حاتمی‌کیا: وقتی فیلمی نشان می‌دهد ایرانی‌ها دروغ‌گو هستند و بعد این فیلم اسکار می‌گیرد چرا نباید اعتراض کنم / اگر به هشداری رهبری در خصوص فرهنگ توجه نشود، باز هم جیغ خواهم کشید

حاتمی‌کیا: وقتی فیلمی نشان می‌دهد ایرانی‌ها دروغ‌گو هستند و بعد این فیلم اسکار می‌گیرد چرا نباید اعتراض کنم / اگر به هشداری  رهبری  در خصوص فرهنگ توجه نشود، باز هم جیغ خواهم کشید

ابراهیم حاتمی کیا که پس از جشنواره فیلم فجر مصاحب های فراوان و جنجالی فراوانی داشت پس از حدود یک ماه سکوت با حضور در برنامه راز حرف های جنجالی از حمله مجدد به اصغر فرهادی و دفاع از مسعود ده نمکی تا هشدار به مسئولان فرهنگی دولت روحانی و اتهام دریافت پول در دولت سابق، زد. مشروح صحبت های حاتمی کیا در ذیل می توانید مطالعه کنید.

ابراهیم حاتمی کیا معتقد است: در عرصه سینما همیشه مسئولان عقب‌تر از سینماگران بودند و آنچه سینماگران را اذیت کرده موانعی بوده که بر سر راه آن‌ها قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا ابراهیم حاتمی کیا با اشاره به آخرین ساخته خود فیلم «چ» گفت: من همیشه به این فکر می‌کردم که فیلم‌هایم با انبوه مخاطب همراه باشد اما اینکه این امر تبدیل به دغدغه اصلی‌ام شود مورد توجه نبوده است.
وی ادامه داد: برای من محتوا جدی‌تر از فرم است و اینکه پیام درست سر جایش بنشیند. هرچند معتقدم که برخی فیلم‌ها در طول زمان جای خود را باز می‌کنند.
حاتمی کیاکه شب گذشته چهارشنبه 20 فروردین  در برنامه راز از شبکه چهارم سیما حاضر شده بود گفت: زمانی که فیلم «چ» را می‌ساختم متوجه بودم که دارم ریسک می‌کنم زیرا خیلی‌ها شناخت‌های متفاوتی از شخصیت چمران دارند و من باید به جنگ این سلیقه‌ها بروم و در آن‌ها نفوذ کنم ضمن اینکه اینجا دیگر دلم نمی‌خواست فکر کنم که آیا تماشاچی با من همراه است یا خیر.
وی در ادامه افزود: من همیشه دوست داشتم به دنبال سوژه‌ها و جاهایی بروم که کمتر درباره آن‌ها صحبت و بحث شده است و احساس کردم دوران اول انقلاب و پیش از آغاز جنگ دوره حلقه مفقوده‌ای است که درباره آن بسیار کم گفته شده است. این دوران دوران بسیار پرتلاطمی بود که تغییرات لحظه به لحظه بوجود می‌آمد و جنگی بود که هر کسی سهم خودش را می‌خواست.
کارگردان فیلم «چ» افزود: اینکه چرا اسم فیلم را «چ» گذاشتم و چمران نگذاشتم این بود که نمی‌شد در فیلم تمام شخصیت چمران را گفت بنابراین به مقطعی از زندگی چمران که خود وی دست نوشته‌ای درباره آن دارد پرداختم. ۴۸ ساعتی که کاملا بر اساس نوشته‌های چمران تحقیقاتی کامل داشت.

