جستجو در سایت

1404/08/26 15:45

فیلم کم‌بودجه Captain America سال ۱۹۹۰ یک روز کامل بدون فیلم واقعی فیلم‌برداری شد

فیلم کم‌بودجه Captain America سال ۱۹۹۰ یک روز کامل بدون فیلم واقعی فیلم‌برداری شد
کارگردان آلبرت پیون فاش کرد که در تولید نسخه کم‌هزینه «کا در سال ۱۹۹۰، «کاپیتان آمریکا» روز کامل صحنه‌ها را شبیه‌سازی کردند بدون آنکه حتی فیلم واقعی در دوربین باشد، چرا که بودجه برای خرید فیلم تمام شده بود.
به گزارش سلام سینما

فیلم کم‌بودجه «کاپیتان آمریکا» (Captain America) به کارگردانی آلبرت پیون و تولید سال ۱۹۹۰، با بودجه تنها ۳ میلیون دلار ساخته شد و در نهایت به جای اکران سینمایی مستقیم، در سال ۱۹۹۲ به بازار ویدئو رفت. پیون، که از دوران کودکی طرفدار شخصیت کاپیتان آمریکا بود، در مصاحبه‌ای با وبلاگ (Flexible Head) در سال ۲۰۱۳ گفت تولید این فیلم «یک آشفتگی کامل» بود.

با وجود علاقه پیون به فیلمنامه و تلاش برای ساخت داستانی جنگ جهانی دوم مشابه سبک «ایندیانا جونز»، مشکلات مالی مداوم باعث شد بسیاری از جنبه‌های تولید به مشکل بخورد. او افزود که حتی یک روز کامل، صحنه‌ها را بدون فیلم واقعی در دوربین ضبط کردند: «ما فقط وانمود می‌کردیم که فیلم‌برداری می‌کنیم، چون نمی‌خواستیم کسی بفهمد که فیلم‌مان تمام شده و پول خرید بیشتر نداریم.»

فیلم با بازی مت سالینگر در نقش کاپیتان آمریکا و اسکات پاولین در نقش رد اسکال، با نقدهای منفی مواجه شد. لباس کاپیتان آمریکا به کمیک‌ها وفادار بود اما گوش‌های بازیگر با پوشش لاستیکی قابل توجهی پوشانده شده بود. شخصیت رد اسکال نیز در میانه فیلم از ابرشرور کمیک به یک گانگستر معمولی تبدیل شد. تدوین ضعیف و صحنه‌های مبارزه‌ای غیرقابل فهم، از دیگر نقاط ضعف فیلم بودند.

پیون تأکید کرد که ایده فیلم را دوست داشت و فیلم‌برداری در یوگسلاوی انجام شد، اما کمبود منابع و ناتوانی در دریافت وام بانکی باعث شد پروژه دائماً با بحران مالی مواجه باشد. او در پایان با لحنی طنزآمیز اشاره کرد که شرایط مشابهی احتمالاً برای جو جانستون، کارگردان نسخه ۲۰۱۱ «کاپیتان آمریکا: نخستین انتقام‌جو» (Captain America: The First Avenger) رخ نداده است، چرا که آن فیلم بودجه‌ای بیش از ۱۴۰ میلیون دلار داشت.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image