جستجو در سایت

1403/12/30 18:45

اطلاعاتی از فیلم‌های آینده برادران وارنر

اطلاعاتی از فیلم‌های آینده برادران وارنر
برادران وارنر، به تازگی در مصاحبه ای در مورد فیلم های آینده خود اطلاعاتی را ارائه داده اند و گفته اند که فیلم های عروس و نبرد یکی پس از دیگری با تاخیر اکران خواهند شد.
به گزارش سلام سینما

درحالی که تنها یک هفته با برگزاری مراسم CinemaCon فاصله داریم، کمپانی برادران وارنر از تاخیر در اکران فیلم‌های آینده خود خبر داده است. در ابتدا، فیلم عروس به کارگردانی مگی جیلنهال با تاخیری شش ماهه حالا در تاریخ ۶ مارس ۲۰۲۶ (۱۵ اسفند ۱۴۰۴) اکران خواهد شد. به نظر می‌رسد مراحل پس از تولید این اثر با نقش‌آفرینی کریستین بیل و جسی باکلی با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کند. فیلم جدید پل توماس اندرسون که با عنوان نبرد یکی پس از دیگری شناخته می‌شود نیز با تاخیری یک ماهه مواجه شده است و کمپانی وارنر در نظر دارد تا این اثر را برای اکران در ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۵ (۳ مهر ۱۴۰۴) آماده کند.

همچنین ساخته جدید کارگردان Barbarian، زک کرگر، با نام سلاح ها برای اکران در تاریخ ۸ اوت ۲۰۲۵ (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی شده است. انیمیشن گربه در کلاه با تاخیر یک هفته‌ای در ۲۷ فوریه ۲۰۲۶ (۸ اسفند ۱۴۰۴) و فیلم جدید کارگردان دنبال می کند با نام خیابان فلاوروال در تاریخ ۱۴ اوت ۲۰۲۶ (۲۳ مرداد ۱۴۰۵) اکران خواهند شد.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image