 

حاتمی کیادر برنامه راز


وی در ادامه افزود: این مسائل برای خیلی‌ها و به خصوص جوانان تازگی دارد و گروه بسیاری از آن‌ها وقتی که فیلم را دیدند باور نمی‌کردند که چنین اتفاقاتی در کشور افتاده است و متعجب بودند.
وی با اشاره به اینکه درباره چمران کم گفته شده است و بیشتر تصاویر محدودی از او در لباس یک چریک نشان داده شده افزود: برای ساخت این فیلم یا نشان دادن تصویر چمران نیاز به یک عقلانیتی بود که در طول فیلم باید جاری می‌شد زیرا قسمت اول فیلم مذاکره برای صلح و قسمت دیگر جنگ برای صلح است.
حاتمی کیا با اشاره به وضعیت فرهنگی کشور گفت: من زمانیکه «دیده‌بان» را می‌ساختم به وضع موجود نگاه داشتم و این نگاه به وضع موجود در فیلم «مهاجر» نیز وجود داشت. در فیلم «چ» نیز این احساس مسئولیت را داشتم و معتقدم که باید به داشته‌هایمان برگردیم.
وی ادامه داد: سکانداران سینما امروز فراموش کردند که ما باید نسبت به برخی موارد حساس باشیم. اینکه امسال از سوی رهبر انقلاب سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری شده است بسیار مهم است و خدا کند دوستان فقط با یک ابلاغیه و بخشنامه مسائل را تمام نکنند.
حاتمی کیا با اشاره به اینکه خودش را از مدافعین انقلاب می‌داند افزود: دنیای آرمانی و جامعه آرمانی همیشه دشمن‌های بزرگی دارد اما باید ببینیم که این واقعیت امروز در کجای سینمای ما جلوه دارد. فیلم «چ» از نظر من بازگشت به انقلاب است و اگر سینماگران سراغ این بحث‌ها نروند و سراغ این حوزه‌ها نروند معتقدم سینمای ما لطمه می‌بیند.
وی ادامه داد: سینمای ما باید این انرژی را داشته باشد که این موضوعات برایش مساله باشد.
کارگردان «ارتفاع پست» همچنین گفت: ما امروز آنقدر تشکیلات و نهادهای مختلف داریم که هر کسی هر پروژه‌ای که دارد می‌تواند بسازد. یعنی اگر ما را به فارابی راه ندهند می‌توانیم به سازمان تبلیغات یا حوزه هنری برویم. اینکه برخی‌ها می‌گویند به خاطر مشکلات و یا سخت گیری‌ها عطای کار را به لقیش بخشیدیم درست نیست.
وی در ادمه با اشاره به جشنواره فیلم فجر در سال گذشته و همچنین برنامه‌های فرهنگی در سال ۹۳ گفت: امروز باید بنشینیم و با برگزاری سمینار‌ها و نشست‌ها و تحلیل‌ها ببینیم چه اتفاقی دارد در عرصه فرهنگ می‌افتد. اتفاقی که در جشنواره فیلم فجر افتاد من را بسیار ناراحت کرد و من وظیفه داشتم آن حرف‌ها را بزنم.
حاتمی کیا با اشاره به اینکه یک فیلمساز حق دارد که با فیلم‌هایش حرف‌هایش را بزند گفت: زمانیکه من فریاد می‌کشم نشانه یک اتفاق است اما متاسفانه گروهی در پاسخ فریاد و اعتراض من می‌گویند تو چرا معترض هستی. تو که در طی این چند سال حسابی خورده‌ای و برده‌ای.

 


