جستجو در سایت

1405/04/27 21:45

سایه‌ سبزِ دکتر دووم بر سرِ جهان مارول؛ رونمایی از پوسترهای حماسی Avengers: Doomsday در شانگهای

سایه‌ سبزِ دکتر دووم بر سرِ جهان مارول؛ رونمایی از پوسترهای حماسی Avengers: Doomsday در شانگهای
هواداران مارول در سرتاسر جهان حالا دلیلِ محکمی برای شمارش معکوس دارند. در جریانِ اکسپو شانگهای ۲۰۲۶، مارول استودیوز با رونمایی از اولین پوسترهای رسمی «انتقام‌جویان: دومزدی»، پرده از مقیاسِ عظیمِ جنگی برداشت که قرار است در پایانِ امسال، معادلاتِ چندجهانی را برای همیشه تغییر دهد.
به گزارش سلام سینما

مارول برای این رونمایی، سنگ‌تمام گذاشت. پوسترهای رسمی که در غرفه‌های اختصاصی نمایش داده شدند، فراتر از یک تبلیغ ساده هستند؛ آن‌ها نقشه‌ی میدانِ جنگ را ترسیم می‌کنند. در این آثار هنری، شاهدِ نمادهایی هستیم که هرکدام وزنِ داستانی سنگینی دارند:

کمپ بازسازی‌شده انتقام‌جویان و برج انتقام‌جویان: که نشان‌دهنده احیایِ دوباره‌ی این گروه پس از هفت سال دوری از کانونِ توجه است.

ساختمان باکستر (Fantastic Four) و مدرسه ایکس (X-Men): که به وضوح اتحادِ بزرگِ قهرمانان را نوید می‌دهند.

واکاندا: که همچنان قلبِ تپنده و متحدِ استراتژیک در برابر تهدیدات جهانی است.

تالارِ تخت‌وپادشاهی دکتر دووم: که با سایه‌ای از رنگِ سبزِ فسفری و نمادین، بر فرازِ همه‌ی این‌ها سایه افکنده است.

رنگ‌بندیِ غالبِ سبز در این پوسترها، پیامی مستقیم و بی‌تردید دارد: دکتر دووم (با بازی رابرت داونی جونیور) نه تنها یک دشمنِ ساده، بلکه یک فاتح است که در حال بلعیدنِ چهار دنیای موازی است.

سم ویلسون و انتقام‌جویانِ جدید
یکی از مهم‌ترین جزئیاتِ این رونمایی، تأییدِ غیرمستقیمِ رهبریِ سم ویلسون (کاپیتان آمریکای جدید) بر گروه انتقام‌جویان است. پس از گذشتِ هفت سال از غیبتِ رسمیِ انتقام‌جویان، پوسترهای جدید نشان می‌دهند که این تیم نه تنها بازگشته، بلکه خود را برای بزرگ‌ترین نبردِ تاریخ بازسازی کرده است. دیدنِ مقرِ قدیمی که دوباره احیا شده، حسِ نوستالژیک و در عین حالِ هشداری را به مخاطب می‌دهد: دنیا دوباره به قهرمانانش نیاز دارد.

تجربه‌ی واقعیِ جنگ
مارول فقط به پوستر اکتفا نکرد؛ بازدیدکنندگانِ اکسپو شانگهای این فرصت را داشتند که قدم به دنیایِ فیلم بگذارند. وجودِ نمونه‌های فیزیکی و هم‌اندازه‌ی واقعی از «ایکس‌منشن» و «تاج‌وتخت دکتر دووم»، نشان می‌دهد که این فیلم تا چه حد بر «ملموس بودنِ مقیاس» تأکید دارد. قرار گرفتنِ ایکس‌من‌ها، چهار شگفت‌انگیز، انتقام‌جویان و نیروهای واکاندا زیر یک پرچم واحد، گواهی است بر اینکه «دومزدی» قرار است جاه‌طلبانه‌ترین رویدادِ چندجهانیِ سینمایی باشد.

شمارش معکوس تا ۱۸ دسامبر
این جنگِ کیهانی که در اکسپو شانگهای به نمایش درآمد، تنها پیش‌درآمدی است بر آنچه در ۱۸ دسامبر ۲۰۲۶ (۲۷ آذر ۱۴۰۵) روی پرده‌های سینما خواهیم دید. با توجه به این نمایشِ قدرتمند، حالا سؤال اصلی برای هواداران این نیست که «چه کسی برنده می‌شود؟»، بلکه سؤال این است که «چقدر از این دنیا پس از حمله دکتر دووم باقی خواهد ماند؟»

به نظر شما با توجه به پوسترهای منتشر شده و حضور همزمانِ چهار شگفت‌انگیز و ایکس‌من، آیا «انتقام‌جویان: دومزدی» می‌تواند رکورد‌های فروشِ Endgame را جابه‌جا کند یا این فیلم صرفاً سکوی پرتابی برای نبرد نهایی در Secret Wars خواهد بود؟
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image