جستجو در سایت

1405/06/01 13:30

میشل رودریگز به مسیر «سریع و خشن» اعتراض کرد: ما جیمز باند نیستیم!

میشل رودریگز به مسیر «سریع و خشن» اعتراض کرد: ما جیمز باند نیستیم!
میشل رودریگز در مراسم جشن بیست‌وپنج‌سالگی مجموعه «سریع و خشن»، موضعی صریح در برابر مسیر تازه این فرنچایز گرفت. او خواستار بازگشت قسمت پایانی Fast Forever به ریشه‌های مسابقات خیابانی شد و فضاسازی‌های جاسوسی و علمی‌تخیلی سال‌های اخیر را ناسازگار با هویت این مجموعه دانست.
به گزارش سلام سینما

بازیگر نقش لتی اورتیز به‌وضوح موضع خود را درباره آینده «سریع و خشن» روشن کرد. به نقل از «کولایدر»، این مجموعه از Fast Five مسیر خود را از رقابت‌های بومی لس‌آنجلس به سرقت‌های بین‌المللی و ماموریت‌های سازمان‌های مخفی تغییر داد؛ تغییر مسیری که در قسمت‌های متاخر به داستان‌هایی درباره مبارزه با زیردریایی‌های هسته‌ای، پرواز میان آسمان‌خراش‌های دبی و حتی سفر به فضا انجامید و انتقاد رودریگز را برانگیخت.

میشل رودریگز در گفت‌وگویی با هالیوود ریپورتر گفت:

«بزرگ‌ترین امید من، اگر برای فیلم آخر آرزویی داشته باشم، این است که داستان را به همان جامعه اصلی برگردانند؛ چرا که همان جامعه در طول ۲۵ سال گذشته ما را زنده نگه داشته است و این یک جامعه جهانی به شمار می‌رود. همه‌چیز باید به ماشین‌ها مربوط باشد، نه این ماجراهای مامور ۰۰۷ و بردن خودروها به فضا. بیایید به نقطه شروع بازگردیم، به مقاله‌ای در روزنامه درباره مسابقات خیابانی؛ بیایید به همان‌جا برگردیم.»

آمارهای گیشه این مجموعه نشان می‌دهد «سریع و خشن» در دو دهه و نیم گذشته مجموعاً فروشی نزدیک به ۷.۵ میلیارد دلار در سراسر جهان ثبت کرده است. با این حال، آخرین عنوان اکران‌شده، یعنی Fast X، عملکردی پایین‌تر از انتظار داشت؛ این فیلم با بودجه هنگفت ۳۸۰ میلیون دلاری ساخته شد اما در نهایت به فروش جهانی ۷۱۴ میلیون دلار رسید.

قسمت یازدهم و پایانی با کارگردانی احتمالی لویی لتریر و نویسندگی کریستینا هادسون، مایکل لسلی و اورن اوزیل تولید می‌شود. فیلم‌برداری این اثر از ماه دسامبر آغاز خواهد شد و تاریخ ۱۷ مارس ۲۰۲۸ برای اکران پرونده خانواده تورتو روی پرده سینماها تعیین شده است.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image