کارگردان فیلم از «کرخه تا راین» با اشاره به اینکه معتقد به سینمایی است که رابطه تنگاتنگی با مردم دارد گفت: سینمایی که با مردم است ماندگار است و انتظار دارم دوستان این حرف من را تحلیل کنند.
وی ادامه داد: مسئولین فرهنگی همیشه عقب‌تر از ما و سینماگران بودند و ما همیشه با دغدغه فیلم ساختیم و این نگرانی را داشتیم که مبادا مانع ما شوند اما مسئولان همیشه از این می‌ترسیدند که نکند یک اثر سینمایی برای آن‌ها دردسر ایجاد کند.
حاتمی کیا با اشاره به اینکه خوشحال است که مسئولان سینمایی جدید قرار است کار تازه‌ای کنند و ناگفته‌ها را بگویند افزود: امروز باید جریان سینمای انقلاب و دفاع مقدی تحلیل شود و از این امر نترسیم.
وی در ادامه افزود: من همراه چند نفر از دوستان دیگر در زمان جنگ لباس رزمنده‌ها را پوشیدیم کسانیکه بسیاری از آن‌ها شهید شدند اما امروز من فیلمساز شده‌ام و گروهی دیگر از دوستان تهیه کننده و باید مراقب باشیم که چه جوابی در آینده به شهدا باید بدهیم و نباید دچار خودباختگی شویم.
حاتمی کیا با اشاه به عملکرد خوب جواد ظریف وزیر امور خارجه و دستگاه دیپلماسی کشور در سیاست خارجی گفت: مدیریت سیاسی و حوزه دیپلماسی با مدیریت جریان فرهنگی متفاوت است زیرا یک دیپلمات می‌آموزد که حتی در یک جا لبخندی بزند و یا حرفی بزند که قلبا قبول ندارد اما در فرهنگ همیشه باید صداقت باشد و نمی‌توان با زبان دیپلماسی رفتار کرد.
کارگردان فیلم «دیده‌بان» ادامه داد: امروز فیلمسازان بسیاری هستند که دلشان می‌خواهد فیلم بسازند و دغدغه انقلاب دارند اما زمانیکه مجال به آن‌ها داده نمی‌شود فیلمساز انقلابی حس قربت می‌کند. حس قربت این نیست که به یک فیلمساز جایزه داده شود یا نه.
وی ا اشاره به لزون تحلیل جشنواره فیلم فجر گفت: امروز وقت آن است که جشنواره فیلم فجر را بررسی کنیم و ببینیم آیا این جشنواره برای فجر انقلاب است یا خیر و آیا تمامی فیلم‌های ساخته شده در قالب این جشنواره قرار می‌گیرند.
حاتمی کیا با اشاره به اینکه تمامی مراسم‌ها و جشنواره‌های سینمایی جوایزشان را هدفمند می‌دهند گفت: زمانیکه در اسکار فیلم ضعیفی مانند «۱۲ سال بردگی» جایزه می‌گیرد یعنی اینکه باید فیلمسازان این نگاه را داشته باشند و همچنان دراره تبعیض نژادی فیلم بسازند.
وی با اشاره به بیستم فروردین سالروز شهادت شهید آوینی گفت: امروز جای آوینی بسیار خالی است. وی فردی بود که مانند یک فانوس دریایی ما را در میان امواج متلاطم راهنمایی و هدایت می‌کرد. اوینی منشوری بود که نورهای مختلفی از خود ساطع می‌کرد. وی از مسیرهای مختلف عبور کرده بود و اهل طریقت بود.
حاتمی کیا با انتقاد از کسانیکه آوینی را قاب کرده می‌بینند گفت: آویینی از مسیرهای مختلفی گذر کرده بود و برای شناخت وی باید عقبه و مسری که وی طی کرد را ببینیم و بشناسیم اما متاسفانه فرهنگ رسمی آوینی را در قاب‌های خودش قرار می‌دهد و مسیر‌ها را نمی‌بیند.
وی با اشاره به نگاه آوینی به مساله فرهنگ و هجمه فرهنگی گفت: آوینی معتقد بود که برای مقابله با فرهنگ دیگران باید مانند یک دیده‌بان بر قله کوه اییستاد نه اینکه به درون اتاق‌ها آمد و در را بست. آوینی نگران فرهنگ بود و سال‌ها قبل از ماهواره نگران ماهواره بود.
حاتمی کیا آفت سینمای کشور را دشمن سازی دانست و افزود: زمانیکه یک فیلمی ساخته می‌شود و در آن نشان داده می‌شود که ایرانی‌ها دروغگو هستند و بعد این فیلم در اسکار جایزه می‌گیرد چرا من نباید اعتراض کنم و حرف حق را بزنم مگر خط مشی من را اسکار تعیین می‌کند.
وی با انتقاد از مهاجرت هنرمندان به خارج از کشور گفت: این بحثی که امروز مطرح شده و افراد و هنرمندان دوپاسپورته در فرهنگ وجود دارند نگران کننده است. چرا باید یک هنرمند و فیلمساز یک پایش در این ور مرز و یک پایش در آن ور مرز باشد.
حاتمی کیا با اشاره به لزوم نوگرایی در سینما و تلویزیون گفت: متاسفانه تلویزیون می‌خواهد همه را شبیه هم کند درحالیکه آوینی معتقد بود باید به دنبال نوگرایی برویم.
وی در ادامه افزود: من با آوینی نه تنها درباره مسائل فرهنگی و هنری بلکه درباره مسائل شخصی‌ام نیز مشورت می‌کردم و امروز دلم برای او تنگ است و جای وی را به نوان یک ژنرال فرهنگی بسیار خالی می‌بینم.
حاتمی کیا با اشاره به برنامه آینده خود گفت: دوست دارم تا در فرصت ممکن فیلم «عملیات بیت المقدس» را بسازم.

