جستجو در سایت

1405/07/26 20:30

کوئنتین تارانتینو فیلمنامه دهمین فیلمش را آماده کرده است؛ اما فعلاً قصد بازگشت به سینما را ندارد

کوئنتین تارانتینو فیلمنامه دهمین فیلمش را آماده کرده است؛ اما فعلاً قصد بازگشت به سینما را ندارد
کوئنتین تارانتینو فیلمنامه دهمین و آخرین فیلم سینمایی خود را نوشته است، اما پیش از آغاز این پروژه می‌خواهد نمایشنامه جدیدش را روی صحنه ببرد، در کنار خانواده‌اش وقت بگذراند و کمی از زندگی لذت ببرد. این اظهارات نشان می‌دهد که طرفداران این فیلمساز سرشناس احتمالاً باید تا سال ۲۰۲۸ یا حتی دیرتر برای تماشای اثر جدید او منتظر بمانند.

ترجمه اختصاصی سلام سینما؛ نگار رعنایی| در حالی‌که از آغاز دهه ۲۰۲۰ تاکنون فیلم جدیدی از فیلمسازانی چون کوئنتین تارانتینو، برادران کوئن، ترنس مالیک، آلفونسو کوارون، اسپایک جونز، لارس فون تریه، وونگ کار وای، میشائل هانکه، بنت میلر و کنت لونرگان اکران نشده است، پرسش اصلی بسیاری از علاقه‌مندان سینما به زمان ساخت دهمین و آخرین فیلم تارانتینو مربوط می‌شود؛ پروژه‌ای که ظاهراً قرار نیست به این زودی‌ها به مرحله تولید برسد.

تارانتینو که اخیراً در برنامه تلویزیونی The Graham Norton Show حضور پیدا کرده بود، تأیید کرد که فیلمنامه فیلم جدیدش را به پایان رسانده و از نتیجه کار نیز رضایت دارد. با این حال، او تا زمانی که اجرای نمایشنامه The Popinjay Cavalier به پایان نرسد، قصد ندارد روی این پروژه کار کند. این نمایشنامه که با بازی ساشا بارون کوهن روی صحنه می‌رود، قرار است از ماه مارس در تئاترهای وست‌اند لندن اجرا شود.

تارانتینو درباره برنامه‌های آینده خود گفت:
«فیلمنامه‌ای نوشته‌ام که واقعاً دوستش دارم، اما می‌خواهم ابتدا این نمایشنامه را اجرا کنم و ببینم بعد از آن به چه کسی تبدیل می‌شوم. سپس به خانه برمی‌گردم، مدتی را با خانواده‌ام می‌گذرانم، کمی از زندگی لذت می‌برم و بعد تصمیم می‌گیرم که می‌خواهم چه کاری انجام دهم.»

به این ترتیب، دست‌کم می‌توان مطمئن بود که فیلمنامه فیلم جدید تارانتینو آماده است. به نظر می‌رسد پروژه The Movie Critic که پیش‌تر به‌عنوان دهمین فیلم او مطرح شده بود، دیگر در برنامه‌های این فیلمساز جایی ندارد و اثر جدیدش پروژه‌ای کاملاً متفاوت با عنوان و داستانی نامشخص خواهد بود.

تارانتینو همچنین توضیح داد که ایده اولیه نمایشنامه The Popinjay Cavalier در قالب یک فیلمنامه شکل گرفته بود، اما بعدها به این نتیجه رسید که داستان در قالب یک نمایش تئاتری بهتر عمل می‌کند. او این اثر را ترکیبی از ژانر فیلم‌های ماجراجویانه شمشیربازی و عناصر کمدیِ کمدی فرانسوی توصیف کرد.

با این حال، بخش مهم اظهارات تارانتینو به تمایل او برای «کمی زندگی کردن» مربوط می‌شود؛ موضوعی که احتمالاً در تعیین زمان بازگشتش به سینما نقش مهمی خواهد داشت. تارانتینو و همسرش، دنیلا پیک، دو فرزند دارند و در انتظار تولد فرزند سوم خود هستند. با توجه به اینکه اجرای نمایشنامه قرار است در ماه ژوئن به پایان برسد، به نظر می‌رسد او پس از آن نیز بخش قابل‌توجهی از وقتش را به خانواده اختصاص دهد.

بر این اساس، احتمالاً سال ۲۰۲۸ زودترین زمان ممکن برای آغاز اکران دهمین فیلم تارانتینو خواهد بود؛ آن هم به شرطی که تجربه کارگردانی تئاتر او را به ادامه فعالیت در این حوزه ترغیب نکند.

از آخرین فیلم سینمایی تارانتینو، «روزی روزگاری در هالیوود» (Once Upon a Time... in Hollywood)، تاکنون هفت سال گذشته است و تا تابستان آینده این فاصله به هشت سال خواهد رسید. حتی وقفه شش‌ساله او پس از ساخت (Jackie Brown) نیز در مقایسه با این دوره طولانی‌تر، کوتاه به نظر می‌رسد. در واقع، این طولانی‌ترین دوره دوری تارانتینو از سینما در تمام دوران حرفه‌ای او محسوب می‌شود.

اگر دهمین و آخرین فیلم این کارگردان در سال ۲۰۲۸ یا پس از آن اکران شود، ممکن است مخاطبان برای تماشای فیلم جدید او بیش از یک دهه انتظار کشیده باشند؛ فاصله‌ای کم‌سابقه برای فیلمسازی که آثارش همواره از رویدادهای مهم سینمای معاصر به شمار می‌روند.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image