جستجو در سایت

1404/12/08 21:17
تریلر Faces of Death منتشر شد

بازسازی هولناک با حضور ستاره‌های Euphoria و Stranger Things در راه است

بازسازی هولناک با حضور ستاره‌های Euphoria و Stranger Things در راه است
اولین تریلر بازسازی (Faces of Death) منتشر شد؛ فیلمی ترسناک به کارگردانی دنیل گولدهابر با بازی باربی فریرا و چارلی XCX که نسخه‌ای مدرن از اثر جنجالی دهه‌۷۰ ارائه می‌دهد و قرار است آوریل ۲۰۲۶ اکران شود.
به گزارش سلام سینما

تریلر جدید فیلم ترسناک (Faces of Death) منتشر شده است؛ اثری که توسط Independent Film Company و Shudder در بهار ۲۰۲۶ عرضه می‌شود. این فیلم به کارگردانی دنیل گولدهابر ساخته شده و بازسازی نسخه سال ۱۹۷۸ است. در این نسخه جدید، باربی فریرا (Euphoria)، چارلی XCX، دیکر مانتگومری (Stranger Things)، جوزی توتا، جرمن فاولر و آرون هالیدی نقش‌آفرینی می‌کنند. فیلمنامه را گولدهابر و ایسا مازِی نوشته‌اند.

طبق گزارش هالیوود ریپورتر ، داستان تریلر حول محور یک ناظر زن در پلتفرمی شبیه یوتیوب می‌چرخد که وظیفه‌اش حذف محتوای خشونت‌آمیز و آزاردهنده است. او که خود در حال بهبود از یک آسیب روحی جدی است، به گروهی برمی‌خورد که قتل‌های فیلم اصلی را بازسازی می‌کنند. اما در دنیای امروز که مرز میان واقعیت و اطلاعات جعلی مبهم شده، پرسش اصلی این است: این قتل‌ها واقعی‌اند یا ساختگی؟

فیلم اصلی (Faces of Death) در سال ۱۹۷۸ به کارگردانی جان آلن شوارتز ساخته شد و با نمایش صحنه‌های ساختگی اما بسیار خشن، موجی از اعتراض و سانسور در کشورهای مختلف به راه انداخت. همین پیشینه جنجالی باعث شده بازسازی آن حساسیت‌برانگیز باشد.

گولدهابر در گفت‌وگو با ورایتی گفته است هدف تیم سازنده، خلق فیلمی بوده که هم طرفداران دوآتشه نسخه اصلی را راضی کند و هم برای مخاطبان عادی ژانر ترسناک قابل‌تماشا باشد. او تأکید می‌کند که فیلم جدید ضمن ادای احترام به سنت «ماندو هارر»، تلاش دارد این سبک را بدون رقیق کردن، به مخاطبان گسترده‌تری معرفی کند و در عین حال سرگرم‌کننده، ترسناک و حتی طنزآمیز باقی بماند.

(Faces of Death) در تاریخ ۱۰ آوریل ۲۰۲۶ اکران خواهد شد.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image