به گزارش سلام سینما به نقل از تسنیم حاتمی کیا در بخش های  دیگری از مصاحبه خود با برنامه راز گفت:

کارگردان کشورمان ادامه داد: متاسفم از اینکه وضعیت فرهنگی به جایی برسد که رهبری خودشان مستقیما به این مسئله اشاره کنند و امیدوارم مسئولان تنها با یک ابلاغیه و بیانیه موضوع فرهنگ و دغدغه های رهبری را تمام نکنند.

حاتمی کیا با بیان اینکه انتظار دارم مسئولان بعد از دید و بازدیدهای نوروزی درباره نکات مورد توجه رهبری در حوزه فرهنگ تشکیل جلسه بدهند، تصریح کرد: مسئله من سینما نیست، بلکه من قبل از اینکه فردی سینمایی باشم، خود را مدافع چنین جریان‌ها و مسائلی می‌دانم؛ از این رو باید این مسائل گفته شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه همیشه مسئولان فرهنگی عقب‌تر از ما بوده‌اند، ادامه داد: سینماگران همیشه با دغدغه فیلم ساخته‌اند و نگرانیشان هم تایید اثرشان بوده؛ چرا که گاهی فیلم‌هایی ساخته شده که مورد قبول واقع نشده است. مسئولان جدید فرهنگی عنوان کرده اند که می‌خواهند حرف‌های نگفته در سینما گفته شود که امیدوارم این اتفاق بیفتد؛ چرا که اگر به هشداری که رهبری  در خصوص فرهنگ داده اند، توجه نشود، من باز هم جیغ خواهم کشید.

حاتمی کیا  گفت: بخشی از هیاهوهای برپا شده مربوط به مسائل سینمایی و شهرت و ... است و نگرانی اصلی‌ام این است که مسئولان فرهنگی هم گول این مسائل را بخورند؛ به طور مثال وقتی قطاری در هندوستان از ریل خارج می‌شود عده‌ای دنبال مشکل می‌گردند و عده‌ای هم مرتاضی را می‌بینند که باعث این اتفاق شده؛ سینمای ما هم همین طور است.

فیلم-سریال-رایگانفیلم-سریال-رایگان

نظرهای منتشر شده

صادق

۱۰ سال پیش

۲ اردیبهشت ۱۳۹۳

حاتمی کیا بسیار قابل احترام است .درسته که حاتمی کیا در مورد اصغر فرهادی انصاف را رعایت نکرد و حرف هایش را بی پروا زد ولی انصافا صرف نظراز اظهار نظر در مورد فرهادی و جدایی نادر از سیمین راست گفت.
پاسخ
گزارش تخلف
سارا

۱۰ سال پیش

۲۵ فروردین ۱۳۹۳

آقای حاتمی کیا بگذارید بگم چرا فیلمهای ده نمکی فروش می کنه بخاطر پوشش گسترده تبلیغ این فیلم در صدا و سیمای ایران در تبلیغات و آگهیهای سیما یه در میان تبلیغ این فیلم معراجیهاست چرا فیلمهای دیگران تبلیغ نمی شه؟؟؟؟ همه اینها پیامه معلومه که هر چیزی مدام تبلیغ شه در حافظه دراز مدت مردم میره ...
پاسخ
گزارش تخلف
کژال

