جستجو در سایت

1405/02/31 15:00

هالیوود سراغ جنگ ایران و آمریکا می‌رود

هالیوود سراغ جنگ ایران و آمریکا می‌رود
طبق گزارش خبرگزاری ددلاین، مایکل بی با همکاری شرکت یونیورسال پیکچرز فیلم جدیدی می‌سازد که روی داستان فرار دو خلبان آمریکایی از ایران تمرکز دارد.
به گزارش سلام سینما

مایکل بی بیشتر برای کارگردانی فیلم‌های اکشنی مثل Bad Boys و Transformers شناخته می‌شود. او همچنین دو فیلم جنگی پرفروش Pearl Harbor (محصول سال ۲۰۰۱) و 13Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (محصول سال ۲۰۱۶) را هم کارگردانی کرده است.

اکنون طبق گزارش‌ها، مایکل بی و شرکت یونیورسال پیکچرز فیلمی در مورد تهاجم آمریکا به ایران می‌سازند. این فیلم اقتباسی از کتاب جدید میچل زاکاف خواهد بود که در سال ۲۰۲۷ منتشر می‌شود. داستان این کتاب روی سرنگونی جنگنده F-15E Strike Eagle آمریکا و فرار دو خلبان این جنگنده تمرکز دارد.

زاکاف همچنین نویسنده کتاب 13Hours: The Inside Account of What Really Happened in Benghazi است که در سال ۲۰۱۶ به یک فیلم اکشن تبدیل شد. آخرین فیلم بی، Ambulance (محصول سال ۲۰۲۲) بود که توسط یونیورسال پیکچرز منتشر شد؛ او با این استودیو قراردادی برای تولیدی آثار مختلف دارد.

بی نزدیک به ۳۰ سال در کنار ارتش ایالات متحده برای ساخت فیلم‌هایی مانند The Rock (محصول سال ۱۹۹۶) و Armageddon (محصول سال ۱۹۹۸) کار کرده است. او در مورد فیلم جنگی بعدی خود بیانیه زیر را منتشر کرد:

من در طول دوران حرفه‌ای ۳۰ ساله‌ام همکاری شگفت‌انگیزی با وزارت جنگ و اعضای برجسته ارتش آمریکا داشته‌ام. فیلم 13Hours: The Secret Soldiers of Benghazi داستان همه کسانی را روایت می‌کند که در یکی از پیچیده‌ترین، درهم‌تنیده‌ترین و پرمخاطره‌ترین عملیات‌های تاریخ حضور داشتند.

در گذشته فیلم Pearl Harbor به دلیل ارائه نسخه‌ای بسیار تخیلی از حمله مورد انتقاد قرار گرفت بود و فیلم 13Hours: The Secret Soldiers of Benghazi نیز جنجال‌هایی را در پی داشت. اکنون با توجه به ساخت فیلمی در مورد تهاجم آمریکا به کشور ایران می‌توانیم انتظار داشته باشیم که این اثر در آینده با انتقادات مشابهی روبه‌رو شود.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image