جستجو در سایت

1404/08/18 23:43

آرنولد شوارتزنگر از علاقه خود به بازسازی یکی از فیلم‌هایش پرده برداشت

آرنولد شوارتزنگر از علاقه خود به بازسازی یکی از فیلم‌هایش پرده برداشت
آرنولد شوارتزنگر، ستاره افسانه‌ای سینمای اکشن، اعلام کرد که تنها فیلمی از کارنامه‌اش که همیشه آرزوی بازسازی آن را داشته، «مرد فراری» (The Running Man) محصول ۱۹۸۷ بوده است و حالا این آرزو با نسخه‌ای جدید به کارگردانی ادگار رایت و بازی گلن پاول محقق شده است.
به گزارش سلام سینما

در مراسم افتتاحیه نسخه جدید فیلم «مرد فراری»، آرنولد شوارتزنگر ۷۸ ساله در کنار کارگردان ادگار رایت و بازیگر اصلی گلن پاول حضور یافت و گفت: «تنها فیلمی که همیشه می‌خواستم بازسازی شود، همین بود. و حالا این نسخه دقیقاً همان کاری را کرده که باید می‌کرد: اکشن فوق‌العاده و خلاقانه.»

فیلم اصلی «مرد فراری» به کارگردانی پل مایکل گلیزر، اقتباسی آزاد از رمانی از استیون کینگ (با نام مستعار ریچارد باکمن) بود. شوارتزنگر در آن نقش بن ریچاردز، یک پلیس سابق را بازی می‌کرد که به‌ناحق متهم شده و مجبور می‌شود در یک شوی مرگبار تلویزیونی برای بقا بجنگد.

نسخه جدید با بازی گلن پاول و حضور بازیگرانی چون ویلیام اچ. میسی، لی پیس، کولمن دومینگو، جاش برولین، مایکل سرا و دیگران، قرار است در ۱۴ نوامبر اکران شود. پاول پیش از شروع فیلم‌برداری از شوارتزنگر اجازه گرفته و گفته: «آرنولد به ما برکت داد. حتی گفت که از نسخه نهایی خیلی خوشش آمده.»

ادگار رایت نیز در پستی اینستاگرامی از شوارتزنگر به‌عنوان «افسانه‌ای که مشعل را به نسل بعدی سپرد» یاد و از حمایت او در طول پروژه قدردانی کرد. او نوشت: «بن ریچاردز قدیمی با بن ریچاردز جدید دیدار کرد. آرنولد با مهربانی و سخاوت از ما حمایت کرد و حتی از دیدن چهره‌اش روی اسکناس تبلیغاتی فیلم خوشحال شد!»
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image