جستجو در سایت

1405/07/11 13:15
دل تورو پشت هموطنش درآمد

دفاع جانانه گیرمو دل تورو از فیلم جنجالی Digger تام کروز؛ سینما جایگاه اصلی اثر اینیاریتو است

دفاع جانانه گیرمو دل تورو از فیلم جنجالی Digger تام کروز؛ سینما جایگاه اصلی اثر اینیاریتو است
در روزهایی که نقدهای ضد و نقیض پیرامون فیلم تازه «حفار» (Digger) بالا گرفته و بحث بر سر ارزش تماشای آن در سینما داغ است، گیرمو دل تورو به عنوان یکی از تحسین‌شده‌ترین کارگردانان جهان وارد میدان شد تا از این اثر دفاع کند. او در واکنشی تند به یک نقد سینمایی، تماشای این اثر بزرگ با بازی تام کروز را یک تجربه واجب سینمایی دانسته و رویکردهای محافظه‌کارانه را به باد انتقاد گرفته است.
به گزارش سلام سینما

تام کروز در همکاری جدید خود با الخاندرو گونسالس اینیاریتو، فضای بلاک‌باسترهای اکشن را کنار گذاشته و در فیلم «حفار» به نقش مردی قدرتمند فرو رفته که مسبب یک فاجعه عظیم شده و حالا با تمام توان سعی در جبران آن دارد. حضور بازیگران طراز اولی چون ریز احمد، جان گودمن و ساندرا هولر در کنار کروز، به این کمدی رنگ‌وبوی متفاوتی بخشیده است. با این حال، انتشار نقدهای متفاوت باعث شده پرسش بزرگی میان مخاطبان شکل بگیرد: آیا این فیلم ارزش خرید بلیت سینما را دارد یا باید منتظر اکران آنلاین آن ماند؟

خبرگزاری IGN در نقدی که تیتر آن پیشنهاد می‌کرد تماشای فیلم در سینما تغییری در نظر مخاطبان ایجاد نمی‌کند و بهتر است منتظر نسخه خانگی ماند، خشم دل تورو را برانگیخت. این فیلمساز شهیر در واکنش به این رویکرد، تیتر مذکور را «کوته‌فکرانه» خواند. دل تورو با تأکید بر اینکه فیلم را بسیار دوست دارد، تصریح کرد که «حفار» از نظر مقیاس، جسارت و پیچیدگی بصری، دقیقاً برای پرده نقره‌ای ساخته شده و یک تجربه سینمایی تمام‌عیار است که نباید نادیده گرفته شود.

اختلاف نظر اصلی بر سر نحوه تجربه این فیلم است. منتقدی که امتیاز ۶ از ۱۰ را به فیلم داده بود، بازی‌ها را ستود اما طنز سیاسی-اجتماعی اثر را چندان گیرا ندانست و پیشنهاد کرد مخاطبان پول خود را ذخیره کنند. در مقابل، دل تورو معتقد است نباید این دستاوردهای فنی را دست‌کم گرفت. فیلم با فناوری ویستاویژن و توسط امانوئل لوبتسکی، فیلم‌بردار برنده اسکار، تصویربرداری شده است. همین جزئیات فنی و اکران در سالن‌های آی‌مکس، دلیلی است که فیلمسازانی مثل دل تورو تماشای آن در خانه را تقلیل دادن تجربه هنر سینما می‌دانند.

در نهایت، کمپانی برادران وارنر از این اختلاف نظرها برای جلب توجه بیشتر به فیلم بهره برده و فضا را برای قضاوت نهایی به خود تماشاگران سپرده است. اینکه آیا «حفار» می‌تواند با سلیقه تماشاگران ارتباط برقرار کند یا خیر، موضوعی است که از تاریخ ۲ اکتبر ۲۰۲۶ (۱۰ مهر ۱۴۰۵) با اکران سراسری این اثر در سینماها روشن خواهد شد.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image