جستجو در سایت

1396/11/06 21:46

«چهارراه استانبول»/ معرفی فیلم های سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر 36

«چهارراه استانبول»/ معرفی فیلم های سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر 36
معرفی فیلم «چهارراه استانبول» به کارگردانی مصطفی کیایی و با بازی بهرام رادان, محسن کیایی, سحر دولتشاهی, رعنا آزادی ور, ماهور الوند, مهدی پاکدل و مسعود کرامتی

سلام سینما- فیلم سینمایی «چهارراه استانبول» ششمین ساخته مصطفی کیایی در بخش سودای سیمرغ سی و ششمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. کیایی بعد از یک سال دوری از جشنواره فیلم فجر، امسال، فیلمی مرتبط با حادثه آتش‌سوزی پلاسکو را به نمایش می‌گذارد. باتوجه به صحبت های مصطفی کیایی، روایت «چهارراه استانبول» خطی است و قصه‌اش قصه پلاسکو نیست، اما با واقعه آتش سوزی پلاسکو گره می خورد.

خلاصه فیلم:

بهمن و احد تولیدی ورشکسته‌ای در پلاسکو دارند و از دست طلبکاران و اهالی پلاسکو فراری‌اند، روز حادثه بهترین زمان برای فرار از دست آن‌هاست.

عوامل فیلم:

تهیه کننده، نویسنده و کارگردان : مصطفی کیایی / مدیر فیلمبرداری: حسین جلیلی/ مدیر تولید : سجاد رحیمی/ دستیار اول کارگردان : هومن خواجه نوری/ برنامه ریز : امید جزینی/ تدوین: نیما جعفری جوزانی/ طراح صحنه : حجت اشتری/ طراح لباس : مارال جیرانی/ صدابردار : امیرنوبخت/طراح گریم: عباس عباسی/ عکاس : میلاد کیایی/ منشی صحنه: نفیسه ذاکری/ مشاور رسانه اى: آریان امیرخان/ جلوه های ویژه رایانه ای : فرید فصیحی/ جلوه های ویژه میدانی : آرش آقابیگ/ مدیر تدارکات : محمد ابراهیمی

بازیگران: بهرام رادانمحسن کیاییسحر دولتشاهیرعنا آزادی ورماهور الوندمهدی پاکدلمسعود کرامتیپوریا رحیمی سامبابک بهشادسعید چنگیزیانخسرو احمدیتینو صالحیمحمدحسین امیدیرضا شریف نژادعلی گیل وریشقایق جعفری جوزانی/ بازیگران خردسال: کارن کیاییباران صوفی

عکس های فیلم و پشت صحنه:

عکس های فیلم چهارراه استانبول

عکس های فیلم چهارراه استانبول

عکس های فیلم چهارراه استانبول

عکس های فیلم چهارراه استانبول

عکس های فیلم چهارراه استانبول

عکس های فیلم چهارراه استانبول

برای دیدن عکس های بیشتر به صفحه تصاویر فیلم چهار راه استانبول مراجعه کنید.

حواشی فیلم «چهارراه استانبول»:

مصطفی کیایی درباره فیلم «چهار راه استانبول» گفت: "فکر می‌کنم هیجانش از تمام فیلم‌هایم بیشتر باشد."

سیدجمال ساداتیان از اعضای هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر درباره فیلم «چهار راه استانبول» گفت: "داستان حادثه پلاسکو را دستمایه قرار داده و در کنار آن قصه‌ای را روایت می‌کند و قصه بدی نیست و قابل قبول است."

آرش آقابیک( طراح جلوه های ویژه میدانی ) درباره فیلم «چهار راه استانبول» گفت: "«چهارراه استانبول» از نظر طراحی جلوه های ویژه کار بسیار دشواری بود چرا که بایستی بازسازی صحنه آتش گرفتن ساختمان پلاسکو را انجام می دادیم و حجم وسیعی از آتش سوزی، آوار، دود و... را در این فیلم داشتیم اما ماحصل کار بسیار عالی شده و من اطمینان دارم که مخاطبان در جشنواره فیلم فجر استقبال خوبی را از فیلم به عمل می آورند."

