جستجو در سایت

1404/11/14 17:17

درباره Frozen 3 چه می‌دانیم؟

درباره Frozen 3 چه می‌دانیم؟
جاش گد، صداپیشهٔ محبوب اولاف، در تازه‌ترین اظهاراتش درباره (Frozen 3) تأکید کرده که پروژه همچنان در دست تولید است، اما طرفداران نباید انتظار داشته باشند به این زودی‌ها آماده اکران شود. او می‌گوید تیم سازنده «به‌دقت و وسواس» روی داستان کار می‌کند.
به گزارش سلام سینما

جاش گد، بازیگر و صداپیشه نقش اولاف در مجموعه (Frozen)، در گفت‌وگویی تازه درباره وضعیت (Frozen 3) توضیح داده و گفته است که روند تولید فیلم ادامه دارد، اما هنوز در مرحله‌ای نیست که بتوان زمان مشخصی برای انتشار آن اعلام کرد. او تأکید کرده که تیم سازنده در دیزنی و پیکسار به‌دنبال ارائه داستانی است که بتواند انتظارات عظیم مخاطبان جهانی را برآورده کند.

گد در این گفت‌وگو اشاره کرده که ساخت فیلم‌های انیمیشن در مقیاس (Frozen) فرآیندی بسیار طولانی و پیچیده است. او گفته است: «این پروژه‌ها زمان می‌برند. شما نمی‌توانید چنین داستان‌هایی را عجله‌ای بسازید. باید مطمئن شوید که همه‌چیز در بهترین حالت ممکن است.» او همچنین تأکید کرده که تیم سازنده نمی‌خواهد صرفاً یک دنبالهٔ تجاری تولید کند، بلکه هدف، خلق داستانی تازه و احساسی است که ارزش افزوده‌ای برای جهان (Frozen) داشته باشد.

طبق گزارش ScreenRant، دیزنی پیش‌تر تأیید کرده بود که نه‌تنها (Frozen 3) بلکه (Frozen 4) نیز در دست توسعه است. با این حال، هیچ‌یک از این پروژه‌ها هنوز تاریخ اکران رسمی ندارند. این موضوع نشان می‌دهد که استودیو قصد دارد مسیر داستانی بلندمدتی برای این فرنچایز طراحی کند.

گد همچنین درباره بازگشت خود به نقش اولاف گفت که این شخصیت برای او اهمیت ویژه‌ای دارد و هر زمان که تیم سازنده او را فرا بخواند، با اشتیاق بازمی‌گردد. او افزود که هنوز وارد مرحله ضبط دیالوگ‌ها نشده‌اند، که این موضوع نشان می‌دهد فیلم احتمالاً در مراحل اولیه تولید قرار دارد.

در پایان، گزارش تأکید می‌کند که با وجود سکوت خبری نسبی، (Frozen 3) یکی از موردانتظارترین پروژه‌های دیزنی است و هرگونه به‌روزرسانی از سوی عوامل فیلم به‌سرعت در میان طرفداران جهانی بازتاب پیدا می‌کند. به‌نظر می‌رسد دیزنی قصد دارد با دقت و آرامش، دنباله‌ای درخور موفقیت دو فیلم قبلی ارائه دهد.


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image