جستجو در سایت

1404/10/06 18:47

سرنوشت ناراحت‌کننده فصل دوم Pluribus

سرنوشت ناراحت‌کننده فصل دوم Pluribus
پایان فصل اول با یک تعلیق بزرگ به اتمام رسید، اما هنوز هیچ برنامه‌ای برای فیلم‌برداری فصل جدید وجود ندارد.
به گزارش سلام سینما

فصل اول سریال علمی‌تخیلی «پلوریبوس» (Pluribus) ساختهٔ وینس گیلیگان با پایانی شوکه‌کننده به پایان رسید، اما طرفداران باید مدت زیادی منتظر بمانند تا ببینند سرنوشت جهان و شخصیت اصلی، کارول، چه خواهد شد. طبق گفته‌های وینس گیلیگان، خالق سریال،  هیچ تاریخ تولید یا پخش مشخصی برای فصل دوم وجود ندارد.

پایانی که جهان را در آستانهٔ نابودی گذاشت
در قسمت پایانی، کارول (ریاسیهورن) پس از آگاهی از اینکه «دیگران» می‌توانند بدون رضایت او ذهنش را به کندوی جمعی متصل کنند، دچار خشم می‌شود و تصمیم می‌گیرد با مَنوسوس متحد شود تا «دنیا را نجات دهد». اپیزود با رسیدن یک بمب اتمی به خانهٔ او پایان می‌یابد؛ تصویری که آیندهٔ سریال را کاملاً مبهم می‌کند.

گیلیگان: «نوشتن زمان می‌برد؛ نمی‌خواهیم عجله کنیم»
گیلیگان در گفت‌وگو با Entertainment Weekly تأیید کرده که تیم نویسندگان تازه کار روی فصل دوم را آغاز کرده‌اند، اما روند کار آهسته است:  
«در حال کاریم. زمان می‌برد. دوست داشتم سریع‌تر پیش برویم، اما نمی‌شود».  

او تأکید می‌کند که تیم خلاق ترجیح می‌دهد در «پناهگاه» خود کار کنند و تحت‌تأثیر واکنش‌های مثبت یا منفی مخاطبان قرار نگیرند.

فصل دوم فعلاً در هاله‌ای از ابهام
- هیچ تاریخ فیلم‌برداری مشخص نشده  

- بازگشت بازیگران تأیید نشده  

- سیهورن نیز دربارهٔ حضور در فصل دوم اظهار نظری نکرده است.  

- تهیه‌کنندهٔ اجرایی گوردون اسمیت می‌گوید: «روی خطی هستیم که به بی‌نهایت می‌رود»؛ اشاره‌ای طنزآمیز به اینکه زمان‌بندی مشخصی وجود ندارد

چرا این خبر برای طرفداران ناامیدکننده است؟
محبوبیت فصل اول باعث شده انتظار برای ادامهٔ داستان بالا باشد، اما تیم سازنده می‌گوید فشار موفقیت باعث نمی‌شود سریع‌تر کار کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند فصل دوم را با همان کیفیت و دقت فصل اول بنویسند.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image