1405/01/18 09:27
ایتا دوباره کاربر جدید نمیپذیرد

در حالی که نزدیک به 40 روز از قطع اینترنت میگذرد و مردم مجبور به استفاده از پیامرسانهای داخلی هستند، ایتا محدودیت جدیدی اعمال کرده است.
در حالی که نزدیک به 40 روز از قطع اینترنت میگذرد و مردم مجبور به استفاده از پیامرسانهای داخلی هستند، ایتا محدودیت جدیدی اعمال کرده است.
زمانی که بخواهید با شمارهای در ایتا ثبتنام کنید با این پیام روبه رو میشوید: «متاسفانه در حال حاضر امکان ارسال کد فعالسازی برای کاربران جدید وجود ندارد.»
این نخستین بار نیست که ایتا در مواجهه با موج مهاجرت اجباری کاربران، از پذیرش آنها باز میماند. پیش از این و در مهرماه سال ۱۴۰۱ نیز همزمان با تشدید فیلترینگ، این پیامرسان اعلام کرده بود که موقتا قادر به پاسخگویی به حجم بالای تقاضای کاربران جدید نیست.
پیامرسان ایتا اواخر اسفند ۱۴۰۴ هم با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد با محدودیت در فضای ذخیرهسازی مواجه شده و به همین دلیل فایلهای بیش از ۵۰ مگابایتی کاربران را حذف کرد.
منبع: دیجیاتو
اخبار مرتبط