۱۰ سال پیش

۲۵ فروردین ۱۳۹۳

ایرانیها اغلب حسادت دارن نسبت بهم از خانواده و دوستان شروع می شه می رسه تا مقیاسهای بزرگتر مثل جنسیت ، دانشگاه و کار و اجتماع تا یاد نگیریم به تواناییهای هم احترام بگذاریم وضع به همین منوال است
پاسخ
گزارش تخلف
بيطرف

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

آقاي احسان پ اولا درک شما از فيلم جدايي نادر از سيمين واقعا عجيب و فضايي هست!!؟ لطفا يکبار ديگر فيلم را با دقت ببينيد. کسي نميگويد آقاي حاتمي کيا صحبت نکند. آقاي حاتمي کيا يکي از بزرگان سينماي جنگ است.متاسفانه ايشان خودشان را خوار مي کنند و حرکات و رفتارهايي دارند که درخور کارگرداني مانند حاتمي کيا نيست.حاتمي کيا متاسفانه دچار يک خودبيني توام با حسادت شده اند و افول حاتمي کيا به خاطر اين نوع رفتار و نگرش آغاز خواهد شد. حاتمي کيا به ارزشها پشت کرده.او فرهادي را به بهانه واهي ميکوبد و آنگاه از کسي که جبهه، جنگ و شهادت را دست مايه هجو و تمسخر قرار داده حمايت ميکند.آيا حمايت از چنين فيلمهاي سخيفي با دغدغه مورد ادعاي ابراهيم خان حاتمي کيا سنخيت دارد؟ متاسفانه حاتمي کيا لغزيده و من به عنوان يک دوستدار سينما اميدوارم که حاتمي کيا از خواب غفلت بيدار شود ....
پاسخ
گزارش تخلف
احسان.پ

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

چرا برخی از دوستان اینقدر تمامیت خواه هستند؟؟ چون شماها فیلم فرهادی را دوست دارید، حاتمی کیا باید ساکت شود؟؟!! پس لطفا شما هم در مورد معراجی ها وسایر فیلم های ده نمکی سکوت کنید فیلم فرهادی می گوید ایران جای زندگی نیست و باید مهاجرت کرد، چون همه دروغ می گویند و مثبت ترین شخصیت فیلم سیمین است که قصد مهاجرت دارد
پاسخ
گزارش تخلف
داریوش

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

بیطرفانه بیطرفانه میگویم. حرفای غیر مستقیم ایشان درباره دروغ و جایزه اسکار و فیلم آقای فرهادی، منصفانه نیست که نیست که نیست
پاسخ
گزارش تخلف
بيطرف

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

آقاي حاتمي کيا برادر ارزشي ميشود به من بگويي از کي حسادت، هتاکي و سخن ناروا گفتن جزو ارزشها شده که تو اين چنين دم از ارزشها ميزني. آقاي حاتمي کيا بسيار متاسفم که افرادي مثل شها داعيه دار ارزشمداري شده اند. آقاي حاتمي کيا بيدار شويد، به کجا ميرويد؟؟؟
پاسخ
گزارش تخلف
ح

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

به پیام اصغرفرهادی بعدازگرفتن اسکاردقت کن درس انسانیت میداد فیلم شهرزیبارادیدی سریال درشهرراچطورمیدونی چند میلیون ایرانی خودشونودرفیلم جدایی نادرازسیمین دیدند هم اینطوردرباره الی درزمان جنگ وبعدازجنگ خیلیها هم خودشونو درفیلمهای شما دیدند هنرمندان الگوی مردم هستند از شمابعیده دنبال هرچی هستید هنر رانفروشید.
پاسخ
گزارش تخلف
م

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

دوروغ نهادینه شده....
پاسخ
گزارش تخلف
ز

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

حیف نیست خود راخراب کردید باان فیلمهای خوب چقدر تو کشور ما تقوایی وبیضایی بودن سخته یا علی حاتمی وشهید ثالث درهرموردی مااین مشکلات راداریم
پاسخ
گزارش تخلف
طاها

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

ببخشید آقای حاتمی کیا فیلمهای شما هم چهره واقعی ایران رو نشون نمی ده ، پس شما هم لابد دروغگو هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
گزارش تخلف
مینا.آ

