جستجو در سایت

1404/10/09 22:07

طراحی لباس Father Mother Sister Brother؛ چرا خانه مد سن لوران تمام لباس‌ها را تولید کرد؟

طراحی لباس Father Mother Sister Brother؛ چرا خانه مد سن لوران تمام لباس‌ها را تولید کرد؟
کاترین جورج، طراح لباس فیلم جدید جیم جارموش، می‌گوید تمام لباس‌های سه اپیزود (Father Mother Sister Brother)، از کت‌های آدام درایور و کیت بلانشت تا هودی سادهٔ تام ویتس، توسط خانهٔ مد سن لوران ساخته شده‌اند. رنگ قرمز نیز تم بصری مشترک هر سه داستان است.
به گزارش سلام سینما

فیلم (Father Mother Sister Brother) ساخته جیم جارموش از سه اپیزود مستقل تشکیل شده که هرکدام درباره رابطه دو خواهر یا برادر بزرگسال است. با وجود تفاوت‌های روایی، یک عنصر همهٔ بخش‌ها را به هم پیوند می‌دهد: رنگ قرمز. کاترین جورج، طراح لباس فیلم، در گفت‌وگو با ورایتی توضیح می‌دهد که این رنگ از ابتدا ایده خود جارموش بوده و او «در سال‌های اخیر رنگ‌ها را به شکل متفاوتی می‌بیند».

جورج می‌گوید تمام لباس‌های فیلم (حتی هودی ساده تام ویتس) توسط سن لوران ساخته شده است، زیرا این خانه مد از حامیان پروژه بوده. او توضیح می‌دهد که سن لوران یا لباس‌هایی را که مناسب شخصیت‌ها بود ارائه می‌داد، یا اگر لازم بود، آن‌ها را از صفر می‌ساخت. این همکاری شامل انتخاب پارچه، دوخت، و حتی ساخت کفش‌های اختصاصی بود.

اپیزود اول: پدر
در این بخش، تام ویتس نقش پدری منزوی را بازی می‌کند. ابتدا قرار بود لباس او یک گان یا پیژامه باشد، اما هنگام پرو، ویتس با هودی خودش احساس راحتی بیشتری کرد و همان مدل برای فیلم بازطراحی شد؛ البته با آستر بورگاندی برای حفظ تم رنگی. فرزندان او (آدام درایور و ماییم بیالیک) کت‌های محافظه‌کارانه با پلیورهای قرمز تیره می‌پوشند.

اپیزود دوم: مادر
در دوبلین، کیت بلانشت و ویکی کریپس به دیدار مادرشان (شارلوت رمپلینگ) می‌روند. لباس‌ها شخصیت‌ها را تعریف می‌کنند:  

- کریپس با موهای صورتی و کت خز مصنوعی، «دختر مهمانی‌رو» است.  

- بلانشت با پیراهن آکسفورد روی یقه‌اسکی بورگاندی، «خشک و رسمی» است.  

- رمپلینگ لباسی بر اساس یک جامپ‌سوت سن لوران می‌پوشد؛ شیک، دقیق و کاملاً متناسب با شخصیتش.

اپیزود سوم: خواهر، برادر
در پاریس، ایندیا مور و لوکا سبات نقش دوقلوهایی را بازی می‌کنند که با گذشتهٔخانواده‌شان روبه‌رو می‌شوند. هر دو کت چرمی دارند؛ نسخه‌ای کلاسیک برای سبات و نسخه‌ای فشن‌تر برای مور. تم قرمز اینجا متعادل‌تر است: مور یک تاپ قرمز می‌پوشد.

جورج می‌گوید همکاری با سن لوران فرصتی بود تا «میان مد و طراحی شخصیت» تعادل برقرار کند و در عین حال لباس‌ها را با شست‌وشو و کهنه‌کاری، واقعی و «زندگی‌کرده» نشان دهد.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image