جستجو در سایت

1404/09/10 17:47

رناته رینس‌وه: از نجاری تا رقابت برای نامزدی اسکار

رناته رینس‌وه: از نجاری تا رقابت برای نامزدی اسکار
ستاره نروژی سینما، که با بازی در (The Worst Person in the World) به شهرت رسید، در فیلم جدید (Sentimental Value) بار دیگر با کارگردان یواکیم تری‌یر همکاری کرده و به گفته منتقدان، یکی از شانس‌های اصلی اسکار بهترین بازیگر زن است.
به گزارش سلام سینما

رناته رینس‌وه، ۳۸ ساله، در گفت‌وگویی با USA Today توضیح داده که پیش از موفقیت جهانی‌اش، به دلیل ناامیدی از نقش‌های سطحی در تلویزیون و سینما، قصد داشته بازیگری را کنار بگذارد و به حرفه خانوادگی یعنی نجاری روی بیاورد. او حتی دو خانه را بازسازی کرده و گفته است: «فهمیدم در این کار خیلی خوب نیستم، اما به‌طور جدی به آن فکر کرده بودم».  

رینس‌وه با فیلم (The Worst Person in the World) در 2021 به شهرت رسید و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن را دریافت کرد. شخصیت «جولی» در این فیلم، تصویری صادقانه از بحران‌های جوانی بود که به شدت با مخاطبان ارتباط برقرار کرد. او می‌گوید واکنش‌ها آن‌قدر هیجان‌انگیز بود که پس از نمایش فیلم دچار حالت تهوع شد.  

فیلم تازه او، (Sentimental Value)، بار دیگر با همکاری یواکیم تری‌یر ساخته شده و داستان بازیگری به نام «نورا» را روایت می‌کند که با پدر فیلمسازش (با بازی استلان اسکاشگورد) رابطه‌ای پر از زخم‌های قدیمی دارد. رینس‌وه در این نقش، تلاش کرده تصویر ظریف و درونی از افسردگی و انزوا ارائه دهد. او تأکید کرده: «احساس مسئولیت داشتم که این موضوع را جدی و واقعی نشان دهم».  

این فیلم سومین همکاری او با تری‌یر پس از (Oslo, August 31st) و (The Worst Person in the World) است. منتقدان پیش‌بینی می‌کنند که بازی رینس‌وه در (Sentimental Value) برایش نامزدی اسکار بهترین بازیگر زن را به همراه داشته باشد.  

رِینسوه همچنین گفته حضور خانواده‌اش در جشنواره کن برای تماشای فیلم، تجربه‌ای «عمیق» بوده و باعث شده آن‌ها بیش از پیش به مسیر حرفه‌ای او افتخار کنند.  
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image