فرید ناظرفصیحی( مدیر جلوه‌های ویژه بصری ) درباره فیلم «چهار راه استانبول» گفت: " در فیلم «چهارراه استانبول» آتش گرفتن پلاسکو موضوع اصلی فیلم نیست اما نکته حایز اهمیت در فیلم این است. شبیه‌سازی عین به عین در فرمت کاری و جنسی که کار می‌کنیم بسیار تاثیرگذار است. این فیلم دقت بسیار بالایی را در تصویرسازی فریم به فریم می طلبد. آتش سوزی پلاسکو در این فیلم  قبل از ریزش، زمان ریزش و بعد از آن دیده می‌شود و کار ما را به  سه فصل تبدیل می‌کند. فتورئال بودن اتفاقات تراژدی، کار را بسیار سخت می‌کند. یک وجه کار تکنیکال و آرتیستیک است و یک بخش خانواده‌های آتش نشانان و مخاطبان جدی سینما است که باید به خوبی از عهده کار برآییم."

فیلم «چهار راه استانبول» ابتدا «پلاسکو» نام داشت.

مصطفی کیایی درباره فیلمنامه «چهار راه استانبول» گفت: "قبل از اینکه ساخت «چهارراه استانبول» را شروع کنم، فیلمنامه دیگری در دست داشتم و 70 درصد آن را هم نوشته بودم که اتفاق پلاسکو رخ داد. آن زمان احساس کردم جوی ایجاد شده است که همه به این موضوع توجه دارند و شرایط طوری بود که آن جو را با توجه به اهمیت اتفاق خیلی تجربه نکرده بودیم بنابراین سعی کردم همین موضوع را کار و قصه‌ام را بر اساس این اتفاق روایت کنم که بخشی از آن به حادثه فرو ریزی ساختمان پلاسکو مربوط می‌شود. "

مصطفی کیایی درباره ساخت فیلم «چهارراه استانبول» و همکاری ارگان ها گفت :"وضعیت طوری پیش رفت که انگار در خیلی از ارگان‌ها رغبت زیادی برای همکاری و همراهی در این موضوع وجود نداشت و تنها جایی که به کار ما اضافه شد و حمایت کرد خودِ سازمان آتش‌نشانی بود، یعنی چون می‌دانستند این فیلم درباره قضیه پلاسکو ساخته می‌شود به ما کمک کردند. در این میان خیلی از آتش‌نشانانی که سر صحنه فیلمبرداری بودند، در صحنه واقعی نیز حضور داشتند و کار برایشان خیلی دردآور بود. "

سردار شریف‌زاده، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی در گفت و گو با دفاع پرس درباره این فیلم گفت: "فیلم «چهارراه استانبول» ماجرای فردی است که کار تجارت پوشاک را انجام می‌دهد و در ساختمان پلاسکو تردد دارد و در یکی از سفرهایش حادثه پلاسکو را شاهد بوده و گوشه‌هایی از این فداکاری‌هایی که آتش‌نشانان در ساختمان پلاسکو انجام دادند در آن فیلم به نمایش گذاشته شده است."

کارن کیایی، پسر مصطفی کیایی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته است.

مصطفی کیایی، فیلم های «بارکد»، «بعد از ظهر سگی سگی»، «ضد گلوله»، «خط ویژه» و «عصر یخبندان» را کارنامه هنری خود ثبت کرده است.

مصطفی کیایی در فیلم «چهار راه استانبول»، ششمین همکاری خود را برادرش، محسن کیایی و سومین همکاری خود را با بهرام رادان وسحر دولتشاهی تجربه کرده است.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «چهار راه استانبول بعد از پنجاه جلسه به پایان رسید.

پوستر فیلم: (طراح: میثم میرزایی )

پوستر فیلم «چهار راه استانبول»

بخش هایی از فیلم «چهار راه استانبول»:

پیش تولید فیلم:

فیلم های مرتبط