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

کسی نگفته مطرح نیست ولی مثل اصغر فرهادی نیست، با بد گفتن های این آقا اصغر فرهادی بالاتر می ره ایشون برای گرفتن امتیاز این کار رو کرده مردم ایران همه باهوشن هر حرکتی رو متوجه می شن
پاسخ
گزارش تخلف
بهنام

۱۰ سال پیش

۲۳ فروردین ۱۳۹۳

من هميشه فيلمها و شخصيت جناب حاتمي كيا رو دوست داشتم ولي هيچكاه تا به امروز فكر نميكردم كه ايشون داراي عقايد افراطي و راديكال باشند قديميها راست گفتند كه ميگويند تا مرد سخن نگفته باشد عيب هنرش نهفته باشد
پاسخ
گزارش تخلف
رضا

۱۰ سال پیش

۲۲ فروردین ۱۳۹۳

آقای موسوی، مطرح هست؛ خوبم هست؛ اما نه به اندازه فرهادی. حالا فرض که از فرهادی هم مرحتر باشه، خب این چه حرفیه که میزنه؟؟!! باید همه ی ما برای خودمون جلوی دیگران کف بزنیم؟!! باید جلوی دشمن بگیم: نههههه، ایرانی ها آقا هستند؛ راستگو هستند؛ از همه آدمای دنیا برتر هستند!!!باید اینجوری بگیم؟؟!! دنیا خبر از ایرانی ها نداره؟؟!! الان قرن نوزدهم هست؟؟!! تازه؛ مگه چی گفته؟؟!! اصلا بد نگفته از ایرانیها. آسیب شناسی کرده نه ناسزاگویی
پاسخ
گزارش تخلف
محمد رضا موسوی

۱۰ سال پیش

۲۲ فروردین ۱۳۹۳

یعنی خدا ویکیل حاتمی کیا مطرح نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر نمیکنم چیز بدی گفته باشه که اینطوری دارید میگید اگه چیزیه مارو هم روشن کنید چرا اینقدر تند برخورد میکنید آرامشتن رو حفظ کنید یادتون نره
پاسخ
گزارش تخلف
فرزاد

۱۰ سال پیش

۲۲ فروردین ۱۳۹۳

آقای حاتمی کیا نمی دانم چرا از زمان ساخت چ، انقدر تغییر کردید کسی که حاج کاظم ایران را خلق کرده چطوری دشمن اصغر فرهادی و پدر معنوی مسعود ده نمکی شده.
پاسخ
گزارش تخلف
محمد

۱۰ سال پیش

۲۲ فروردین ۱۳۹۳

آقای حاتمی کیا مگه تو فیلمهای سینمایی شما آدمها همه راستگو هستن؟ شما دردت جای دیگست، چون اصغر فرهادی موفق شده اسکار بگیره شما آنقدر مطرح نیستی، چه خوبه آدمها یه کم صادق باشن هم با خودشون هم با دیگران براتون متاسفم
پاسخ
گزارش تخلف
علی

۱۰ سال پیش

۲۲ فروردین ۱۳۹۳

آقای حاتمی‌کیا؛ با اینسر و صدا، به هدفت که مطرح شدنِ دوباره بود، رسیدی. چند سالی بود که مطرح نبودی. اما اینو بدان که در میان‌مدت و درازمدت، خراب کردی وجهه‌ی خودت را. شایدم در کوتاه ‌مدت!
پاسخ
گزارش تخلف
کسری

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

آقای حاتمی کیا براتون متاسفم شما کارگردان خوبی هستین ولی با این حرفها خودتون رو خراب می کنین با این حرفها چیزی از ارزشها و کارهای آقای فرهادی کم نمی شه به عنوان یک ایرانی تحصیلکرده دانشجوی دکترا اقای فرهادی باعث افتخار من و ایران است امید دارم شما هم موفق شوید.
پاسخ
گزارش تخلف
پگاه

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

اصغر فرهادی در حال حاضر مشهورترین کارگردان ایران در دنیاست .این یه واقعیته بجای اینکه خوشحال باشید و از این فرصت برای معرفی ایران استفاده کنید در جهت تخریب ایشون برآمدید این بی شک اخلاق اغلب ایرانیهاست برای همینه که ایرانیها تو کارهای گروهی و شراکت اغلب ناموفقند............
پاسخ
گزارش تخلف
س.م

