جستجو در سایت

1404/09/10 19:47

سازندگان Smiling Friends از فصل سوم تا پایان احتمالی سریال سخن گفتند

سازندگان Smiling Friends از فصل سوم تا پایان احتمالی سریال سخن گفتند
مایکل کیوسک و زک هادل، خالقان سریال محبوب (Smiling Friends)، در مصاحبه‌ای تازه درباره روند فصل سوم، الهام‌ها و برنامه‌های آینده این مجموعه توضیح دادند.
به گزارش سلام سینما

فصل سوم (Smiling Friends) با محوریت شخصیت سبز و مرموز «گِلِپ» به پایان رسید؛ شخصیتی که از ابتدای سریال کنجکاوی مخاطبان را برانگیخته بود. زک هادل توضیح داد که پس از سه فصل زمان مناسبی برای پرداختن به گذشته این کاراکتر فرا رسیده است. او افزود که ایده‌های دیگری درباره تاریخچه گِلِپ وجود دارد که شاید در فصل‌های آینده استفاده شود.  

مایکل کیوسک نیز اشاره کرد که قصد داشتند یک اپیزود سفر در زمان بسازند و با طنز به تاریخ آمریکا بپردازند. رابطه شخصیت‌های اصلی، «چارلی» و «پیم»، نیز در این فصل بیشتر مورد توجه قرار گرفت؛ جایی که پیم همچنان چارلی را بهترین دوست خود می‌داند، در حالی‌که نگاه چارلی به او کمی فاصله‌دارتر است.  

سازندگان همچنین درباره واکنش‌های طرفداران در شبکه‌های اجتماعی صحبت کردند. آن‌ها گفتند برخی مخاطبان بیش از حد به جزئیات توجه می‌کنند و صحنه‌هایی ساده را به‌عنوان پیام‌های سیاسی یا اجتماعی تفسیر می‌کنند، در حالی‌که هدف سریال صرفاً طنز و سرگرمی است. به گفته کیوسک، (Smiling Friends) ذاتاً سیاسی نیست و تلاش می‌کند بین مخاطبان تفرقه نیندازد.  

این فصل همچنین شامل حضور مهمان ویژه‌ای از فیلم (Clerks) بود؛ برای سازندگان که خود طرفدار این اثر هستند، تجربه‌ای هیجان‌انگیز محسوب می‌شد. آن‌ها تأکید کردند که سریال اکنون به نقطه‌ای رسیده که نوشتن و تولید اپیزودها طبیعی‌تر و روان‌تر انجام می‌شود.  

در مورد آینده سریال، کیوسک و هادل گفتند که احتمالاً پس از فصل پنجم مجموعه را به پایان خواهند رساند تا مانند گروه بیتلز، در اوج خداحافظی کنند. به باور آن‌ها، بهتر است مخاطبان را مشتاق نگه داشت تا اینکه سریال بیش از حد طولانی شود.  
 

اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image