جستجو در سایت

1404/09/24 11:10
مهران و عرشیا حذف شدند اما سیاوش نه

نگاهی به قسمت بیستم سریال شغال؛ سرنوشت فیلم مرموز چه می‌شود؟

نگاهی به قسمت بیستم سریال شغال؛ سرنوشت فیلم مرموز چه می‌شود؟
قسمت بیستم سریال «شغال» درحالی پخش شد که این سریال با حاشیه‌های اختلاف بین یکی از بازیگران با تهیه‌کننده دست و پنجه نرم می‌کرد.

اختصاصی سلام سینما – فرزین محمدی: قسمت بیستم سریال «شغال» درحالی پخش شد که این سریال با حاشیه‌های اختلاف بین یکی از بازیگران با تهیه‌کننده دست و پنجه نرم می‌کرد.

در قسمت بیستم سریال شغال چه گذشت؟

در قسمت بیستم «شغال» مهران تصمیم گرفت سیاوش و کامیار را باهم روبه‌رو کند. از طرفی نیک‌تاج با یک خبرنگار هماهنگ می‌کند که فیلمی که از کامیار دارد را در فضای مجازی منتشر کند. مهران با سیاوش تماس می‌گیرد و از او بابت شکایتی که کرده بود عذرخواهی می‌کند و از او می‌خواهد که در یک ساختمان نیمه‌کاره به ملاقاتش بیاید. همزمان با کامیار هم در همان ساختمان قرار می‌گذارد. آوا که از قرار مهران و سیاوش خبردار می‌شود با کاویان تماس می‌گیرد و کاویان به او می‌گوید برای مدتی به شمال برود. وقتی کامیار متوجه می‌شود که مهران با سیاوش هم قرار گذاشته، با مهران درگیر می‌شود و درست لحظه‌ای که سیاوش وارد ساختمان می‌شود جسد مهران از طبقه پنجم به پایین پرتاب می‌شود. سیاوش و کامیار یک لحظه با هم برخورد می‌کنند پس از درگیری کوتاه کامیار فرار می‌کند. 

عرشیا در قسمت نوزدهم به کامیار گفته بود که پسر یکی از کارمندهای قدیمی کاویان است و پس از اخراج پدرش، زندگی‌شان نابود می‌شود و پدرش سکته می‌کند. کامیار این موضوع را با کاویان مطرح می‌کند و کاویان به دنبال کارمند اخراجی می‌گردد اما آزاد او را زودتر پیدا می‌کند.

آزاد عرشیا را تعقیب می‌کند و وارد خانه او می‌شود. زمانی که عرشیا در حمام بود وارد می‌شود و با عرشیا درگیر می‌شود و او را می‌کشد. آزاد لپ‌تاپ و موبایل عرشیا را از خانه خارج می‌کند که دست کسی به فیلم نرسد اما نیک‌تاج و مهران هم نسخه‌ای از فیلم در اختیار دارند. قسمت بیستم سریال «شغال» با دو قتل به پایان رسید؛ قتل مهران و عرشیا. از بین کسانی که قصد داشتند آوا را منتشر کنند فقط نیک‌تاج باقی مانده است و باید دید در ادامه فیلم آوا که تا الان موتور گرداننده فیلمنامه بوده چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد. 

حاشیه‌های سریال شغال

درحالی‌که پیش از این در خبرها آمده بود به دلیل اختلاف سجاد بابایی با تهیه‌کننده در قسمت جدید به قتل می‌رسد در قسمت بیستم همچنان حضور داشت. حذف نام سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش، از تیتراژ سریال، واکنش‌های زیادی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. نقش سیاوش در داستان اهمیت داشت و حضورش در تیتراژ منطقی به نظر می‌رسید. این اتفاق باعث شد بسیاری از مخاطبان درباره دلیل حذف نام او سؤال کنند و رسانه‌ها به بررسی این موضوع بپردازند. آن زمان گمانه‌زنی‌هایی درباره اختلاف مالی میان بابایی و طلوعی مطرح شد.

در برخی رسانه‌ها به صورت غیررسمی اعلام شد که بابایی به دلیل این اختلاف‌ها از ادامه بازی در سریال انصراف داده و حتی شایعاتی مبنی بر این شکل گرفت که عوامل سریال قصد دارند از هوش مصنوعی برای تکمیل نقش او در بعضی سکانس‌ها استفاده کنند. علی طلوعی در یکی از مصاحبه‌هایش این مسئله را خانوادگی دانست و گفت که نمی‌خواهد توضیحی درباره آن بدهد. اما بعد از اینکه اختلاف برای حل شدن به هیئت داوری خانه سینما کشیده شد، ترجیح داد درباره آن حرف بزند.


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image