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

حاتمی کیا شخصیت خودت رو خراب نکن با این کینه از کسی صحبت کردن فقط ضعف و حسادتت رو می رسونه بجای این قبیل صحبتها بهتره برادرانه رقابت کنی وگرنه همین طرفدارنت هم از دورت میرن
پاسخ
گزارش تخلف
مهدی

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

آقاجان, قبل از اینکه بنویسی, نظراتو بخون. چند تا کارگردان اسم بیارم که بدترین نقدها رو با قیلمشون به کشور خودشون کردن؟!! این حرف چیه که انتقادات داخلی رو نباید به بیرون ببریم؟؟!! این حرف، مال ۴۰ سال پیشه برادر من.
پاسخ
گزارش تخلف
امیرعلی

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

تا یکی اسکار می گیره از یک کشور که باهاش مشکل داریم بده می شه همین طور علی دایی رو هم کوبوندیم ... اصولا ایرانیها نخبه کش هستن اینم برمی گرده به عقده ها و کمبودهای روحی و روانی اشخاص متاسفم که فیلمهای خوب و شخصیت اصغر فرهادی باعث غرض ورزی عده ای شده، بیخود تحمت نزنیم و خود را از اصحاب جهنم نسازیم
پاسخ
گزارش تخلف
امیررضا

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

این آقای حاتمی کیا یکی به نعله یکی به میخ ، دیگه زیر سوال بردن فرهادی و طرفداری از ده نمکی چه صیغه ایه؟
پاسخ
گزارش تخلف
حسين

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

فيلمش نفروخته داره ميسوزه بايد يطور خودش و تخليه كنه
پاسخ
گزارش تخلف
محمد رضا موسوی

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

من نمیدونم چرا بعضی ها تا ایشون صحبت میکنن به ایشون حمله ور میشن بعد هم نسبت حسود میدن فکر نکم آژانس شیشه ای که کاری فوق العاده بود بد تر از جدایی به مساءل اجتماعی پرداخته باشه درسته مفهوم جفتشون جداست ولی هر دو در سطح مطلوبین بحث اینجاست که شما با یکی مشکل رو نباید ببری پیش بقیه تا کشورت رو ضعیف نشون بدی این فیلم ها برای اسکار رو بین المللی نیستن برای درون سازین فیلم های حماسه ای و افتخار آفرین که دارای بار فرهنگی کشور باشه باید جهانی بشه
پاسخ
گزارش تخلف
ناظر

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

به نظرم حرفهای آقای حاتمی کیا قابل تأمله! من حرفهایش رو گوش دادم بسیار دلنشین بود. مخصوصا این نکته که برای آرمانهایت باید جنگید نه که فرار کنی و در بری! حاتمی کیا هشت سال برای آرمانهایش جنگیده و جریان منتقد کشور هم به جای فرار به کشورهای دیگه باید در کنار مردم برای آرمانهایی که فکر میکنند حقه بجنگند. این نکته فوق العاده مهمی دوستان منتقد عزیز. لااقل این نکته مهم را از این هنرمند بیاموزیم.
پاسخ
گزارش تخلف
mohsen

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

خدا شفاش بده حالش خیلی داره بد میشه
پاسخ
گزارش تخلف
محمدرضا

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

حرف های ایشون واقعا تامل برانگیزه.ژنرال های فرهنگ کشور همین اصحاب هنرن.درود
پاسخ
گزارش تخلف
نیما

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

مقایسه اصغرفرهادی با ابراهیم کار احمقانه ای است فرهادی یک شخصیت غرب زده است ولی حاتمی کیا سروره
پاسخ
گزارش تخلف
احسان

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

اقای حاتمی کیا همین که مردمی هستی و مردم شما را دوست دارند جواب تمام انتقاداتی است که به سوی شما روانه است. لطفا فقط نظرات مخالفین رو نذارید.عدالت رو رعایت کنید
پاسخ
گزارش تخلف
حامی

