جستجو در سایت

1404/08/20 18:30

امیر جعفری به جای نوید محمدزاده در نقش فردوسی + عکس

امیر جعفری به جای نوید محمدزاده در نقش فردوسی + عکس
کنسرت نمایش «سی‌صد» این روزها در وین اتریش در حال برگزاری است و امیر جعفری به جای نوید محمد زاده در نقش فردوسی ظاهر شده است.
به گزارش سلام سینما

کنسرت نمایش «سی‌صد» کاری از سهراب پورناظری است، امیر جعفری، بهرام رادان، بهرام افشاری، گوهر خیراندیش، دلنیا آرام، علی براتی، هدیه آزیدهاک و اهورا ابوالحسنی بازیگران صحنه پروژه‌ «سی‌صد» هستند. همچنین علی نصیریان هم روی پرده‌ نمایش این پروژه حضور ویدیویی دارد.

کنسرت نمایش «سی‌صد» با داستان «گات»، ۶ سال بعد از حمله‌ مغول به نیشابور اتفاق می‌افتد. چنگیزخان (علی نصیریان) به دختر خود آلتانی (دلنیا آرام) ماموریت می‌دهد تا برای پیدا کردن «جام جم» به شیراز برود. در این بین خورشید(هدیه آزیدهاک)، گلشاه (بهرام رادان)، دارا (بهرام افشاری)، سیمینه (گوهر خیراندیش)، برخوان نیشابور (اهورا ابوالحسنی) و بسیاری دیگر در مقابل شاهنامه‌سوزی و نسل‌کشی مغول‌ها می‌ایستند تا از زبان پارسی حفاظت کنند.

امیر جعفری به جای نوید محمدزاده در نقش فردوسی + عکس

منبع: خبرآنلاین


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image