جستجو در سایت

1404/10/06 21:07

جیمز کامرون: در صورت توقف «آواتار»، جزئیات را در یک نشست خبری اعلام می‌کنم

جیمز کامرون: در صورت توقف «آواتار»، جزئیات را در یک نشست خبری اعلام می‌کنم
کارگردان برنده جایزه اسکار می‌گوید اگر ساخت قسمت‌های چهارم و پنجم «آواتار» ادامه پیدا نکند، داستان کامل را به‌صورت رسمی توضیح خواهد داد.
به گزارش سلام سینما

جیمز کامرون، کارگردان برنده جایزه اسکار، هم‌زمان با موفقیت چشمگیر فیلم «آواتار: آتش و خاکستر» (Avatar: Fire and Ash) در گیشه، از احتمال توقف زودهنگام این فرنچایز سخن گفته است. این فیلم تنها در هفته نخست اکران، به نیم‌میلیارد دلار فروش جهانی نزدیک شده و رکوردهای متعددی را شکسته است.

کامرون در گفت‌وگو با Entertainment Weekly تأکید کرده که هنوز مطمئن نیست داستان «آواتار» پس از قسمت سوم ادامه یابد. او گفته است که هر بار باید «توجیه اقتصادی» پروژه ثابت شود و اگر ساخت قسمت‌های چهارم و پنجم به هر دلیل متوقف شود، «یک نشست خبری برگزار می‌کند» تا توضیح دهد قرار بود داستان به کدام سمت برود.

او همچنین اشاره کرده که قصد دارد نسخه رمان‌شده این مجموعه را منتشر کند؛ حتی با وجود اینکه «دیگر مدل تجاری مشخصی» برای چنین کاری وجود ندارد. به گفته او، انتشار رمان می‌تواند «نسخه‌ای قطعی و رسمی» از آنچه قرار بود در جهان آواتار رخ دهد، ارائه کند.

قسمت سوم «آواتار» پس از اکران ۱۹ دسامبر، تنها در آمریکا طی هفته تعطیلات ۱۵۳.۶ میلیون دلار فروش داشته و همچنان در صدر جدول گیشه قرار دارد. کامرون پیش‌تر بخشی از فیلم‌برداری قسمت چهارم را نیز انجام داده، اما تأکید کرده که ادامه مسیر کاملاً به عملکرد مالی فیلم‌ها بستگی دارد.


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image