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

این‌جور حرف زدن، به خدا شگفت آوره!!! اصلاً نمیتونم باور کنم این حرف حاتمی کیاست!!! بچه ی اول دبستان هم میدونه توی ایران، دروغ، به شدتِ هر چه تمامتر رواج داره.علتش هر چی میخواد باشه. خیلی خیلی رواج داره!!! کارگردانهای دیگه‌ی دنیا هم، از نقایص کشور خودشون خیلی میگن. بدتر از این میگن
پاسخ
گزارش تخلف
محمد خاکسار

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

بعداز یک دوره اساسی رکود کاری و حرفه ای بادعوت وحلقه سبزوگزارش یک جشن،باید بااین شانتاژهای روانی و به مدد فیلم خوب و خوش ساخت "چ" به صدر اخبار برگشت.بازگشت به روزهای اوج رو میشه با ترفند های دیگه ای هم بدست آورد.سیلی زدن به بزرگان آخرین راهشه.امیدوارم جدایی واصغرفرهادی آخرین دستاویزآقای حاتمی کیا باشن برای جوسازی و ایجاد حواشی.کاش "چ" بیشتر میفروخت تا کمی این آتش سرد میشد! افسوس!
پاسخ
گزارش تخلف
علیرضا

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

حاتمی کیا حسادتت تمامی ندارد ... 12 سال بردگی فیلم ضعیفیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا حاتمی کیا شما که به راحتی با چند میلیارد فیلم گزارش یک جشنت را به دولت احدی نژاد فروختی اینقدر حالا فریاد نکش راستی آقای حاتمی کیا راسته نسبت کارگردان با فیلم مثل پدر با فرزندش است؟
پاسخ
گزارش تخلف
هادی

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

نخست این‌که فیلم آقای فرهادی به ایرانی‌ها نسبتِ اخلاقیِ دروغ‌گویی نداده و نگفته ایرانی‌ها از نظر اخلاقی دروغ‌گو هستند. یعنی فیلم، فیلم اخلاقی نیست و نمی‌خواسته به ایرانی‌ها ناسزا بگوید. فیلم، فیلم اجتماعی و آسیب‌شناسانه است. می‌خواهد ریشه‌های دروغ‌گویی ما را نشان بدهد. فیلم، نگاه آسیب‌شناسانه به دروغ‌گوییِ ایرانی‌ها دارد نه نگاه اخلاقی و ناسزاگویانه. ریشه‌ی دروغ‌گوییِ ایرانی‌ها عمدتاً اجتماعی‌ست نه ارزشی و اخلاقی. فیلم فرهادی هم، این را می‌گوید. و این، از روز روشن‌تر است که ایرانی‌ها بسیار دروغ می‌گویند. فیلم نخواسته به ایرانی‌ها ناسزا بگوید. اما لحن شما آقای حاتمی این است که گویی آقای فرهادی به ایرانی‌ها ناسزا گفته است! و از شما بعید است این نگاه!!... این‌گونه سخن‌گفتنِ جناب‌عالی، خود، دروغی‌ست شاخ‌دار! این‌گونه سخن‌گفتن شما، خود، مصداقی‌ست از آسیب‌شناسیِ دروغِ فیلم آقای فرهادی! شما با این سخن‌تان، ادعای فیلم را، هم ثابت کردید، هم تأیید. این مصاحبه‌ی شما، مهر تأییدی‌ست بر محتوای فبلم آقای فرهادی. آفتاب آمد دلیل آفتاب!
پاسخ
گزارش تخلف
بيطرف

۱۰ سال پیش

۲۱ فروردین ۱۳۹۳

آقاي حاتمي کيا جوري صحبت مي کنيد که گويي در اين کشور همه در اوج راستگويي هستند. در اين کشور يک عده با دروغ کاسبي مي کنند و يک عده اگر دروغ نگويند شبشان روز نميشود.جدايي نادر از سيمين روايت همان بخش جامعه است همانطور که فيلمهاي شما روايت بخشي از جامعه است. آقاي حاتمي کيا منصف باشيد....
پاسخ
گزارش تخلف