جستجو در سایت

1404/08/21 11:15

انیمیشن Toy Story 5؛ نبرد اسباب‌بازی‌ها با وسوسه صفحه‌نمایش‌ها

انیمیشن Toy Story 5؛ نبرد اسباب‌بازی‌ها با وسوسه صفحه‌نمایش‌ها
پیکسار نخستین تیزر «داستان اسباب‌بازی ۵» را منتشر کرد؛ جایی که دشمن تازه اسباب‌بازی‌های محبوب، نه شخصیت شرور، بلکه یک تبلت رنگارنگ است که توجه بانی را از دوستان قدیمی‌اش می‌رباید.
به گزارش سلام سینما

در تیزر تازه‌ای که روز سه‌شنبه توسط پیکسار منتشر شد، داستان «داستان اسباب‌بازی ۵» (Toy Story 5) با پرسشی اساسی آغاز می‌شود: آیا دوران اسباب‌بازی‌ها به پایان رسیده است؟ کلیپ کوتاه با موسیقی (Never Tear Us Apart) از گروه INXS همراه است و نشان می‌دهد بسته‌ای جدید به خانه بانی اندرسون می‌رسد؛ همان دختری که در پایان «داستان اسباب‌بازی ۳» اسباب‌بازی‌های اندی را به ارث برده بود.  

وقتی بانی بسته را باز می‌کند، یک تبلت با قاب قورباغه‌ای به نام «لیلی‌پد» ظاهر می‌شود و با جمله «بیا بازی کنیم!» او را به وجد می‌آورد. واکنش پرشور بانی، اسباب‌بازی‌هایی چون وودی، باز، رکس، آقای و خانم سیب‌زمینی و جسی را در موقعیتی دشوار قرار می‌دهد؛ آن‌ها باید برای حفظ جایگاه خود در زندگی کودک، با جذابیت فناوری رقابت کنند.  

این روایت تازه، تضاد میان بازی‌های سنتی و دنیای دیجیتال را به محور داستان بدل کرده است. نکته جالب آن‌که خود مجموعه «داستان اسباب‌بازی» طی سه دهه گذشته بخشی از فرهنگ تصویری و رسانه‌ای بوده و اکنون با نگاهی طنزآمیز، به تهدیدی که از سوی صفحه‌نمایش‌ها متوجه اسباب‌بازی‌هاست می‌پردازد.  

در این قسمت، صداپیشگان اصلی همچون تام هنکس (وودی)، تیم آلن (باز) و جون کیوساک (جسی) بازمی‌گردند. همچنین چهره‌های تازه‌ای چون ارنی هادسون، کونان اوبراین و گرتا لی به‌عنوان صداپیشگان شخصیت «لیلی‌پد» معرفی شده‌اند.  

اکران «داستان اسباب‌بازی ۵» برای تابستان ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده و انتظار می‌رود بار دیگر نسل‌های مختلف مخاطبان را با داستانی پر از نوستالژی و دغدغه‌های معاصر سرگرم کند.  

 
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image