه پایبند باشد.

عنوان Balatro یک سرگرمی برای مدیر برنامه‌های این ستاره سرشناس است. هنگامی که این دو شخصیت در اوایل قسمت با هم تماس تلفنی دارند، این بازی کارتی روی لپ‌تاپ مدیر برنامه دیده می‌شود.

این صحنه در شبکه‌های اجتماعی شناسایی و به اشتراک گذاشته شد و لوکالثانک به سرعت واکنش نشان داد. این توسعه‌دهنده نوشت:

خب… Balatro اکنون به طور رسمی در دنیای Black Mirror قرار دارد.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image